|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
:((
|
|
Автор |
Tai-Pan (непознат
) |
Публикувано | 22.12.05 14:10 |
|
къде е. млад съм. добре изглеждам. с чувство за хумор, а винаги ставам добра приятелка. никога не отвръщат на емоциите ми. всеотдаен съм. нежен. никога не съм груб и не се правя на мачо, не простея, а съм такъв каквъто съм си! всеки път съм достатъчно красноречив, достатъчно ясен и все не са ми дали повод, а използват доста силни думи само да ме объркват и обнадеждават.
къде е тази истинска и чиста любов, къде е тая всеотдайна и болезнено сладка любов.
къде е??!!!
какво става със света мамка му!
всичко ли е опорочено
| |
Тема
|
Re: :((
[re: Tai-Pan]
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.05 15:57 |
|
Не се отчайвай и имай търпение ! Все още има чиста любов , но трябва да те намери!
Успех
| |
|
Ами това ме навежда на разказа на един мой приятел и колега. Много добро момче, който имаше подобни на твоите оплаквания.
И една вечер решил да се направи на интересен пред едно момиче, по което си падал. На прибиране от дискотеката започнал да я бута към по-тъмни места, да забавя и забързва хода, да я кара да се целуват като минава някоя кола или като се чуе някой след тях и въобще да се държи сякаш някой го следи.
Отначало мацето се шашнало, но после "схванало играта" и му предложило да се скрият у тях
Той измислил някаква история, че уж с някакво момче направили някаква далавера и сега ги преследвали и ...... мацето се влюбило безумно
| |
Тема
|
Re: :)
|
|
Автор | Aлбeнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.05 19:40 |
|
Ами недей да чакаш повод, защото може никога да не дойде. Може би тряба да си по-смел и да действаш, другите правят така и все някога става. 
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.05 19:51 |
|
кво ревеш бе - кво си се разлигавил- обрквали го- бе много станахте обърканите бе !като си толкоз добър - що си сам- що никоя не те иска- явно не си толкоз готин !
| |
Тема
|
|
|
Автор | * (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.05 19:22 |
|
Tvoita li sigurno si zadava sa6tia vapros kato beb
| |
|
Абе що ли добрите мъже като теб попадат на кофти жени...
by himbeer
| |
Тема
|
Re: ehh
[re: himbeer]
|
|
Автор | Momi4e (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.05 18:31 |
|
Ne si li 4uval, 4e momi4etata si padat po lo6i mom4eta...?
| |
Тема
|
Re: ehh
[re: Momi4e]
|
|
Автор | a4elia (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.05 19:23 |
|
No prestavat na dobrite!
| |
|
Пристават. 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|