Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:46 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Сложна ситуациянови  
АвторO (Нерегистриран)
Публикувано04.01.06 16:38

Здравейте,

сигурен съм, че не съм първия, който попада в такава ситуация.. И бих искал да споделя с вас, за да си изградя по-точна представа за фактите в случая.

Бяхме заедно с една девойка - 3 години.. И изведнъж в една тъмна нощ тя не ми съобщи, че има чувства към друг. Оставен без избор аз и казах, че скъсвам..
Не ми беше лошо да съм сам и в продължение на повече от месец съм "ерген". Случайно срещнах друга девойка, с която имаме общи интереси, симпатична е.. И започнах да се виждам с нея.. Нищо повече от срещи, но и не искам друго - така ми харесва.. Научих, че бързата работа при тези неща не е добра стратегия.
И след 1 месец бившата моя "любов" пристига при мен, излива океан от сълзи, че била сбъркала, че съм бил нейната любов, че искала да бъде с мен..
Да сме започнели всичко отначало?

На везните поставям редица факти с цел вземането на решение.. От една страна.. винаги съм смятал, че е редно да се дава втори шанс. Далеч съм от мисълта, че има застраховани от такива грешки. Никой не е защитен от емоции.. Освен това девойката показва явно желание да промени нещата..

От друга страна е факта, че щом нямам силното и категоричното желание да бъда с нея това означава, че няма смисъл да съм с нея. Все пак трябва да гледам от моята позиция, а не от чуждата. А аз нямам вяра, че нещо може да се промени! Отделно натежава ситуацията, че другото момиче си ми харесва и дори и да не е станало нищо ме кара да гледам напред й да вярвам в бъдещето си!

Как смятате е редно да се постъпи в този случай?
Някой може ли да сподели какво оникновенно се случва след възстановяването на такова "счупено гърне".
Ще се радвам да чуя отговорите ви!
Благодаря!

Тема Re: Сложна ситуациянови [re: O]  
Авторkaka (Нерегистриран)
Публикувано04.01.06 17:02

като гледам - нямаш проблем - да се чуди човек какво искаш да ти кажат

Автордpyra kaka (Нерегистриран)
Публикувано04.01.06 17:15

Ми явно нито една от
двете не те кефи особено
щом си тръгнал да
питаш тука как е
"редно" да се постъпи -
а какво ще правиш -
твоя си работа

Автор 4erveno_nebe (заблуден метеор)
Публикувано04.01.06 18:36

Ами много просто.Хвърли везните и слушай сърцето си

Автор bilder4o (оборотен)
Публикувано04.01.06 19:31

Приятел ти най-добре знаеш какво чувстваш!
Но съвет от мен като минал през този кофти момент е НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ с НЕЯ повече.Щом го е направила веднъж пак ще опита.
Желязната логика е ако не е получила нещо при теб ще го търси при друг.
Може наистина да се е осъзнала, но е малко вероятно.Просто и липсваш или е видяла ,че и там не е това което е очаквала.
Поговори с нея нека да ти каже защо го е направила.
Изслушай я внимателно и прецени сам.
Ако изкара някакви смешни доводи или пък каже ,че ти си виновен и тегли майните и не се занимавай повече с НЕЯ за да не ядеш пак ДЪРВОТО
Някой може да каже ,че не съм прав.Но това е моето мнение

Сос ма караш майчинко....

Тема Re: Сложна ситуациянови [re: bilder4o]  
Автор Prof.McGonagull (MindFucker *V*)
Публикувано04.01.06 19:36

Понякога човек има нужда от отдръпване, за да разбере къде е истината...

Top Vampire Writer

Авторвиo (Нерегистриран)
Публикувано04.01.06 22:27

и за какво, по дяволите, ти е да се събираш с първата при положение, че не искаш?

Тема Re: Сложна ситуация [re: виo]  
АвторKaмъk (Нерегистриран)
Публикувано05.01.06 01:17

всеки има право на втори шанс...

но трябва да се вслушаш в сърцето си!

Автор Линдa (щастливка)
Публикувано05.01.06 09:28

Когато се разделиш с даден човек и останеш сам със себе си,тогава преценяваш какво е означавал той за теб.
Моето лично мнение е че едно такова "счупено гърне"колкото и да го лепиш то вече не е същото.
Както сам казваш редно е на всеки да се даде втори шанс,но дали пък от друга страна това няма да е загубено време.
Но и 3 години не са малко.Задай си въпроса дали имаш все още някакви чувства,дали си имал такива и дали ще имаш ако я приемеш отново.
Това можеш да разбереш от разговора си с нея и да вземеш тогава окончателно решение.
Успех!!!

Си което бях,ще бъдеш което съм

АвторKapa (Нерегистриран)
Публикувано05.01.06 11:19

предполагам, че решението ти няма да се обуслови от това какво те посъветват непознати от някакъв форум, но поне ще се наложи да изтърпиш една камара критики и злостни изляния заради това, че си объркан ..... е ако отсееш мненията може и да се получи една добра компилация от отговори :)

сега конкретно да ти кажа - не веднъж съм изпадала в подобна на твоята ситуация, но не е ставало дума да ме зарежат заради друга жена, а обикновено връзката е била прекратявана опради моето изчерпано търпение и нежелание да бъда повече с този човек - два пъти съм прощавала и съм започвала от начало ...

сега малко ще те объркам вероятно, НО - първия път когато дадох втори шанс на човека ..... не мина и месец .... проявите му на кофти поведение се подновиха макар и в началото да се стараеше ужасно много да подтиска истинската са същност ..... е след месец и нещо моите нерви не издържаха и се разделихме окончателно и то с грандиозни драми ....

втората ми подобна ситуация е доста сложна .... пак така аз пректатих връзката ни .... след няколко месеца обаче явно и двамата много страдахме един за друг ..... видяхме се .... и се събрахме отново .... а след няколко месеца се омъжих за този човек ..... знаеш ли какво ще ти кажа - съжалявам, че се събрах отново с този човек и се съгласих да се омъжа за него ..... той е много добър и грижовен, но за сметка на това е абсолютен егоист и .... абе не е за мен ... не е на нивото ми .....

извода ми от тези случки е следния - има ли причина да се разделиш с някого .... тя не е била случайна ..... НИКОГА НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ НАЗАД!!! Живота ти поднася нови и по-интересни неща .... за това няма смисъл да дълбаеш в миналото ....

Желая ти успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.