|
Тема
|
Не мога да го разбера?
|
|
Автор | Dushichkata (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.05.05 19:29 |
|
Здравейте на всички клубари!Времето е слънчево ,а в мен вали ,както се пееше в една песен .Не мога да разбера приятеля ми.Не ми се обажда ,само аз му се обаждам.Като му се обадя всичко е наред.Знам ,че няма друга ,ако има ще ми каже.Но не мога да го разбера.Като му кажа ,че вече ми писва само аз да го търся ,а той да не се сеща за мен и че няма вече да го търся ,той се променя,започва да се извинява ,че не се обажда.Струва ми се ,че не е сигурен какво изпитва към мен.На вас случвало ли ви се е?Ако има значение аз съм на 20 ,той на 24.Дайте съвет ,препоръка знам ли и аз.
| |
Тема
|
Re: Не мога да го разбера?
[re: Dushichkata]
|
|
Автор | Xeйтъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.05.05 19:41 |
|
Такова положение не се трае - все едно си на диета.
Да, ама една диета не може да трае дълго. Ще вземеш да хипотрофираш...
Нещата са прости.
Тоя идеално знае, че ако прави номера примерно на шефа си, шефът ще го изхвърли - затова там се старае и внимава. Точно толкова акъл има и да се сети какво трябва да прави с теб. Не е нито недосетлив, нито особен.
Явно не го е страх, че може да те изгуби.
Може обратен да е
| |
|
Би трябвало да има(друга) в мислите му, щом не се сеща за какво мисли ? А не ти е казал защото сигурно няма да го понесеш добре - държи и на теб.
| |
|
Истината е че и аз имах тоя проблем.Бе не се сещах да дрънна един телефон на приятелката ми.Сега нямам защото ми каза че иска да скъса само заради това:)Бе то си е мноо просто трябва да опре ножа в реброто за да се сети човек.Другото е да си много отдаден на работата.А сега все намирам да дрънна един между другото и тя е много доволна:)Въпрос на загриженост или навик а може и двете:)  
там където глупоста е образец,разумът е безумие... 
| |
|
|
|
|