|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Харесвам
|
|
Автор | just me (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 19:25 |
|
един преподавател в университета, а по всичко личи, че и той много ме харесва. Страхотно привличане има, но не знам как да реагирам в случая - хем го харесвам супер много, хем като се приближи към мен бягам.....
Какво да правя?
| |
|
Ебеш се със старци.
| |
Тема
|
Re: ти си боклук
[re: FileO99]
|
|
Автор | smth (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 19:43 |
|
vse oshte ne e kazala kakva im e vyzrastovata razlika - po-veroqtno e da e golqma, no ne e zadyljitelno. a ti mojeshe da pomislish predi da si 'natresesh' strahovete
btw! vzemi da se izkajesh po sreshtata s negyra che mi e interesno kakvo mislish - v sluchai che pomislqsh...
| |
Тема
|
жените в България са боклуци
[re: smth]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 27.11.06 19:48 |
|
Нека правят каквото си поискат и ние ще правим каквото си поискаме да видим кой накрая ще победи.
| |
|
Успех на теб и на другаря Рукавишников! Гордо изправени по пътя към победата!
Happiness is a state of mind.
| |
|
Има и друг начин човек да си вземе изпита, да знаеш ама бая четене включва да му се невиди...
Happiness is a state of mind.
| |
Тема
|
Re: жените в България са боклуци
[re: FileO99]
|
|
Автор | 9999999 (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 20:16 |
|
"Нека правят каквото си поискат и ние ще правим каквото си поискаме да видим кой накрая ще победи."
добре го каза
| |
Тема
|
Re: жените в България са боклуци
[re: 9999999]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 27.11.06 20:18 |
|
Понеже навремето разните боклуци набори 79-80-81 се ебаха с 35-50 годишни чичковци сега ние 30 годишните на същото основание се чукаме само с 20 годишни птички и изобщо не им обръщаме никакво внимание. Те сами си го направиха.
| |
Тема
|
Re: Харесвам
[re: just me]
|
|
Автор | знaeщa (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.06 21:14 |
|
просто другия път недей да бягаш...той ще направи каквото трябва.
| |
|
Филенце, какиното....такива млади асистенти е имало и все още има ..... та дръж се малко с изцепките по отношение на жените в България . прав си че не са малко тия жени, които не подбират мъжете, с които си лягат .... но не всички жени са такива .
сега да започна ли аз да квалифицирам мъжете в България. като имаш предвид, че съм на повече години от теб - би трябвало да познавам повече мъже, отколкото ти жени. боклуците измежду мъжете никак, никак не са малко.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|