Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:58 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема какво сте казвали, когато сте чували "обичам те"нови  
Авторcounter (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 16:07

пускам тази тема в отговор на една подобна тема, но сега въпросът е обратният - какво сте казвали, когато сте чували "обичам те" ...

аз лично обикновено съм отговаряла със същото, понякога съм си замълчавала, което е доста гадно, а веднъж направо прекъснах контакта със субекта ...

Тема Re: какво сте казвали, когато сте чували "обичам те"нови [re: counter]  
Автор Цypa (БЕЛЕГ)
Публикувано14.06.06 16:12

само веднъж съм казвала, че ` не моя да прая такиви неща` и после като го дръпнах от улицата, шото щеше да го сгази рейс, ми вика - `видя ли?! ти всъщност ме обичаш, ама още не знаеш!`
мале, мале, ма-ма-майчице.

СТРУНА В КиПеЖ

Авторчoчka (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 17:33

ми на мен един път ми казаха "ай лав ю" или "жо т'ем" нещо от тоя род
на което само се усмихнах
не си спомням истинска случка с "обичам те" и слава богу щото не съм срещала такъв на който искам да кажа същото

Тема Re: абсолютно нищонови [re: counter]  
Автор lullaby (неспокойна)
Публикувано14.06.06 17:41

и аз тъкмо си мислех да пусна подомна темичка...

на мен лично ми го е казвал само един човек и то, когато бях съвсем малка - много ми се искаше да му отговоря със същото, защото наистина го обичах много - става въпрос за дядо ми... - обаче и много ме беше страх, понеже си мислех, че баба ми и майка ми ще разберат и ще ми се смеят. винаги са ме наричали "лоша". в последствие разбрах, че било, защото не съм яла.... е, аз вече обаче наистина съм такава и за тях, и за себе си, а дядо ми отдавна почина като си е мислел, че въобще не ми пука за него...
твърдо вярвам, че никога няма да чуя тези думи от устата на мъж, защото не го заслужавам. ако това се случи то би било чудо или обикновена лъжа. така или иначе - имам си други приоритети...

Тема Re: абсолютно нищонови [re: lullaby]  
Публикувано14.06.06 18:00

а от устата на жена?

не сме уточнявали, че трябва задължително да чуеш тези думи от другия пол, нали в какво всъщност ти се изразяват приоритетите?

Автор Lychezara ()
Публикувано14.06.06 18:07

зависи, кой го казва и защо

Тема Re: какво сте казвали, когато сте чували "обичам те"нови [re: Lychezara]  
Публикувано14.06.06 18:22

ами казва го някой, който те обича

и не като дядо или брат, както вече беше споменато тук а някой, който е влюбен в теб и те сваля, или някой, който от години ти е съпруг, но продължава да ти го казва ... а ти как отговаряш? особено ако не изпитваш реципрочни чувства?

Авторx (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 18:33

много ли е сложно? как да отговаряш ако не обичаш? с лъжа ли? обикновено се замълчава, аз поне бих замълчала ако ми го каже човек, когото аз не обичам.

Друг е въпроса, че този който обича има право само веднъж да го каже за да разбере ответната реакция. Всяко повтаряне след това си е изнудване да се чуе същото. и защо? Като получиш мълчание или общи приказки, колкото и да са деликатни, просто трябва да спреш, особено ако наистина обичаш човека.

Тема Re: lullabyнови [re: lullaby]  
Автор Tpyпaщия_пeчaл (търсещ)
Публикувано14.06.06 18:47

Звучиш ... тъжно! Не мога да разбера, навик ли имаш да се самообвиняваш за неща, за които нямаш вина.

Дядо ти е бил доста по възрастен, и по мъдър тогава от теб. така че не се заблуждавай, че не те е разбирал. И не му приписвай, че си е правил детски изводи.
А, самообвиненията могат само да те скапят, и психически и физически. Черногледството, също!
Аз пък ти пожелавам, Да те тресне бързия любовен влак. И да ти звъннат ушите от думите: Обичам те! Обичам те!

Истината е някъде по средата!

Тема Re: какво сте казвали, когато сте чували "обичам те"нови [re: x]  
Авторcъrлacнa (Нерегистриран)
Публикувано14.06.06 18:58

И аз мисля, че непрекъснато да ти повтаря ''обичам те'' е изнудване, особено ако чувствата не са реципрочни.
Ще ми стане байгън.
След първия път може да се каже пак при особени обстоятелства.
Думите девалвират истинските чувства.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.