|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ХаХаХа Neuton Gimic берял портокали в Гърция
|
|
Автор |
ЖopoXyбaвeцa () |
Публикувано | 26.08.06 22:56 |
|
Ей пор, имаш подадена задача. Действай. Хи4 не ми съ прай налуд.
| |
|
Zdravei jorka ;)
| |
|
Дай 4и 6и мо пея не6то
| |
|
бе жорка не му го знам аз отдаявна му го изтрих ......
прати снимчица де
| |
|
Винаги ще се намери албанец, като ЖopoXyбaвeцa, за когото ексурзия е да се заключи в кенефа сам и да прави секс с дясната си ръка, а после да начеши клавиатурата с незасъхнала сперма и да раздава акъл какъв бил Neuton Gimic.Как разбра, че бера портокали в Гърция? Сигурно докато се дращеше с едната ръка поглеждайки през ключалката как се празня на провисналите гърди на майка ти, а?
Малко ти е Мишо Шамара.Доган да те уважава...в трътката...много ясно.
Време е да се ориентираш.Гей, травестит, кросдресер, хермафродит ли си...обръсни си къдравите косми по гъзагята, слагай токовете и бягай да лапаш на мама кура.
===========
| |
|
и хич не ми се прай на яръм тарекат да бегаш от темата. Да не зема да намеря гръцкия вестник дет пишеше как та набараха ченгетата и за ко.
-----------------------
Walter Alekzander
Korfu 2006
| |
Тема
|
Be jore kvo kat bere citrosi mom4eto
[re: ЖopoXyя]
|
|
Автор |
emotikona () |
Публикувано | 27.08.06 17:26 |
|
Nali ba4ka ne krade
kakto horata sa kazali
sramna rabota niama
| |
|
Ако беше у ред нема6е да го изгонят 4енгетата мааааааа
-----------------------
Walter Alekzander
Korfu 2006
| |
|
Открийте поне една прилика между двте картинки.Ако не можете, посочете поне една разлика.Разбира се, че не можете.Това е хермафродита ЖороХуя или ЖороХубавеца.Вагина с пишка или мъж, който се гримира.С дясната ръка пише по форумите в търсене на внимание, докато с лявата се дращи долу в доставяне на ласка.Ебати гнусния си.Ходи да правиш кючеци бе селянин.Добре имитираш Azis.Имаш доста общо с щафета шпеков салам - пристегната, достъпна, мазна и евтина, но също толкова желана, сякаш е бурканче лютеница, с което да съчетаете салама.Сложи шноличката в косите и си Петя Буюклиева през 80-те.
==========
| |
|
Нали заради тая албанка та прибраха копоите щото и беше сводник и ти биа червения пи4ат. ае ни ми отварей устата щото от такива кафеви "портокал4ета" кат теп не моим си праим 4естния бизнис
-----------------------
Walter Alekzander
Korfu 2006
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|