|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Убива ли любовта?
|
|
| Автор | Gilraena (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 00:15 |
|
|
Обичаме се с един човек напълно безнадеждно и ме боли идиотски, непоносимо и убийствено. За да се "забравим" се пренебрегваме тотално, което е правилно в нашия случай, но е безкрайно болезнено. Работим заедно (ужас!), а не се поглеждаме, отбягваме се и не си говорим дори, защото в противен случай ни е трудно да устоим на изкушението и се нараняваме, когато се опитваме да не минем границата. Умирам просто... Знам, че няма как да ми дадете съвет, защото ситуацията е ясна - така трябва да постъпим (и двамата имаме семейства и деца и заради това няма как да се получи между нас). А се обичаме... много... Толкова съм сама в това... убива ли любовта??? Умирам наистина... от мъка, умирам!
| |
|
|
|
Защо се случва...?
| |
|
Тема
|
Re: Убива ли любовта?
[re: Gilraena]
|
|
| Автор |
FENlKS (differEnt) |
| Публикувано | 01.09.05 00:45 |
|
|
Миличка, много е тъжно. Според мен не трябва да се виждате и да работите заедно. Така ще е още по мъчително. Най -добре прекъснете всякакъв контакт, вместо да се насилвате да бъдете равнодушни. Невъзможно е, това е против човешката природа. Ако твърдо сте го решили в името на семействата си ще трябва да го преодолявате поотделно и далеч един от друг.
Това е по-малкото зло в случай, че държите на семействата си.
Надявам се с времето да се почувстваш по-добре, приеми го като тест за силата на чувствата Ви. Оставайки без него ще можеш да прецениш без кое не можеш повече и има ли друг приемлив за теб изход от ситуацията.
Be yourself, no matter what they say
| |
|
Тема
|
[re: Gilraena]
|
|
| Автор | @ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 01:00 |
|
|
нищо което е болезнено, не е "правилно". Нищо.
| |
|
Тема
|
[re: @]
|
|
| Автор |
FENlKS (differEnt) |
| Публикувано | 01.09.05 01:12 |
|
|
Болката е неизменна част от живота. Всяка промяна в нас е свързана с душевен дискомфорт. Бягайки всеки път от болката и трудностите бягаш от промяната.
В нейния случай наистина е много тежко, защото избора и засяга още много други хора. Тя действа правилно според ценностите и принципите си, а такива ситуации ги поставят на невероятно изпитание, защото иначе на думи е лесно да си велик и няма и да те боли толкова.
Be yourself, no matter what they say
| |
|
Тема
|
[re: FENlKS]
|
|
| Автор | @ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.05 06:15 |
|
|
"Болката е неизменна част от живота. Всяка промяна в нас е свързана с душевен дискомфорт. Бягайки всеки път от болката и трудностите бягаш от промяната. "
...и аз това казвам - болката е "неправилна", затова или променяш ситуацията, или отношението си.
| |
|
Тема
|
[re: @]
|
|
| Автор |
Иckaм (новак ли?:)) |
| Публикувано | 01.09.05 08:58 |
|
|
Убива, мамка й! 
| |
|
|
|
че о б и ч а ш този човек?
Убедена ли си, че - като повечето хора - просто не се поддаваш на импулс, нагон, либидо, или каквото и да било там?
Едно е да си физически привлечен, друго е - влюбен, а трето, и съвсем по-различно и силно - да обичаш.
Е?
Dolce vita!
| |
|
Тема
|
Убива, дръжки...
[re: Иckaм]
|
|
| Автор |
Bambi* (усмивчица!) |
| Публикувано | 01.09.05 10:21 |
|
|
"Умът владее една собствена територия, където може да превърне ада в рай, и рая - в ад" - но не си спомням името на личността-притежател на тази велика мисъл.
Dolce vita!
| |
|
|
|
А де! И аз това питам... чета много семейни дхора тук изпаднали в подобна ситуация, но само дългото време заедно може да определи иситинската любов! Защото иначе сме обречени това непрекъснато да се случва...разделяме се намираме нов, известно време с него, после намирам друг нов който е още по верния човек и така до безкрай!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|