|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Бягали ли сте от
|
|
Автор |
fantomche (неуловима) |
Публикувано | 11.02.07 01:29 |
|
някой, който всъщност ви привлича безкрайно? От някой,който ви обсебва и не можете да мислите за друго? Случвало ли ви се е да искате някого, а да не го допускате до себе си? Какво е това? Лекува ли се?
| |
|
Случвало ли ви се е да искате някого, а да не го допускате до себе си? Какво е това?-мда, аз го наричам разум и интуиция.,т.е. човек може да иска много неща, но това не означава, че те всички са подходящи за него, само защото ги иска и привличат интереса му.
| |
|
И кое е по-лесно да изтрием?- разумът и интуицията или желанието?
| |
|
Не , не ми се е случвало.
Само не разбрах от кое искаш да се излекуваш не разбрах - от безкрайното привличане или от страха (защото аз за разлика от FENIKS така го определям - като страх) ?
J'ai leve la tete et j'ai vu personne
| |
Тема
|
Re: Бягали ли сте от
[re: fantomche]
|
|
Автор |
Fry () |
Публикувано | 11.02.07 04:11 |
|
Мога да ти дам универсалния ми съвет - вкарай нещата под контрол.
Но той не винаги е добър, зависи дали искаш нещата да са под контрол.
Защо не го допускаш до себе си?
1. той е обсебващ и доминиращ, а подсъзнанието ти не иска да е доминирано - тогава внимавай
2. наранявал те е - в такъв случай можеш да се сближиш, хубаво е като си говорите да му кажеш директно че много го харесваш, но те е наранил и гледаш реакцията му - дали ще се извини, дали ще си признае грешката, дали ще настои че се чувства прав (тогава трябва да внимаваш с него), дали ще се опита да те замотае и отклони въпроса (не трябва да му позволяваш). Гледай дали показва някакво чувство, дали е смутен и сконфузен; ако е хладнокръвен и поведението му не се променя - той има склонност към лъжа и експлоатиране. Ако се ядоса, вероятно те харесва но е горд и с голямо самолюбие и не иска да си признае грешката, но усеща че я е направил.
3. чувстваш се неуверена - намери причината и работи върху нея.
| |
|
Разбира се, наричам го инстинкт за самосъхранение.
I want you now
tomorrow won't do
there's a yearning inside
and it's showing through
| |
|
никога не ми се е случвало и не мога да го разбера!!!
Мъдростта е баланс между знанията, интелекта и човечността.
| |
Тема
|
Re: Бягали ли сте от
[re: Fry]
|
|
Автор |
fantomche (неуловима) |
Публикувано | 11.02.07 10:50 |
|
Май е първото.Не ме е наранявал определено.
| |
|
Никога не те било срах да не загубиш контрол? Вероятно никога не си бил жена?
| |
Тема
|
Re: Лесно няма, а и недей да го
[re: fantomche]
|
|
Автор |
FENlKS (different) |
Публикувано | 11.02.07 11:32 |
|
търсиш. И в двата случая ще се промениш-ще преодолееш себе си по някакъв начин и в двата случая и губиш и печелиш нещо-сама прецени какво не можеш да загубиш.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|