|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Видях FileO99 на мача с Шалке!
|
|
Автор | тop (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.06 13:24 |
|
Беше облечен с черни кубинки, войнишки панталон, черно кожено яке и черна шапка на главата. Висок около 204 см и около 125кг-много добре сложен, рус мъж и леко брадясал. Запътваше се към "А" сектор, извисен над всички и гледаше с типичния за него мръснишки поглед. Имаше ненормално добре оформен гръб, като коженото му яке стоеше толкова опънато, сякаш аз сам облякал тениска от ликра.
Имам информация, че се казва Любомир, а прякорът му е Руснака, има и брат, който за съжаление не е между нас на име Славчо. Доколкото знам FileO99 работи като лична охрана на Христофорос Аманатидис и на Къро.
Виждали сме се няколко пъти миналото лято на Мария Луиза, където обича да седи на беседката с разни бандюги. Почти целия е в татуировки, като има и една изобразяваща гроба на брат му. Преди две години се запознахме в един фитнес и искаше да си татуира лика на детето си, а на ръката да си изпише "мъдра мисал". Аз го светнах, че подобна мисъл може да си извади от книгата Мъдростта на вековете, която имам. Веднага щом чу това ме помоли да му услужа с нея, а аз с неистово задоволства приех, но същевременно умело прикривах радостта си, като се държах с подобаващата ми надменност и незаинтересованост. Та Любо ме качи на стария си Мерцедес (190 2,5 с полуизгнили прагове и вежди) и ме закара до нас, за да му дам книгата. След четири дни се видяхме в нас, върна ми книгата и ме закара на фитнес с другия си Мерцедес(124-ка комби, широка лайсна, кожен салон, двигател от "пура" 350). Като видях, че си е татуирал надпис бях разочарован, тъй като изобщо не беше изваден от книгата- пишеше "Моето забавление за бог е престъпление".
| |
Тема
|
Re: Видях FileO99 на мача с Шалке!
[re: тop]
|
|
Автор |
yниkaтeн ( ) |
Публикувано | 01.04.06 15:03 |
|
govedo  uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 
| |
Тема
|
Това е Любо-руснакът
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная) |
Публикувано | 01.04.06 17:45 |
|
Бях приятел с брат му преди да го разстрелят преди две години. Любо взема много тежка химия, която му се отразява много зле на умственият багаж. Вероятно става въпрос точно за пептиден хормон на растежът, защото брат му Славчо беше едва 170 и за отрицателно време догони цели два метра!Любо кара един стар бял до колкото си спомням дълъг мерцедес гол до кръста с някакъв огромен златен ланец и минава пред Ганчев(Павлово) по пет-шест пъти дневно, за да го гледат хората. Когато паркира обикновено удря по някоя кола и след като излезе от мерджана стои по пет минути преди да тръгне към заведението. Просто краката му не издържат тежкото тяло. За разлика от Любо аз съм висок едва 169 см и имам вид на щангистче, карам 7 годишен много запазен Пасат. Скоро смятам да го сменям с модел 2002ра година. Лятно време се обличам предимно в прилепнали по тялото дрехи, а зимата с костюми или балтон. Сега през пролетта специалитетът ми е черен панталон, черна прилепнала фланелка на Skini, която идеално подчертава стегнатото ми и много добре оформено тяло и маркови очила Silsey за 200 лева. Нося много много къса коса, а талията ми е едва 69 см като се бия на очи където и да се появя. Разчитам на фин стегнат джентълменски вид и отдавна не се занимавам да качвам маса и да гоня силови стойности. Вдигам едва 110 кг от лежанка но като се има предвид крайно рестриктивният ми хранителен режим и това е много.
| |
Тема
|
Re: Това е Любо-руснакът
[re: FileO99]
|
|
Автор | тop (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.06 21:11 |
|
От кои магазини си купуваш прилепналите блузи? Аз с такива и зиме и лете хода, но трудно се намират качествени магазини за подобни неща. Кажи ми адрезите на няколко магазина, от където да си купа стегнати и прилепнали блузки. За предпочитане е да са еластични. И аз не съм висок дори трудно минавам 180, но тежа между 79-80 кила. Ям безразборно и напоследък занемарих фитнеса, но като цяло казват, че съм манекен. Аз не съм доволен от себе си, защото искам като варва по улицата хората да се обръщат след мен. Постоянно питам хората и жените за това как изглеждам, но мисля че ме лъжат. Имам и една интересна история за една любовница, която ме определяше доста ласкаво(не пред мен, а пред хората), но дори и така да е защо хората не се обръщат след мен по улицата и защо ме заряза?
