Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:48 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема А, и защо така - Клубът на романтиците?!  
Автор a|iaS (X)
Публикувано31.01.07 11:40

Клуб *Любов* - място за разкриване на чувства...

Не, това не е поредната провокативна или и аз не знам каква тема...

Но Уважаемата Госпожа Модератор (УГМ за по-кратко) мисли, че предназначението на клуба е да бъде едно романтично място за романтични души, стихове, положителна любов, която носи или неимоверно и задължително красиво щастие, или тъпа и примирена болка, която да не смущава никого... Да, обаче такъв клуб вече има: (<----клипни), при това направен една година след клуб *Любов*... Защо ли така? ............ Може би защото *Любов* е в *Контакти*, а контактите между хората се предполага, че са разнообразни. След като някой е влязъл в клуба и е решил точно тук да публикува тема, това означава, че целевата група, към която адресира своето послание са хора, които като са видели името на клуба *Любов* (защо ли пак го повтарям...) са влезли в него.

А защо е необходим клуб *Романтични души* в *ОБщества* ? Защото това е едно затворено общество - не всички са такива и не всички искат да бъдат такива, но всеки има право на Любов ........ Затова и клубовете са два, ако този тук се превърне в копие на другия единият ще стане излишен... засега обаче и двата са необходими... щом ги има.

УГМ, не мислите ли, че вашата задача като М е да защитавате интереса на всички пишещи тук, включително dirnick (за чийто бан вие би трябвало да се погрижите веднага след като изненадана разбрахте), както и File099, който достатъчно е обиждан от някои потребители, защо не го защитите в качеството си на безпристрастен арбитър вместо да го нападате?

It's win or lose not how you play the game...

Тема Re: А, и защо така - Клубът на романтиците?! [re: a|iaS]  
Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано31.01.07 11:52

Подкрепям то няма какво повече да се каже.

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Тема Re: А, и защо така - Клубът на романтиците?! [re: Myth]  
Автор a|iaS (X)
Публикувано31.01.07 11:57

Тема Re: А, и защо така - Клубът на романтиците?! [re: a|iaS]  
Автор Zaibne (princesa Leq)
Публикувано31.01.07 12:03

тоя клуб на романтичните души е много постен

, ако и тука си говорим само за романтика в най-чистата и форма, няма да останат много хора...

Super sum zaIbne!

Тема Re: А, и защо така - Клубът на романтиците?! [re: Zaibne]  
Автор TeaZer (sAINT)
Публикувано31.01.07 12:25

Не цената определя търсенето и предлагането, а търсенето и предлагането определят цената.

То, така или иначе е невъзможно да се угоди на всички. Но, като гледам никой не търси поне малко да се доближим до златната среда. Сега, какво постигнахме..." от търн, та на глог". Аз намирам, че всеки клубар тук, независимо дали е регнат, нерегнат, дали е циничен или романтичен си има своите качества, но едно субективно мнение, нищо не означава.
Всеки трябва да има правото да изразява себе си, както намери за добре. Не сме в предучилищна възраст за да ни учи някой, кое, как се прави.
Може би, ако спрем да си играем на Господ- и едните, и другите, нещата ще си дойдат на мястото.

Тема Така като гледам... [re: TeaZer]  
Автор Ocoroвeц (senex)
Публикувано31.01.07 12:39

на прима виста веднага се набива в очите, че някои тук са в предучилищна.

Тема Re: Например [re: Ocoroвeц]  
Автор a|iaS (X)
Публикувано31.01.07 12:41

Аз

Тема Тъй...нови [re: a|iaS]  
Автор БapбapeлaМодератор (moonlight)
Публикувано31.01.07 12:58

относно dirnik - вместо да нажежава обстановката трябваше да иска да му се махне автоматичния бан , защото аз не мога да го махна.

относно Файла - той няма бан и е достатъчно с акъла си да пише нормално. пише ли нормално, няма да бъде санкциониран. защитавала съм го неедин път колкото и да не ти се вярва.

модераторите са обективни . ако някои от вас имат леко изкривено определение за обективност- това е друг въпрос.

Тема Re: Тъй...нови [re: Бapбapeлa]  
Автор jumble (пионерче)
Публикувано31.01.07 13:15

от де ти е тва самочуствие за имане на изправено определение за обективност ... съвсем на сериозно питам, почваш да ми ставаш интересна

ПП/аз продължавам да си чакам културния отговор

Тема Re: аз...нови [re: Бapбapeлa]  
Автор sisita (Lady)
Публикувано31.01.07 13:19

точно с цел обективност помолих да определеиш по-точно границите на правилата, които постави и с които по принцип съм съгласна, но ти не ми отговори

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.