|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
нормално ли е? и как
|
|
Автор |
jultur4e (непознат
) |
Публикувано | 08.06.06 14:02 |
|
Здравейте,
от доста време чета из Дира но досега не съм почуствала нужда да пиша.
Днес се натъкнах на една тема в ГЗС - за момиче на 27, което явно не може да преживее някакви странни отношения с определено 19 годишно момче.
Искам да споделя нещо с вас и да потърся съвет защото въпреки че съм на 25 досега не съм изпадала в такава ситуация .. а и ме е срам да споделя с някой приятел/ка
нали знаете .. хвани си кака да те отрака и т.н
Мислех си че никога не може да ми се случи да се забъркам с по-малък от мен.
е явно и тази излагация ме чака
Момчето за което търся съвет е на 19 години , т.е 6 години разлика. Само при мисълта че съм по-стара от него ми иде да потъна в дън земя от срам. По принцип не съм консервативна но защо така реагирам и аз незнам.
Нека поясня. Усещам че има привличане между нас но още абсолютно нищо не е станало. Със сигурност обаче ако намекна по някакъв начин, той ще се отзове
друг е въпросът кой какво ще иска от въпросните взаимоотношения.
Първо как мислите дали да се впусна в някаква подобна авантюра и ако да как да му намекна за това което ми минава през главата?
Ужасявам се също че може да не е правил секс и да ме приема като някаква лелка и т.н.
Иначе че ме харесва и то много се виждало ясно защото поне 3ма независимо 1 от друг са ме бъзикали в стил.. я го виж детето как те гледа и преглъща
Кажете какво мислите.
И да допълня че нито съм омъжена нито сгодена нито обременена с деца, кучета, котки, съквартирантки и т.н.
| |
|
Една причина, да не се впуснеш, в такава авантюра? Това, че е по малък, не е причина. Само, като съвет, (не е задължително да го приемаш) не си прави големи илюзии, за бъдещето на тази връзка. Иначе, е възможно нещо да се получи, но е малко вероятно, (в случая). Живей, докато имаш възможност. Успех!
Истината е някъде по средата!
| |
Тема
|
Re: нормално ли е? и как
[re: jultur4e]
|
|
Автор |
_nurse_ (непознат
) |
Публикувано | 08.06.06 15:00 |
|
Скачай и с двата крака
| |
Тема
|
[re: _nurse_]
|
|
Автор |
jultur4e (непознат
) |
Публикувано | 08.06.06 15:22 |
|
направо се гипсирам от ужас ...
и аз незнам защо
само като си помисля че мога да направя нещо и той да реагира все едно съм някоя дъртофела и откачам.
как да подходя. кофти е че по принцип върви да предлагам да излизаме защото уж не сме някакви близки приятели
| |
Тема
|
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.06.06 15:54 |
|
Абе как ще си дъртофела на 25 години, я не се излагай!
Оттърси се от тия възрастови тревоги, защото така ще създаваш едно постоянно напрежение във връзката ви, ако се случи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_nurse_ (непознат
) |
Публикувано | 08.06.06 16:03 |
|
1. На 27 не си дьртофелник ,а една млада и разумна жена....
2. Има какво да му покажеш,и по-важното на какво да го научиш....
3. Мьжете харесват по-големи какички...
Така,че какво си се размислила толкова....Хаиде Действаи....
| |
Тема
|
[re: _nurse_]
|
|
Автор | jultur4e (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.06.06 16:11 |
|
Може да сте сигурни че комплексите са невероятно нещо
Не съм свикнала да правя първа крачка
и какво да му кажа ..? айде да те водя на сладолед и после ... да ти покажа как точно те е донесъл щъркела
абе смешно ми е сега ...
ами ако е девствен...?
тъп въпрос но вие запознати ли сте горе долу на колко години започва днешната младеж със секса? Ама истински а не само хвалбите..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Цypa (БЕЛЕГ) |
Публикувано | 08.06.06 16:15 |
|
жено, ти щи го е**ш ли или щи го осиновяваш?
не очаквай предложение за брак, деца и остаряване заедно и почвайти да си мажете сладоледа по телесата.
СТРУНА В КиПеЖ
| |
Тема
|
ами ако ми откаже?
[re: Цypa]
|
|
Автор |
jultur4e (непознат
) |
Публикувано | 08.06.06 16:30 |
|
То , замисляйки се май това е главното
Остави ги хората че говорят че си падал по мен.
Аз един ден съм сигурна че е така а в дни като днешния - изобщо.
В темата, която споменах по рано във форума ГЗС момичето даже си мислеше че го е "забърсала" а той накрая не и пусна дори
голям смях става по този повод в съседния форум.
Има и друго. Отдавна не съм сваляла и флиртувала с кой ми падне и установявам че съм се превърнала в свалячески инвалид
Посъветвайте ме нещо. Добре, то е ясно че ще действам ама как?
| |
Тема
|
Re: ами ако ми откаже?
|
|
Автор |
Цypa (БЕЛЕГ) |
Публикувано | 08.06.06 16:33 |
|
на теб тоз за к`во ти тряба да изясним. шото докато го измислим и като нищо ше стане на 20. и пак тря го мислим.
СТРУНА В КиПеЖ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|