Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:36 08.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема има ли шанс...нови  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 18:43

имам проблем. с приятелят ми сме заедно от почти 5 години. адски съм привързана към него. живеем заедно от 3 год., мислим за деца и тн. ОБАЧЕ.... има голям проблем с алкохола и това ме възпира да се оженя за него, да помисля по-сериозно за деца и тн., когато се напие става друг човек - почва да говори вулгарно, постоянно някакви жени са му в главата, все по-често излиза без мен с приятели, ходят на дискотека.... а аз го чакам по цяла нощ и не мога да заспя
когато е трезвен е агънце, домошар, кротък.... но имам чувството, че само чака да дойде негов приятел и да се напият.... мъчно ми е, не искам да късаме, но няма да издържа дълго...... вече 3 пъти ходи сутрин пиян/неизтрезнял на работа, може да го уволнят, и за това се притеснявам..... на всичкото отгоре той живее в моя дом и ще ми е адски гадно, ако се наложи да му кажа да се изнесе
мислите ли, че ако си родим бебе ще се оправи или ще се влоши? има ли шанс да стане по-отговорен тогава, или да не разчитам на това? а? как мислите? много ми е мъчно

Тема Re: има ли шанс...нови [re: Maя]  
Автор the_lion_queen (руса)
Публикувано30.09.05 18:55

Зави си!
От колко време пие?
Дали ще стане по отговорен? Май ти го познаваш най-добре. Говорите ли за проблема му с алкохола? Търсите ли решение?
Щом казваш, че трезвен е кротък, значи трябва да спре да пие. Опитвал ли се е?

-----------------------------

Смелите не живеят дълго, но предпазливите не живеят изобщо.

Автор бoйнa oвцa (блее)
Публикувано30.09.05 18:58

Не допускай бащата на децата ти да е алкохолик.

Тема Re: има ли шанс...нови [re: the_lion_queen]  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 19:05

да... говорили сме безброй пъти. след всяко напиване се чувства гузен, казва, че няма проблем, че е 'за последно'. вече не му вярвам. той е от типа 'без едно мога, но само с едно не мога', може 1 месец да не пие, но като изпие един ром и губи контрол, не може да спре с 2-3 рома, трябва непремено да се натряска. и после започват глупостите му и после е гузен, кротък.....до следващото напиване.

Тема Re: има ли шанс...нови [re: бoйнa oвцa]  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 19:06

и аз не искам това

Автор Sahib (Господин)
Публикувано30.09.05 19:26

На колко години сте? Да не би да не се е наживял? Имай предвид, че ежедневието скапва... Разнообразявате ли се?

Автор cuddly ()
Публикувано30.09.05 19:41

съветвам те в никакъв случай да не рискуваш с бебе.
Понеже може да стане и още по-лошо - всеки ден да се напива.
Струва ми се, че е най-добре да се разделите, но знам колко ти е трудно да вземеш такова решение. Рискуваш цял живот да си опрпопастиш с него.

днес (по)каза ли "Обичам те"?

Тема Re: има ли шанс...нови [re: Sahib]  
АвторMaя (Нерегистриран)
Публикувано30.09.05 19:41

аз съм на 24, той на 26. той си е имал само една приятелка преди мен, пак сериозна връзка.... ежедневието ни е разнообразно, и двамата сме завършили, имаме интересни професии, вечеряме предимно навън, кино, музика, планина, виждаме се с приятели.... аз не съм от типа жени вечно недоволни, не мрънкам, не го товаря с моите проблеми, имам си моите приятели и той своите.... но.... явно нещо навън го влече и когато алкохолът му свали задръжките, не може да се контролира.........

Тема Слушай мила!нови [re: Maя]  
Автор Утeшитeл (Истински)
Публикувано30.09.05 19:43

Аз съм Утешител, но не баламосвам хората с празни надежди, а само им ги показвам, когато ги има и те не ги виждат. На теб директно ще кажа - НЯМА ШАНС! НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, та ако ще не 1 дете ами и цяла детска градина да си направите. Алкохолът не прощава! Щом алкохолът е фактор - край - не си губи годините с него, не само няма да се подобри, напротив - по-зле ще става. Не искам да се впускам в подробности, но знам как протичат фазите на алкохолизма, защото и вуйчо ми и майка ми бяха алкохолици - никак не са приятни, просто е ужас. Разкарай го колкото и да боли, иначе след години много повече ще боли, а и не само теб ще тормози, но и децата, да не говорим, че те почти сигурно ще се родят идиотчета без да са виновни милите. Не позволявай това да се случи!

Тема Re: има ли шанс... [re: Maя]  
Автор Sahib (Господин)
Публикувано30.09.05 19:51

Предполагам, че просто не се е насладил на свободата. Личен съвет: "Не го ограничавай, не се опитвай да го опитомиш..." Ако иска сам ще се справи...
Patience is everything - ме посъветваха, а сега аз тебе... Не се коси

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.