Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 09.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема относно клуба  
Автор LordDaemon (огромен)
Публикувано15.09.05 20:17

идеята и името на клуба са повече от добри. тъй като се натъкнах (има дори посветени няколко теми на проблема) на доста глупости бих желал да ви дам едно предложение (ако разбира се вече не е било изказвано):

да се направи клуба само за регистрирани потребители (както говорим си за секс)

I see a red door and I want it painted black
No colours anymore I want them to turn back

Тема Виж сега [re: LordDaemon]  
Автор Acyaн (dancer)
Публикувано15.09.05 20:54

Аз по принцип съм "за"... Обаче има едно голямо НО - а именно: Много нерегистририни потребители еднократно пишат за свой проблем (не глупости). Няма да бъде честно спрямо тях. . Не е и честно да трябва да се регистрират само, за да попитат нещо или да поискат съвет...
Така мисля...

Дори да не можеш - трябва. А щом трябва - можеш.

Тема Re: относно клуба [re: LordDaemon]  
Автор Roxana (Ivory)
Публикувано15.09.05 22:00

Не! Не! Това е безумие!

Тема Re: Виж сега [re: Acyaн]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано15.09.05 22:03

Ами ако проблема на нерегистрираните си струва усилието да изтърпят регистрацията...мисля че ще могат да го направят.Все пак отнема около 4 минути и е безболезнена.
Аз съм твърдо "за" да се модифицира клуба - да могат дас пишат само регистрирани.
Отскоро посещавам "Говорим си за секс" - впечатленията ми са доста ДОБРИ!!
И не малка част за духа на клуба има факта, че всички са регнати и няма изцепки от рода на... нали си знаеме за кои господа става дума.

Авторcъщaтa (Нерегистриран)
Публикувано15.09.05 22:16

няма да помогне. колко клубове има за само регистрирани, по-големи умнотии не са почнали да се пишат в тях.

Автор uchenika_na_mudreca (ентусиаст)
Публикувано15.09.05 22:24

Драги ми клубари.
Не искам да ви разочаровам ама това няма ама никаква възпираща мярка срещу простотията. Тук познаваните простаци и тъпаци пишат както без регистрация така и със. Така че няма смисъл. С регистрацията нищо не постигаме.
Има един елемент ,че всеки път модератора ще ги трие ( което е съмнително като се има предвид колко са дейни те, въпреки че малко се размърдаха на последък ) и ще ги затруднят за 2 минути.
Мисля че ефекта е повече отрицателен от колкото положителен - тук бях пуснал тема защо някои предпочетат без регистрация да пишат и получих доста основателни доводи , като че понякога с регистрацията почти не им върви нета ( тук някой от скъпото ни дир пак не си върши работат и на мен ми се е случвало а връзката с други сайтове е светкавица) или пък с нека казват и доста различни неща за определени теми и т.н.
това е моето мнение
НЕ ГО ПРАВЕТЕ - живота е шарен както и хората които се месят тук - да не се стараем да избием различните та дори и да са тъпаци.

Мъдростта е баланс между знанията, интелекта и човечността.

Тема Re: относно клуба [re: uchenika_na_mudreca]  
Авторcъщaтa (Нерегистриран)
Публикувано15.09.05 22:51

да, и аз мисля че регистрацията просто ограничава свободата

Тема Не мисля [re: uchenika_na_mudreca]  
Автор Sarfa (обичащ)
Публикувано15.09.05 23:06

Че регистрацията ограничава свободата или спира простотията.Нито съм привърженик на изтребването на инакомислещите.Просто мисля че след като някои могат да се регистрират и да поемат(колкото и да е нищожна)отговорност за думите си - че именно този ник е написал еди какво си - мисля че и всички други могат да си постнат простотията със "запазена марка".
Какво толкова ще стане ако са регнати хората...
Аз не се чувствам ограничен от това , че съм регистриран...

Автор Mapжeнa ()
Публикувано15.09.05 23:13

господа и дами, очевидно е че чрез игнор на простотията не можете да се справите с нея, ами предлагам вместо разбунване на и без това взривоопасната атмосфера, с още по-неприятни последици - например разделение сега на клуба и по признак кой е за или против затварянето за нерегистрани. (е не ви ли казвах, че с атаките това се цели - провокация и скарване) предлагам всеки да пусне по една бележка на НЕДИ и да го помоли да си гледа по-съвестно работата - та дори само на основание, че липсва връзка с тематиката на клуба теми като " на мен и на тор ще ми викате СЪР" трябва да се заключват и трият. Ако няма ефект, ще подхвърля в клуб Администрация, че този клуб е без надзор, което ще е крайна мярка - все пак е кофти да се резигнира една редовна и интелигентна аудитория на клуба за сметка на калпазани като тор и тетрис. Но пак подчертавам - не без вината на разните му "борци срещу простотията".
Ако трябва да гласувам за нещо - казвам ви, че този клуб е безумство да се затвори за нерегистрирани.

Редактирано от Mapжeнa на 15.09.05 23:17.

Тема Чуй това, моля те... [re: Sarfa]  
Автор Acyaн (dancer)
Публикувано15.09.05 23:15

Отначало мен ме беше страшна срам, че пиша на разни хора разни неща... И ми трябваше време да се навия да се регистрирам и дори може би нямаше, ако една съфорумка не ми беше написале "...тогава се регистрирай и остани!".

И пак с регистрация, когато осъзнаваш, че наистина поемаш накаква отговорност е много кофти. Ти може би си забравил... Мен непрекъснато ме беше страх, че ще кажа нещо и ще ми лепнат някакъв етикет, че ще ме "баннат", че нещо ще стане.... Сега, знам горе-долу как стоят нещата и не е така, но все пак... Човек минава през това... Сещаш ли се как беше?...

Дори да не можеш - трябва. А щом трябва - можеш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.