|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Мразя го!!!
|
|
Автор |
Allison () |
Публикувано | 23.02.07 21:31 |
|
Случвало ли ви се е поне за част от секундата да изпитате всичкопомитаща омраза към човек, на когото по чужди думи държите прекалено много ?
И въобще изпитвали ли сте гняв най-вече към хората, които успяват по някакъв начин да ви бръкнат в душата ?
И желание да наранявате, за да компенсирате това, което вие изпитвате ?
Или съм голям егоист, или има граница в любовта, от която се преминава в омраза и тя се прескача не заради конкретни действия на другия, а заради градация в чувствата до степен на повече няма накъде и те се обръщат в другата крайност ...
| |
|
Лоша работа е омразата
| |
|
Веднъж ми казаха, че за да намразиш някого, първо трябва да го заобичаш.
Незнам дали е вярно, но имайки предвид, че не всеки може да ти повлияе или да ти бръкне в душата, намирам известна доза смисъл в тези думи.
Мисля, че това по- скоро е някаква вътрешна борба с чуството на беззащитност спрямо този човек, а не омраза, поне в случая, за който ти говориш.
| |
|
А още по-лоша любовта
| |
|
А ако първо намразиш, после може ли да пламне любов?
| |
Тема
|
Re: Мразя го!!!
[re: Allison]
|
|
Автор |
Zaibne (princesa Leq) |
Публикувано | 23.02.07 22:04 |
|
На скоро..да не кажа вчера изпитах подобно чувствоНе точно омраза, но определено си беше желание за отмъщение, което от една страна е добре, понеже другите ми чувства явно отслабват и мога да преценя реално ситуациятаМисля, че е нещо нормално..пък и колелото се върти..за пореден път се обеждавам в това
Super sum zaIbne!Редактирано от Zaibne на 23.02.07 22:05.
| |
|
О! Намирам го за твърде възможно Границата е съвсеееем тънка
| |
|
Дали ще мразиш или обичаш все идва от сърцето, нали?
| |
|
Не знам дали това е гаранция за охлаждане на чувствата обаче.
| |
|
Явно, щом и двете замъгляват съзнанието, значи не идват от него, следователно ще да е от сърцето
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|