|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
не мога да реша
|
|
Автор | дeвoйka (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.05 21:03 |
|
здравейте на вси4ки в този прекрасен клуб!!
ето ме и мен с един въпрос отговор,надявам се да можете да ми помогнете-сама за себе си не мога,никога не съм се 4увствала така объркана както сега.
Аз имам приятел,които се грижи за мен от известно време ,но аз също полагам неимоверни усилия да му помагам,просто супер много енергия изразходвам -изтощена съм и на ръба на от4аянието,най-лошото е 4е той се мени като цветовете на дъгата,а никога не ми е говорил за раздяла,но 4есто ме е предизвиквал.От известно време на сам се запознах с едно мом4е с него си споделяхме вси4ко,той е на хиляди километри и не сме помисляли да задълбаваме ,но неусетно измежду хилядите обсадени теми той запо4на и тук от няколко дни насам да се втура4ва в мен и иска да бъдем заедно.Полудявам.
| |
Тема
|
Re: не мога да реша
[re: дeвoйka]
|
|
Автор | sladi4ka (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.05 22:17 |
|
am 4i da ti kaja neznam.ostavi onzi i si dryj na tvoq.taka si mislq.no kakto ti si preceni6.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
madawc (брадвата) |
Публикувано | 20.06.05 00:39 |
|
Истината е че трябва да се взимат решения.Някои са много тежки други леки:)Човека който обичаш трябва да ти дава енергия а не да те изтощава(простено е в секса)и подкрепа.Ама яка подкрепа т.е. с теб е при всяко положение а не да те предизвиква щото нема смисъл , или е с тебе или не е. средно положение няма:)Мисли мисли
там където глупоста е образец,разумът е безумие... 
| |
|
аъъъъъъъъъъъ проба проба 1.2.2.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cathy (минаващa) |
Публикувано | 23.06.05 22:05 |
|
С този, който е на хиляди километри, виждали ли сте се? Имате ли възможност за общо бъдеще по отношение на мястото - ти при него, той при теб? Чисто виртуалните връзки... не са реални. Знам, че звучи тъпо като изявление, но просто не виждам смисъл, ако няма някакъв шанс за реалност.
Ти щом даваш всичко, реалният ти приятел какво дава взамяна?
| |
|
Забрави го оня дето е на хиляди километри! Нищо няма да излезе. От опит ти го казвам, щото ми се случи. Само ще ти припомня, че там, на единици километри от теб има и други момчета, по-добри от този дето ти лази по нервичките.
| |
Тема
|
|
|
Автор | имa мe (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.05 18:19 |
|
Прецени първо какво чувстваш към приятеля си и прецени дали не търсиш някой друг, скогото се надяваш да ти е по-добре. После е по-лесно да решиш
дали искаш да поддържаш контакти с далечния.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
мъничe (фъстък!ей такъв) |
Публикувано | 24.06.05 20:18 |
|
А от колко време сте със сегашния ти приятел? Защото времето често оказва влияние....
| |
Тема
|
[re: мъничe]
|
|
Публикувано | 24.06.05 22:33 |
|
благодаря ви,просто не искам да полудея защото с този 4овек полудявам-ужасен е,единственото нещо което ме задържа е страха.Това ли е любов-ве4но страдание-кажете ми?!искам да умра ,дори едвам му се усмихвам-нямам сили да продалжа,вси4ки илюзии за щастие се разбиха и те първа по -зле ще става, кажете ми как да му обясня,думи нямам,за какво ли ви казвам вси4ко това?каде отиде щастието,каде отиде любовта,защо като тварди 4е ме оби4а ми при4инява тази болка,края наближава това е само на4алото
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 24.06.05 22:39 |
|
изгуби моето доверие с ве4ните си лъжи ,не мога да простя да ме лъже и да ме гледа в о4и4ките
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|