Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:05 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема когато пак се събираме...нови  
Автор ffrape (тъжна)
Публикувано20.10.05 02:57

Здравейте!
Аз съм на 24 години и случи се така, че преди околко месец се събрах с бившия ми приятел, с който от години сме разделени. Той ми сподели преди час буквално, че едва ли не не съм му интересна както преди. И все пак ще продължим да сме заедно.
Искам да ви помоля за помощ, а именно - знае ли някой как мога да разпаля интереса му пак?

Тема Re: когато пак се събираме...нови [re: ffrape]  
Автор HAДEЖДA - (ИПСБ)
Публикувано20.10.05 09:42

emi напълно естественно е вече да не си му толкова интересна, все пак имали сте връзка, познавате се, нищо интересно не е останало.а и в същност вообще не смятам, че е необходимо да му възбуждаш интереса - има достатъчно други по-стойностни неща върху които се крепи една връзка.

А он, мятежный, просит бури,
Как будто в бурях есть покой!

НА ТОЗИ СВЯТ НАЙ – ВИСОКА ЛИХВА НОСЯТ СПЕСТЕНИТЕ НЕРВИ

Автор zelenooka ve6tiza (стара мома :-))
Публикувано20.10.05 11:45

На мен цялата работа ми звучи доста гадно. Зарежи го. ... е малко съм крайна но аз не бих позволила да ми говорят така

Щастието не е нищо друго освен добро здраве и лоша памет :-)

Тема или пък ...нови [re: ffrape]  
АвторПpяkop* (Нерегистриран)
Публикувано20.10.05 13:36

... се събирате пОнеже чуркатъ му е на сухо за мОментъ ... дОкатъ си намери къде да е вре с кеф амъ?

Автор Strange_Woman (непознат)
Публикувано20.10.05 14:04

ако те наранява по един или друг на4ин с поведението си не се превръ6таи в мазохист и направи не6то за себе си...ако любовта така лесно си е оти6ла от него , зна4и изоб6то не е било любов - остава само да превъзмогне6 болката от това 4е са останали неоправдани 4увствата ти, но пък от това не се умира...гледаи напред и посвети времето си изцяло на теб...

Тема На твое място, не бих синови [re: ffrape]  
Автор Bambi* (усмивчица!)
Публикувано20.10.05 14:34

губила времето да печеля каквото и да било, от негова страна, независимо с колко и какви плюсове може да е свързано... Човек, който може почти да ти заяви подобно нещо, не си струва времето и усилията. Може би е с теб от чисто физиологична и човешка нужда, за което лошо няма, но аз не бих си правила илюзията отново да се влюбвам в него.

Dolce vita!

Автор PPP (една)
Публикувано20.10.05 15:03

Просто бъди себе си. Не преигравай! Това доста бързо се забелязва и отблъсква. Ако от години сте разделени, то всеки един от вас е извървял някакъв път сам, порастнал е по някакъв начин и това ви прави отново интересни един за друг. Щом иска да е с теб, той те харесва такава, каквато си. Дайте си шанс!

Тема Аз например не бих се унижавал чак толкованови [re: ffrape]  
Автор Утeшитeл (Истински)
Публикувано21.10.05 21:03

Егати - да ми каже мадамата че не съм й интересен и аз пак да съм с нея! Абе момиче - ти поне грам достойнство нямаш ли? Толкова ли се свършиха мъжете на тоя свят? Ама май Кънчо (пардон Прякор) е прав този път - ако е само заради секса - тогава защо искаш съвет - ми чукайте се докато той си намери нещо по-интересно, па после ще му мислиш. Е много е цинично това, което ти казах, ама айде кажи - не съм ли прав?

Автор бoйнa oвцa (блее)
Публикувано21.10.05 21:09

Ти човек ли си или маймуна? Ако си маймуна, заучавай трикове, прави се на интересна, изпълнявай фокуси и така нататък. Защо се унижаваш така.....

Тема ами друго [re: ffrape]  
Автор strasttt (непознат )
Публикувано22.10.05 00:11

запо4ни с него,но гледай да не влагаш 4увства,а а се опитаи да го превъзмогнеш-именно затова трябва да си с него,за да превъзмогнеш 4увствата и когато това стане,го отрежи и му кажи,4е не ти е било толкова хубаво като преди и толкова интересно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.