Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:51 16.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема За изневяратанови  
Авторпитaщa (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 10:05

Изневрявали ли сте на партньора си? При какви обстоятелства и защо? И какви бяха последиците от изневярата - доведе ли до някаква промяна? Питам, защото всяка трета тема в един друг клуб е споделяне на такова преживяване, та явно на доста хора им се случва...

А ако пък не изневерявате, съответно - защо не го правите? Защото...

- връзката ви е от скоро и още сте лудо влюбени в него/нея и друг не ви интересува

- много го обичате, той е голямата ви любов и не бихте го предали.
(обзалагам се, че ще се избиете да давате този отговор;)

- не сте срещали досега достоен негов конкурент, и въобще - друг мъж, от който да ви омекнат коленете и да ви се разтупти сърчицето, за да се подадете на изкушението

- вече не сте толокова привлектелна за мъжете, и тези, които евентуално биха ви изкушили, не проявяват интерес към вас.

- защо...ами защото сте дебела леля на уважителна възраст, и освен скучания ви съпруг, никой не се интересува от вас. за да изневерите все пак, е нужно да ви харесват и другите мъже, да ви ухажват... да срещате страхотни мъже, които да се интересуват от вас, че иначе ако нямате изкушения, как можете да разберете, дали наистина сте вярна?!тогава най-лесно се говори за вярност... айде, писна ми от хора без възможности да ми казват кое е и не е. от позицията на безсилието, е много лесно да се съди

Тема Re: За изневяратанови [re: питaщa]  
Авторkpacивaтa (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 10:16

Інаистина никога не съм изневерявала на мъжа си-а го познавам от 8ми клас.
Имала съм много възможности и предложения,но все пак не съм...Защото получавам всичко от него-много и страхотен секс,топлина,приятелство,каква ли не подкрепа.През годините , през трудностите и през всичко дори и не усетухме как станах негова жена,как се роди прекрасният ни син и как завижяхме и изградихме едно ново семейство.Така с единственият мъж в моя живот се чувствам разкошно-всеки ден е по-добър от другия.
Аз момчета и момичета срещнах любовта-наистина ви пожелавам да сте на моето място

Автор SarfaМодератор (обичащ)
Публикувано23.02.06 10:25

Ти поощрение ли търсиш?

Тема Re: За изневяратанови [re: kpacивaтa]  
Публикувано23.02.06 10:32

благодариме за пожеланието, но и моето (място) си ми харесва.
поне аз не искам ничие друго....
радвам, се за теб!
и си права...вторият аргумент за верността трябва да го разширя:
"не изневерявате, защото много го обичате, дава ви всичко необходимо и ви прави толкова щастлива, че друго не ви е нужно"
да, мислех така да го изразя, но реших, че болшинството ще се идентифицират с това, а аз не съм сигурна, че е така... защото, много хора нямат интересни възможности и никой не им е предлагал нещо повече, за да могат да сравнят, затова убеждават себе си, че това, което имат..."е всичко, което ми е нужно"

Тема Re: За изневяратанови [re: Sarfa]  
Публикувано23.02.06 10:35

не
аз не се асоцирам с темите си тоест, те не изразяват мое преживяване или проблем...аз изучавам/ анализирам хората.

АвторVer4o (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 11:11

Правим ли разлика между изневярата при мъжетеи жените ?

Тема защотО ...нови [re: питaщa]  
АвторПpяkop* (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 14:24

... верностъ е въпрОс на чест

Тема Re: защотО ...нови [re: Пpяkop*]  
Автор SarfaМодератор (обичащ)
Публикувано23.02.06 14:26

Брутално вярно,стискам ти ръката!

Тема Re: защотО ... [re: Sarfa]  
Автор FENlKS (different)
Публикувано23.02.06 14:38

Въпросът си е чисто принципен-поздравления и на двамата, за което

warrior of the light

Тема Re: За изневярата [re: питaщa]  
Авторбeз интepecнa възмoжнocт (Нерегистриран)
Публикувано23.02.06 14:45

Правиш ли разлика между това да си щастлив всяка една секунда и това да "убеждаваш себе си" в нещо? Извинявай, но звучиш засегнато и язвително. Или по правило знаеш и можеш да прецениш кой какви възможности има и е имал?
Ех..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.