Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:06 04.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Убива ли любовта?нови  
АвторGilraena (Нерегистриран)
Публикувано01.09.05 00:15

Обичаме се с един човек напълно безнадеждно и ме боли идиотски, непоносимо и убийствено. За да се "забравим" се пренебрегваме тотално, което е правилно в нашия случай, но е безкрайно болезнено. Работим заедно (ужас!), а не се поглеждаме, отбягваме се и не си говорим дори, защото в противен случай ни е трудно да устоим на изкушението и се нараняваме, когато се опитваме да не минем границата. Умирам просто... Знам, че няма как да ми дадете съвет, защото ситуацията е ясна - така трябва да постъпим (и двамата имаме семейства и деца и заради това няма как да се получи между нас). А се обичаме... много... Толкова съм сама в това... убива ли любовта??? Умирам наистина... от мъка, умирам!

Тема Re: Убива ли любовта?нови [re: Gilraena]  
Автор Momcheto_ (новак)
Публикувано01.09.05 00:41

Защо се случва...?

Автор FENlKS (differEnt)
Публикувано01.09.05 00:45

Миличка, много е тъжно. Според мен не трябва да се виждате и да работите заедно. Така ще е още по мъчително. Най -добре прекъснете всякакъв контакт, вместо да се насилвате да бъдете равнодушни. Невъзможно е, това е против човешката природа. Ако твърдо сте го решили в името на семействата си ще трябва да го преодолявате поотделно и далеч един от друг.
Това е по-малкото зло в случай, че държите на семействата си.
Надявам се с времето да се почувстваш по-добре, приеми го като тест за силата на чувствата Ви. Оставайки без него ще можеш да прецениш без кое не можеш повече и има ли друг приемлив за теб изход от ситуацията.

Be yourself, no matter what they say

Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано01.09.05 01:00

нищо което е болезнено, не е "правилно". Нищо.

Тема Re: Убива ли любовта?нови [re: @]  
Автор FENlKS (differEnt)
Публикувано01.09.05 01:12

Болката е неизменна част от живота. Всяка промяна в нас е свързана с душевен дискомфорт. Бягайки всеки път от болката и трудностите бягаш от промяната.
В нейния случай наистина е много тежко, защото избора и засяга още много други хора. Тя действа правилно според ценностите и принципите си, а такива ситуации ги поставят на невероятно изпитание, защото иначе на думи е лесно да си велик и няма и да те боли толкова.

Be yourself, no matter what they say

Тема Re: Убива ли любовта?нови [re: FENlKS]  
Автор@ (Нерегистриран)
Публикувано01.09.05 06:15

"Болката е неизменна част от живота. Всяка промяна в нас е свързана с душевен дискомфорт. Бягайки всеки път от болката и трудностите бягаш от промяната. "

...и аз това казвам - болката е "неправилна", затова или променяш ситуацията, или отношението си.

Тема Re: Убива ли любовта?нови [re: @]  
Автор Иckaм (новак ли?:))
Публикувано01.09.05 08:58

Убива, мамка й!

Тема Как разбра,нови [re: Gilraena]  
Автор Bambi* (усмивчица!)
Публикувано01.09.05 10:10

че о б и ч а ш този човек?
Убедена ли си, че - като повечето хора - просто не се поддаваш на импулс, нагон, либидо, или каквото и да било там?
Едно е да си физически привлечен, друго е - влюбен, а трето, и съвсем по-различно и силно - да обичаш.

Е?

Dolce vita!

Тема Убива, дръжки...нови [re: Иckaм]  
Автор Bambi* (усмивчица!)
Публикувано01.09.05 10:21

"Умът владее една собствена територия, където може да превърне ада в рай, и рая - в ад" - но не си спомням името на личността-притежател на тази велика мисъл.

Dolce vita!

Тема Re: Как разбра,нови [re: Bambi*]  
Автор Momcheto_ (новак)
Публикувано01.09.05 11:07

А де! И аз това питам... чета много семейни дхора тук изпаднали в подобна ситуация, но само дългото време заедно може да определи иситинската любов! Защото иначе сме обречени това непрекъснато да се случва...разделяме се намираме нов, известно време с него, после намирам друг нов който е още по верния човек и така до безкрай!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.