Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:16 14.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!!!!!нови  
Автор roтoвaнka (непознат )
Публикувано07.12.05 19:09

Искам за заявя на всеослушание ,че ми писна от страхливи същества от мъжки пол,които се плашат от мояга страст и се отдръпват като почна да ги търся по- честичко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АМАХААААААААААААААААААААААААА!!!Няма пък да си седя в къщи и да си кълча пръстчетата безпомощно - че ааааааааааххххххххххххххххх горкото момченце ,ми ако се изплаши от мойте жлания за близост!Като го е страх - да си седи в къщи и да се прави на недостъпен - много му здраве!значи не е за мене !!!!!!!!!!!!!!Аз не мога да си играя такива глупави игрички !Ще му се обаждам когато си искам и когато ми е кеф !пък той като не ще - прав му път !!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЙде де !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!нови [re: Pablo]  
Авторmryncho (Нерегистриран)
Публикувано07.12.05 21:13

Пабло, братче, едно изречение просто да напишеш не можеш без грешки!

П.С. Секс , алкохол и регетон са добре, но и малко грамотност не е излишна

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: roтoвaнka]  
АвторУфффффф (Нерегистриран)
Публикувано07.12.05 21:32

А не ти ли идва на ума че им досаждаш на тези мъжки същества... и после на тебе - прав ти път!!!!!!!!!! пък!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!нови [re: Pablo]  
Автормpънчo (Нерегистриран)
Публикувано07.12.05 21:46

може! Отчаянието до къде ли не би довело човек, пък било то и 'даскалка'по Български език

П.С. Вземи да прегледаш граматиката през уикенда-не заради друго,а защото трудно те четем.Виж, нямаме претенции да те разбираме, но там нещата стоят малко по-сложно-първо ти трябва да си наясно какво искаш да кажеш, а това едва ли е по силите ти

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: Уфффффф]  
Автор roтoвaнka (непознат )
Публикувано08.12.05 10:30

знам че им досаждам ама така им се пада като са сополи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор Bloody Sword (Нерегистриран)
Публикувано08.12.05 12:25

Браво моето момиче,само така. Много добре разсъждаваш-като се правят на ощипани значи наистина не са за тебе.Между другото така като си говорим да те питам откъде си и какъв е номера на телефона ти?

Автор priatel4o (нямам)
Публикувано08.12.05 15:48

правилно!
аз пък моя искам да го накарам да започне той да се обажда. дразни ме, че ми оставя инициативата. иначе няма против да му звъна аз.

Автормpън (Нерегистриран)
Публикувано08.12.05 20:29

А тебе кой те бие по главата да се захващаш с тях?

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: мpън]  
Автор franny_glass (новак)
Публикувано08.12.05 21:12

ми други не останаха :) разглезихме ги нещо, научиха ни всички женски номера, сега трябва да си мислим нови. това с недостъпността и загадъчността си беше наш домейн, как се обърка света!

Тема Re: ще се обаждам колкото си искам пък!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: franny_glass]  
Автор svobodna (buni duhovete)
Публикувано08.12.05 23:37

nishto oburkano niama, prosto neshtata si idvat na miastoto

It is not true I had nothing on. I had the radio on.
Marilyn Monroe

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.