|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема
|
Какво да правя?
|
|
Автор | Глyпaчka (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 00:46 |
|
Напоследък единственото за което мисля е, че по-голяма глупачка едва ли има от мен. Омъжена съм, имам си две деца. И преди година се запознах с Него в чата. И си изгубих акъла. Не, не е принц, има доста недостатъци, но любовта е сляпа... Особено на стари години... Срещаме се често, трудно е, защото сме от различни градове, но се обичаме. Той не е семеен и иска да се женим. И всъщност от тук са проблемите. Които си създавам аз. Първо не съм му казала, че съм омъжена. Казала съм му ,че живея с приятел, че имам дете, но не и , че съм омъжена. Второто, което е много по-важно е , че съм бременна. От него... Не от мъжа ми. С мъжа ми вече не правим секс по често от веднъж на месец, просто не искам да го правя с него. И сега? Не знам какво да правя... обичам Него, не обичам мъжа ми. Но имам двете си деца... Обичам ги, не искам да ги лишавам от баща. А и аз искам да съм щастлива. Да кажа на мъжа ми? Как? Как да му кажа, че съм бременна от друг? Да кажа на другия, че съм омъжена? Как, след цяла година? Знам ,че съм глупава, знам, че всички ще ме обвинят, знам, че ще ме изкарат .... не знам... Заслужавам си всичко, но какво да правя? Искам да съм щастлива, но не с цената на щастието на някой друг. Искам всички да са щастливи, но при тази ситуация май никой, абсолютно никой няма да е...
| |
|
Е, ти утрепа сичката риба!!!!! Мъжа ти като разбере, или ще ти отреже главата, или ще се разведе моментално. Двете ти деца ги чака такъв семеен ад, че ще ти се изпари непредпазливия секс за часове! Ще родиш едно ( ако си луда!) което и то няма да знае на кой да казва татко и на кой братко. Отивай веднага и махай всичко от себе си, защото ако още се бавиш, последствията са пълен дизастър. Ти си сюжет за трилър бе момиче?! Виртуална любов с реална бременност, две деца,съпруг....абе, поне 12 серии и последната ще е с труп! Тичай още утре, това сериозно ти го казвам!!!
| |
Тема
|
Re: Какво да правя?
[re: Глyпaчka]
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 01:09 |
|
Dobre si se nakvasila  .Super si se podredila.Mi sega.
Spasyavay se kakto ti kaza choveka.Ne znaesh li po statistika che ot pc i internet vrazki stavat veche 80 % ot razvodite.I za kakvo ti trebva da si probvash.Shte tryabva da napravish kompromis i da si sednesh na D-to.
Inache sledvat mnogo ciganski istorii.Nema otarvane cyal jivot.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*pearl (в короната) |
Публикувано | 20.01.05 01:13 |
|
не си глупачка, а безотговорна егоистка оплетена в лъжите си и последствията от тях . така както ми се вижда ще загубиш и двамата - единия щото не само си му изневерила а си бременна от друг, а другия щото си го лъгала че не си омъжена - едва ли ще му хареса да чака развитието до края на развода . да не говорим че при развод може да ти вземат децата ,които толкова казваш че обичаш . обичаш единствено себе си - такива като теб / било то мъж или жена/ накрая остават сами със собствения си егоизъм и лъжи .
искаш да имаш всичко - няма човек който да е получил всичко , все нещо загубва. а като само иска без да дава загубва не нещо, а всичко . не е вярно че искаш всички да са щастливи - заблуждаваш се . няма човек който да разбере че е бил лъган и да се чувства щастлив от това - няма такъв . ти си ги лъгала с ясното съзнание че ги лъжеш .
щеш не щеш ще казваш и на двамата - но този път истината - тя винаги излиза наяве един ден и 'каквото сабя покаже '.
Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
| |
Тема
|
[re: *pearl]
|
|
Публикувано | 20.01.05 01:21 |
|
Az mislya che sluchaya e tolkova opleten che mai ne tryabva da kazva pone na maja si.Pone da ne go naranyava.Toy ne go e zaslujil s nishto choveka i decata sashto.A damata da si sabere akala i opravya kashite che jalna i maika.  Da kaje na internet priyatelceto istinata.I che shte mahne deteto da mu vidim reakciite i na nego.Opravy se mace che si s dvata kraka vatre.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.01.05 01:25 |
|
Ако махна бебето всичко ще се оправи - той ще ме зареже. Колкото и да е невероятно, той ме обича и иска бебето, иска мен, иска децата ми. Иска да живеем заедно. Честно казано и аз това искам. Просто не мога да причиня това на мъжа си, това е...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*pearl (в короната) |
Публикувано | 20.01.05 01:28 |
|
ами действай тогава и следващия път умната - без егоизъм и с акъл.
Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.01.05 01:29 |
|
E mnogo me razveseli taya shmatka ,smeya se s glas.I dori ne moga da ya sadya -ma tolkova nevinno go kakzva.Ne che tova koeto pravi e chestno .Verno stava za film ama komediya.Obra oskarite v kluba.Takav obraz skoro ne beshe poyavyaval.
| |
|
Тя ако успее да го скрие от мъжа си, ще е най-добрия вариант. Не съм наясно само как ще успее да направи аборт без да се разбере? Тук жени трябва да я посъветват,щото това е единственото разумно решение което ние можем де й дадем. Няма вариант в който да признае на съпруга си, и той да не й тегли ножа!Няма да й го прости ни-ко-га!!!!А на оня капутляк дето се е изцвъркал, да му каже и да го забрави, щото той също като разбере в къф филм го е вкарала, ще удари черта по магистралата,щото нощем ще спи с пищов под възглавницата да не дойде рогатия многодетен съпруг и на него да му клъцне ебливата чатърска зелка! Е, тва ако не е филм.....взехме Оскара тая година!!!
Редактирано от demonlover на 20.01.05 01:31.
| |
Тема
|
[re: *pearl]
|
|
Публикувано | 20.01.05 01:31 |
|
Не знам, може и да ви е весело... На мен не ми е... Не искам да махам бебето и не искам да го губя, аз го обичам...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|