Според мен майката му е да ми кажеш стойностни магазини за прилепнали блузки, сега и без това идва лято, да засила тренировките да си купа от с. Щъркелово гнездо 500 яйца и да пия всяка сутрин по 8 белтъка. Ако засила бицепса и ми порасне с 2 см ще е съвършено. След време започвам и спринтове.
А иначе Славчо и Любо не съм ги виждал ниски никога, но може щото знам че единя е борец, а Любо гребец. По едно време толкова се бях влюбил в тях, че навивах наще да ме спонсорират за хормон на разтежа. Ако сега започна да се цопкам дали ще има ефект, след като сам стар-19 години(1/3 от живота ми мина)?
| |
|
майтапите ли са или наистина сте толкоз обременени ??
feeling is believeing
| |
Тема
|
Re: Видях FileO99 на мача с Шалке!
|
|
Автор | Бял (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.04.06 01:19 |
|
И аз бях на мача! Бях с шалче на врата и с яке, дънки и т.н....преди мача пих две водки с доматен сок в Марайа-та и тогава скокнах на стадиона.
Хм...що ли ги пиша тия неща, като се бъзикаме и без това!?!
| |
Тема
|
Хормон на растежът
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная) |
Публикувано | 03.04.06 01:03 |
|
Магазинът на Skini се намира почти до пазарът на Красно село. Точен адрес в момента не мога да ти дам, защото имената на малките улици ги сменят непрекъснато но мога да те ориентирам "географски" - ако караш по Цар Борис трети в посока центъра завиваш надясно по Гоце-Делчев към Красно село пресичайки травмайната линия и продължаваш да караш на изток. Магазинът се намира на първата пряка вдясно почти на ъгълът. Една фланелка мои номер струва 40 ЛВ но трябва да се сменя с нова след няколко седмици въпреки прането й. Разбира се комбинацията върви най-добре с черен панталон, който е между 50 и 80 ЛВ, който също трябва да се сменя през определен период от време. Изобщо не трябва да допускаш даже и начална фаза на амортизация на дрехите, които носиш.
Ако искаш да вървиш по улицата и хората да се обръщат след теб трябва да тренираш двуразово и да въведеш крайно рестриктивен хранителен режим съобразно особеностите на организмът ти.Поне така е от моя гледна точка, където нещата се много точно изчислени от всеки един ъгъл вече дълги години наред и цялата система функционира като единен и добре смазан механизъм. Не трябва да вечеряш и не трябва да ядеш никакъв хляб. В момента поради много остър недостиг на време не обядвам и вместо това вечерям - резултатът от това веднага се отразява на талията и е трудно да се поправи въпреки увеличаване стойностите на изгорените калории на веологометъра. Аз съм превърнал ябълките и натуралните сокове в основа на храненето си и това една от тайните ми за постигането и поддържането на изрядна външност.
Вчера Елисавета, която е страхотна мацка каквато не можеш да си представиш без да я питам ме определи като цитирам мъж с много сексуално излъчване и страхотно тяло. Ченгетата, които ме спряха да ми съставят акт за минаване на червено ме нарекоха "US Army"(смея се).Това което чух от Елисавета и после от автопатрулът ми се отрази много по-добре и от няколко часа ударен секс, макар че възгордяването е основна предпоставка за гарантиран провал. Когато ходя по улиците ме заглеждат предимно тинейджърки, което е обяснимо предвид момчешкият ми вид. Само че свалката почти никога не се получава, когато си подготвен, въоръжен и очакваш. Може да се случи и преди семестриален изпит, когато ми е най-малко до жени. Тогава не можеш да си представиш как ги режа без изобщо и да се замисля. А те тогава ме харесват, защото преди изпит по правило постигам максимална усмствена, физическа и сексуална форма. Жените усещат със сетивата си когато един мъж е правил здрав секс, защото се получава разлика в полетата.
Яйцата се отразяват неблагоприятно върху общото излъчване на лицето. Знам че съдържат най-много от незаменимите аминокиселини, обаче моята система изхожда от гледна точка на максималното КПД - тоест минимално тегло на максимални силови резултати. Това означава жестоки кървави тренировки до припадък при това в повечето случай на гладно. Според мен трябва да наблягаш повече на студеното мляко отколкото на яйцата. Ако следваш моята система на кетонна диета ще стопиш 10-15 кг, а с кофеинът ще разбиеш нервната си система из основи особено ако шофираш в центъра. Аз стоя под леден душ по 20 минути, за да неутрализирам отрицателната енергия усилена от действието на кофеинът. Химия никога не съм вземал и не ти е съветвам изобщо и да помисляш за това, обаче обичам да се нервирам преди тренировка като наливам масло в огънят с кафета и коли. Този огън обаче трябва да бъде потушен след тренировка с интензивен веологометър и леден душ, за да не се отрази на правилността на мисленето. Иначе резултатите са налице включително във форумът. Препоръчвам ти да правиш секс само след тренировка като това е наистина последният елемент от целият цикъл по изравняване на енергиите.
