Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:32 13.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имам нов метод за унижаване на жени в elmaz.comнови  
Автор tor (тор паша)
Публикувано29.12.06 13:20

Подбирам в стриктни граници профилите на жените чрез търсачката, като избирам момичета/жени с тегло над 55-56кг. След това се включвам на всяка по отделно и й казвам "Имаш тяло, което е мой тип" или "Ти си мой тип жена"!

Публична тайна е, че българката е генетически увредена и изватена в отношенията си спрямо класни мъже и когато й се направи комплимент от такъв или отговаря нещо изтъркано, банално и надуто, или започва да чупи стойки. Същевременно ако не й се включиш първи ще те преследва, подпитва, или ще задава въпроси от сорта на "теб не съм ли те виждала някъде", "ама тази снимка не е ли правена еди къде си(тук смотлата казва някакво място според пейзажа на снимката-басейн, плаж, курорт, заведение, фитнес и прочие)", с което разбира се цели да ти привлече вниманието!

Е, и след като й кажа "Имаш тяло, което е мой тип", парцалеските най-често отговарят с едно пренебрежителни "е и?", "и какво от това", или "е, аз какво да направя"

Тук идва и мястото на унизителният отговор от моя страна, който е безпощаден: "АМИ НИЩО-ПРОСТО КАЗВАМ, ЧЕ СЪМ ОТ МАЛКОТО МЪЖЕ, КОИТО СИ ПАДАТ ПО ДЕБЕЛИ ЖЕНИ!

Тема Re: Имам нов метод за унижаване на жени в elmaz.comнови [re: tor]  
Авторtorino (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 13:36

А в действителност си от малкото мъже, по които дори дебеланите не си падат

Тема Re: Имам нов метод за унижаване на жени в elmaz.comнови [re: torino]  
Автор tor (тор паша)
Публикувано29.12.06 13:37

Защо така си мислиш? Само, защото унижавам боклуци като теб и родителите ти ли?

Автор FENlKS (different)
Публикувано29.12.06 13:52

Не стига, че си го търсят там, а и се правят на недостъпни.
Наскоро метнах един поглед и се изумих- закъсали лелки, неосъзнати пуберки и малки курвета-това беше впечатлението ми като цяло. На някои съм се смяла с глас.

Авторнини (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 14:12

сладък мислиш ли че това ги унижава ???Най много да се посмеят на пуберския ти акъл !Аз знам че съм готина и ако някой ми каже че съм грозна може само да ме развесели -хахахахааааааааааааааааа изобщо не познаваш тънките начини ца унижение - то много малко мъже ги познават - това изкуство май го можем само ние жените!

Тема Re: Имам нов метод за унижаване на жени в elmaz.coнови [re: tor]  
Автор axил (on)
Публикувано29.12.06 14:17

...еми за другите с тегло под въпросното не си ли измилил нещо ?

Авторtorino (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 15:10

Торе, унизително е да да унижаваш - ОСОБЕНО боклуци, питай клошарите и ги виж на какво мязат

АвторDany (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 16:54

Дааааааааа, ама не.
Аз съм с един от най-посещаваните профили и такова изречение никой не ми е посвещавал :P обикновено тъпаците почват с - Вечеря, кино, секс?
апа и да ми кажеш че съм дебела кво от туй - аз нали си знам каква съм -поооооо голяма глупост не бях чувала

Тема Re: Имам нов метод за унижаване на жени в elmaz.coнови [re: Dany]  
Авторxм... (Нерегистриран)
Публикувано29.12.06 20:57

Мирише ми на комплексирана линост...

Тема къф нетъ изпОлзваш ...........нови [re: xм...]  
Автор dirnick (No. 1)
Публикувано29.12.06 21:29

... мОя не изпускъ миризми?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.