Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Какво животно!  
Автор supermacy (phantom )
Публикувано31.01.07 07:35

От съвсем мъничка си имах куче. До преди две години. И напоследък много усещам липсата на нещо малко, пухкаво и обичливо. За друго куче не съм готова, а и семейството не иска. Котки не обичам. С папагалите имам лоши спомени (два избягаха ). Рибите не можеш да ги гушкаш. Хамстерите някак не са ми симпатични... Та въпросът ми е, какво животно да си взема? Искам да е дружелюбно и обичливо =) Мисля си за зайче, обаче казват, че много миришели, а и пространството е ограничено - мога да му предложа само апартамент, без двор за тичане и други екстри. Някой може ли да ми предложи друга животинка или да сподели опит с гледане на зайче вкъщи?

Тема Re: Какво животно! [re: supermacy]  
Автор Ocoroвeц (senex)
Публикувано31.01.07 08:10

Зайците изобщо не миришат, поне тези, които съм виждал като домашни любимци. Пространството в апартамент е достатъчно за тичане. Проблемите са, че гризе всичко - кабели, обувки, джапанки, книги. Нужна ти е клетка, стърготини за нея, поилка, може някакво камъче за чесане на зъбите, евентуално тоалетна. Храни се с комбинирана храна за зайци, зърнени храни, сено (много обичат), не е зле да се дават и пресни зеленчуци. Хубаво е да се навикне да ходи до тоалетна, където трябва. Освен това клетката е добре да е голяма - ще има повече място, а и той ще порасне.
За мен най-голям проблем остава нуждата им да наръфат всичко, до което се докоснат. Могат за отрицателно време да унищожат кабелите на компютъра, за интернета, зарядни устройства...
Не хапят и не драскат много, но когато го правят е по-неприятно от котка. Вземи си заек.

Автор XищниK (СилеН)
Публикувано31.01.07 09:16

Бебе.

IGEN...én akar több

Автор jumble (пионерче)
Публикувано31.01.07 11:53

само бих споделила ... опит, не взимай нещо до като не си готова да му дариш и свобода

Тема Re: Какво животно! [re: Ocoroвeц]  
Автор Zaibne (princesa Leq)
Публикувано31.01.07 11:56

зайчетата, акат...много..и миришеееее

..акито де, иначе самото зайче не мирише

Super sum zaIbne!

Редактирано от Zaibne на 31.01.07 11:57.

Тема Re: Забрави да кажеш,нови [re: Ocoroвeц]  
Автор a|iaS (X)
Публикувано31.01.07 11:59

че очите им са червени като на Терминатора, което едва ли е случайно...

It's win or lose not how you play the game...

Редактирано от a|iaS на 31.01.07 12:00.

Тема Ненови [re: a|iaS]  
Автор Ocoroвeц (senex)
Публикувано31.01.07 12:14

само на някои са червени. Има и такива с големи, черни очи.

Преди години имах бял албинос, с червени очи. Не беше за домашен любимец, взех го от ферма за зайци. Стана огромен и го върнах.

Тема Re: Какво животно!нови [re: XищниK]  
Автор БapбapeлaМодератор (moonlight)
Публикувано31.01.07 12:14

А... теб да не те е ударило ПълноЛудието.... то е след няколко дни... или нещо друго те е ударило...

Тц...тц.... а току виж станало от теб човек тръгнал по верния път.

Тема Re: Какво животно!нови [re: supermacy]  
Автор sisita (Lady)
Публикувано31.01.07 12:16

морско свинче също става - храни се горе долу като заек, не мирише, не яде къде каквото свари и става за гушкане (ако се абстрахираш от факта, че е гризач и има крачета като на плъх

)

Тема Re: Колко ОГРОМЕН?нови [re: Ocoroвeц]  
Автор a|iaS (X)
Публикувано31.01.07 12:17

It's win or lose not how you play the game...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.