Бицепса ми е много зле все едно никога не съм го тренирал. Поддържането му на ниво под средното ми е струвало в буквален смисъл родилни мъки и кървав труд. Какво да се прави генетика. За сметка на това обаче съм много добре с рамената, гърдите и талията. А працесът ми е 43,5 см чист релеф без никакви упражнения за него. Защото от 1981ва до 1993га не съм слязал от велосипед като практически изкарах 80те години на колело. При мен основната на фитнесът не е лека атлетика или плуване, а 12 години колоездене. Затова и краката са ми много добре без никакви упражнения, което позволява насочване на усилията в други посоки. Спринтовете са анаеробни и няма да изгориш нищо с тях. Моята обща система на дишане по принцип е точно анаеробна, което ме провали в бойните изкуства през началото на 90те. Това крие рискове за увреждане дейността на сърцето и даже съм имал проблеми с него но това е друга тема. От друга страна ако прилагаш кросове неминуемо ще загубиш маса затова моята препоръка е веологометър съчетан с горещ-леден душ. Все пак имай пред че имам руско-фински гени и зимата се чувстваш много по-добре отколкото пролетта или лятото, когато просто се разграждам.
През 1992ра Славчо беше около 170 см и изобщо не можеше да се бие. Няма да казваш на брат му обаче един път го ступах в двора на 5то-проклето. Славчо беше много добър човек обаче се подведе до идиотският начин на живот на брат си. И както винаги по-добрият от двамата ще го отнесе. Като вероятен поръчител на разстрелът се сочи Златко-барета обаче това е непотвърдена информация, която не е годна за развитие на досъдебно следствие и предприемане на процесуални и следствени действия.
Хормон на растежът ако вземеш ще направиш най-страшната грешка на животът си. Аз благодарение на фитнесът останах нисък губейки едно 6-7 сантметра от ръстът си и не съм и помислял за хормон на растежът, защото това ще означава поправяне на една голяма грешка с втора фатална. Първо не всеки може да взема химия, камо ли точно този крайно опасен препарат. Трябва да те изследват цял екип професори иначе не става. Ако си забелязал нито Любо нито брат му имаха релеф примерно като на Шварцнегер. Второ хормон на растежът се бие заедно с още няколко различни хормона, за да се изравни нарушеният хормонален баланс на организмът. И въпреки това рискът от злокачествен рак е около 30%. Хормонът на растежът(декадреболил?) може да се използва до 27 годишна възраст като ефектът му се изравява в свръхактивност на хипофизата на равнището от пубертетът.
Тази сграда на снимката долу се намира точно срещу залата ни в 36то СОУ ЖК Борово. Това е може би най-добрата зала в София, която има и достатъчно обширен паркинг. Там тренирам от края на 1999та година и все още не съм намерил по-качествен терен в София. Изключително много ви я препоръчвам не само заради цялостните условия, а и заради изключителните качествените хора които тренират там. Едва ли има по-добър фитнес-екип от нас в София.
| |
Тема
|
Re: Хормон на растежът
[re: FileO99]
|
|
Автор |
te3is (новак) |
Публикувано | 03.04.06 01:26 |
|
единственото гадно нещо на хормона на растежа е цената му-4 единици(на саизен ) са 100 евро-на висок мъж му трябват минимум 8 единици.Значи 200 евро.Другото гадно нещо е че за да има максимален ефект-трябват ви по 5гр белтък на килограм тегло.Ключът към тайната на растежния е инсулино-подобния фактор.Ай Джи еФ фактора.И той е доста скъп.Аз съм взимал трупен хормон на растежа-40 лева на ден за 20 дни.Използва се само за маса че по принцип трудно казвам ма за релеф може да забравите.
| |
|
Ние за разлика от вашите безработни безпарични сополанковци сме красиви мъже. 
| |
Тема
|
Re: Това е Любо-руснакът
|
|
Автор | Бoни (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.06 01:35 |
|
За да се обръщтат като вървиш ро улицата не е важно да имаш наи-големите мускули и да се вманиячаваш в това. Бъди естествен и сигурен в това, че си неповторим. Жените не обичат големи мускули. Наи- важното нещто е ти да си абсолютно сигурен в себе си, тогава няма шанс да не си забележително ярка фигура, и винаги да си непредвидим и интересен. И не мисли толкова за това, какво ядеш, бъди небрежен само така можеш да побъркваш околните
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|