Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:25 02.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Предложения и претенции  
Автор БapбapeлaМодератор (moonlight)
Публикувано30.01.07 19:43

Полето е ваше.

Тема Re: Предложения и претенции [re: Бapбapeлa]  
Автор a|iaS (X)
Публикувано30.01.07 19:47

Da ne se triee ni6to, da ne se zakliu4va ni6to osven flood ili VQRNA li4na info, kogato o6teteniqt te pomoli na belejka.

Mislq, 4e tova sa minimalnite vyzmojni iziskvaniq, a i ti samata taka bi se 4uvstvala mn po-komfortno v kluba.

Syjalqvam za latinicata, no v slu4aq i prez KREDOR-a mi e nevyzmojno, prosto ne stava.

It's win or lose not how you play the game...

Автор te3is (ДРАЗНИТЕЛ)
Публикувано30.01.07 19:48

Никой ама никой не те иска за модератор.Поне съдейки колко теми се изписаха.Защо не напуснеш доброволно този пост и не оставиш една тема в която хората да си изберат модератор?

Автор OcтpoвчeЛюбoв (зад ъгъла)
Публикувано30.01.07 19:54

Благодаря

Тема Правилата [re: Бapбapeлa]  
Автор sisita (Lady)
Публикувано30.01.07 19:55

Въпросът ми е насочен към модераторите и по-скоро към Барбарела, понеже тя ги е постнала. Не го задавам на лични бележки, защото считам, че въпросът следва да бъде публично разискван и разяснен.
Ще уточня предварително, че съм за съществуването на правила и упражняването на контрол, не и за злоупотребата с контрола. За да няма злоупотреба с контрола, би трябвало да има правила, които са достатъчно ясни, така че да дават възможно най-малко възможност за тълкуване от позиция на личните разбирания на човека, който следва да упражни контрола въз основа на правилата.
Та въпросите са ми следните:
В клуба се пише по темата на клуба: ЛЮБОВ – кой ще даде определение на „любов”
2. Груби обиди и изнасяне на лична информация към пищещите в клуба няма да бъдат толерирани (включително и към модераторите) – кой ще даде определение на „груба обида”, лична информация е ясно;
3. Срещу нарушителите се взимат адекватни мерки – какво означава адекватни мерки и как ще се определя „адекватността”

Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано30.01.07 20:17

Като съставяш определение за ЛЮБОВ, погледни все пак "Прекръстена тема: Та Любов ли е ...." пък от там ще ти стане ясно и за позицията ми, какво трябва и какво не трябва.
За да съм ясен, да се трие единствено флууд и изнесена лична информация. Да не се заключват абсолютно никакви теми, дори и такива нямащи нищо общо с тематиката на клуба, ако хората сметнат, че не са им интересни, просто няма да пишат и темите много бързо ще идат на задните страници. Но пък какво пречи ако дори не свързана с тематиката на клубът тема към която се проявява интерес и се пише в нея, щом се пише значи.........когато се загуби интереса към нея тя ще си мине по редът и......

П.П. М/у другото темата ми отново е заключена, не че нещо има какво да се пише още по нея, но ако няма така или иначе ще си мине по реда. Нещо не можете да се разберете, много модератори много нещо единият отключва, другият заключва страшна работа

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Редактирано от Myth на 30.01.07 20:22.

Тема съвсем съ изкОплексари ... [re: Бapбapeлa]  
Автор ridin!dirty (8===D)
Публикувано30.01.07 21:00

... чудя ти съ нъ акълъ

Редактирано от Бapбapeлa на 30.01.07 21:11.

Тема Re: не ... [re: ridin!dirty]  
Автор sisita (Lady)
Публикувано30.01.07 21:05

просто явно все още не е разбрала, че уважението не се добива с налагане и действия от позиция на силата, а се печели с качества........... Но това доста често не се разбира от много хора......... така че нормално

Тема Re: съвсем съ изкОплексари ... [re: ridin!dirty]  
Автор Myth (ми аз ако знаех)
Публикувано30.01.07 22:03

Хахахаха, на мен ли ми се струва или и на теб две теми ти изчезнаха? Баси поголовната сеч.

каквото и да си мислиш, може и да не вярно ;-)

Тема Най накрая [re: Бapбapeлa]  
Автор OcтpoвчeЛюбoв (зад ъгъла)
Публикувано30.01.07 22:21

в клуба има Правила-което ме удовлетворява-оттеглям се с лек реверанс -особенно към тези които усмихнаха вечерите ми

Дано намерите сили да надскочите дребнавостта и да се отдадете на хубави емоций

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.