Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:53 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема това е за вас страдащи от любов  
Авторзвeздa (Нерегистриран)
Публикувано20.12.05 23:50

Ако някой не обръща внимание на твоята любов, това нищо не значи. Ще дойде ден, когато той ще прецени това, което си му дал, и на любовта ти ще отговори с любов. Той ще плати с лихва за това, което е получил от тебе. Човек може да губи навсякъде и във всичко, но не и в любовта.Дънов

Тема Re: това е за вас страдащи от любовнови [re: звeздa]  
Автор desi69 (Ky-Ky)
Публикувано20.12.05 23:54

само последното изречение е готино, но като имам пред вид кой го е казал, го подлагам и него на дълбоки съмнения

... да ме четеш не е право, а привилегия...

Автор нeя ()
Публикувано21.12.05 04:33

Да, и ако не е знаел за нея, следва да не е обърнал внимание, защо да плаща с лихви сиромаха?

тц, тц,тц

Тема Re: това е за вас страдащи от любовнови [re: нeя]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано21.12.05 10:00

защото това е любов - не е баница - и тази енергия не се губи !Затова колкото повече даваш- толкова повече ще получиш

Тема Re: това е за вас страдащи от любовнови [re: .]  
Автор desi69 (Ky-Ky)
Публикувано21.12.05 10:14

глупости!Съвсем същотото е- баницата също се превръща в енегргия Виж, обаче-да мислиш и после да пишеш и да пишеш и после да мислиш не е едно и също нещо

Тема Re: това е за вас страдащи от любовнови [re: desi69]  
АвторLU (Нерегистриран)
Публикувано21.12.05 11:22

Да, хубав съвет.Жалко само, че ти, самата не го спазваш.Да перефразирам поета:"Господи, колко си права".Ако, цифрата в ника съвпада с началната такаква на ЕГН-то,тогава жалко за теб.Или означава, привързаност към една известна поза, която се асоциира с нея.Тогава, простено да ти е.Вече няма да има, изказвания от сорта:" Любовта е движеща сила", а "Баницата е движеща сила".Все едно, де .Нали и двете се првърщат в енергия.

Автор cuddly_ (непознат)
Публикувано21.12.05 11:46

ееееех...ако обичаш, за да си обичан, ми изглежда много комерсиален подход.

Тема Re:нови [re: LU]  
Автор Hungry eyes (can't disguise)
Публикувано21.12.05 11:53

Авторa (Нерегистриран)
Публикувано21.12.05 13:26

Ами доста хора тук и из другите форуми дето се мъчат "да спрат да обичат", а? Те какво да правят...

Тема Re: това е за вас страдащи от любовнови [re: LU]  
Автор desi69 (Ky-Ky)
Публикувано21.12.05 15:15

ами к'во да ти кажа- лесно ми е на мене, щото съм проста, ама ти с твоята възвишеност на къде си тръгнала щом разлика между числа и цифри не правиш И за теб ще го повторя: Да се пише и после да се мисли и да се мисли и после да се пише не е едно и също нещо

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.