Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:01 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема когато любовта е страннанови  
Авторcинчeц (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 18:34

да ви кажа от сутринта ми се реве - обичам едни мъж но любовта ни е толкова странна ,че си мисля че за нея няма място в този жесток свят !Например страхувам се да бъда с него защото много го обичам ....просто тръпки ме побиват - предпочитам да го държа на страна и да си общуваме духовно само - не е ли странно а искам да правим любов ,но се боя да го допусна близо до себе си- защото той ме разсъблича психически - ако му се оттам ще загубя себе си .........страхувам се

Тема Re: когато любовта е страннанови [re: cинчeц]  
Автор;) (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 19:57

За всяка любов има място на този свят!
За това не погубвай любовта си, отдай й се!
И последно няма да загубиш себе си, най много да се откриеш в него, така както те слушам май си срещтнала сродна душа, човек който те разбира и те чете като отворена книга

Тема Re: когато любовта е странна [re: cинчeц]  
Авторeли (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 21:50

И защо те е страх да го обичаш този човек? И мислиш ли че като го държиш на страна ще го запазиш, защото ако в една любов няма развитие, духовно, физическо....всичко рано или късно ще приключи. А и ти не каза този човек знае ли за чувствата ти към него?

Тема Re: когато любовта е страннанови [re: ;)]  
Авторpaзбepeтe пoдpoбнo kak (Нерегистриран)
Публикувано29.03.06 21:54

Na teoria, no vsushtonst na praktika nestata saaaa

Автор wrong_cross (минаващ)
Публикувано30.03.06 03:11

Не позволявай страховете да те водят, радвай се на любовта си

Тема Re: когато любовта е страннанови [re: eли]  
Авторcинчeц (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 09:38

какво да ти кажа- страхувам се че с него съм толкова истинска че падат всички маски с които създавам образи и това ме плаши- да не съм уязвима ,да не се изплаша от самата себе си ,толкова ми е хубаво че се обичаме ,но и много се страхувам от това - защото винаги има някаква трансформация когато обичаш и това ме плаши- знам ли в какво ще се превърна ..............

Автор mata68 (cherysh of love)
Публикувано30.03.06 10:27

В синчец, иглика, теменужка!

и за трите по едно!

Автор iagodka_ (сладкокисела)
Публикувано30.03.06 11:19

И с право се страхуваш. Когато любовта е на духовно ниво и това ти харесва май е по добре да си остане такава. Другия вариант е много бързо да се трансформира в следващата фаза. Колкото повече се протака, толкова по голямо е разочарованието после. А това , че общувайки с него разсъбличаш душата си и сваляш маските...внимавай, много внимавай. Наитина не се знае какво можеш да откриеш за себе си. Как можеш да се видиш накрая. А дали този образ ще ти хареса? А ако ужасно ти харесва? А ако нещата се прецакат? А ако на него не му хареса или пък прекалено му хареса....Съвсем основателни са страховете ти и мисля, че знам за какво говориш. Внимавай само разголвайки душата си "да не хвърлиш бисери на свинете"

Автор- (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 11:28

Любовта е всякаква и точно такава, каквато сами си я направим
С нашите мисли, копнежи, действия, емоции
А в света има място за всичко- страха е само доказателство, че не сме готови да го дадем, направим, осъществим
Не отлагай да живееш за утре, прави нещата днес- с цялата сила и искреност, на които си способна и това няма да "отиде на вятъра". Човек преминава през много срещи, любови и разочарования докато срещне истинската. И ако се разочароваш- колкото по- рано- толкова по- добре. В смисъл- ще разбереш, че е нямало смисъл. Ако не се- никога няма да разбереш ако само тънеш в догадки
Успех :)

Тема Re: u right!нови [re: iagodka_]  
Автор! (Нерегистриран)
Публикувано30.03.06 11:30

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.