|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Вечерна молитва
|
|
Автор | desp_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.04 23:29 |
|
Боже, прости мен грешната и избави ме от нечестивия, съхрани в душата ми чувството ми за справедливост /напоследък хич го няма/, и всички други добри чувства, които откриеш /ако откриеш въобще такива/.
Днес ударих силно дъщеря си докато я обличах за детската градина, но тя ме риташе ожесточено и ме ухапа силно по ръката. Занесох я в градината с огромен червен отпечатък на ръка с пет пръста, който по-късно сигурно щеше да стане син. Ръката ме боля /егати удара/ следващия един час. Благодаря ти, че ме наказа.
Не поздравих комшията от третия етаж, но когато му кажа "здравей" се спира и започва високо да ми обяснява, че се казвало "добър ден", а като мина без нищо да му кажа, започва да ме кълне /силно за да чуе целия вход/. Днес ме сгащи на стълбите и аз помислих, че е дошъл сетния ми час, той като не казах "добър ден", а той ми каза, че ми оставил пред вратата чанта с ябълки. Ядох от тях мислейки, че са отровни, но се оказа, че не са. Утре ще направя усилие да кажа "добър ден".
Изневерих три пъти в мислите си на мъжа си с любовника ми, а на любовника ми с вокалиста на "Диана Експрес". Благодаря ти, че ме наказа, като се порязах по ингвиналната гънка, бръснейки се в банята.
Простирах прането по сутиен и бикини /нарочно/, следствие на което, живущите в отсрещнита сграда, получиха нечестиви мисли.
Когато приспах децата целунах само малката /защото само нея бия през деня/, а голямата всъщност е невероятно дете.
После се опитах да се самонакажа, изядох половин пликче чили-сос, равняващо се на шест порции. Всъщност съпруга ми ме накара да го изям, каза че ще ми купи ново палто. Мисля, че рогатия се беше вселил в него. Ядях и плачех. После той ме съжали, каза да спра, взе чили-соса и ми даде да пия нещо - май беше вода, също и да ям - май беше хляб. Само, че аз нищо не усещах. Гореше ми устата, хранопровода и дванадесетопръстника.
Освен всичките тези лоши неща, направих и едно добро дело. Когато носех на майка си продукти намерих едно малко котенце на улицата. Жълтичко, бебенце още. Взех от земята някаква пластмасова чашка, скъсах я по дължина на две и в новообразувалите се две "коритца" започнах да изливам прясно мляко от това, което бях купила на майка ми. Котенцето лакомо пи. После ми помърка.
Моля те, утре нека бъда по-добра, по-съвършена, по-нежна с децата, по-вярна съпруга и любовница, по-благочестива християнка. И не изпращай змията, който сънувах предната нощ. И запази малкото котенце живо.
| |
Тема
|
Re: Вечерна молитва
[re: desp_]
|
|
Автор |
TRlNlTY (Just a Girl) |
Публикувано | 28.10.04 07:18 |
|

I'm The Left Eye
You're The Right
Will It Not Be Madness To Fight ?
We Come One
| |
Тема
|
|
|
Автор |
TRlNlTY (Just a Girl) |
Публикувано | 28.10.04 07:36 |
|
и не яж толкова чили сос - ще те заболи коремчето...
следващият път кажи на мъжа ти ако му е вкусно да си го яде сам!
ако ще и 10 палта да ми купят не бих позволила да ме унаижават по този начин... камо ли мъжа ми... що за човек е това?!...
та, позволявайки си да вляза в ролята на Бог да обобщя:
- децата не се бият
- съседите се поздравяват, но само при желание, а не по команда
- храна от непознати "доброжелатели" обикновено не се консумира, особено ако е оставена пред вратата
- мислените изневери са твърде често срещано явление и сред двата пола, така че всички сме грешни
- ексхибиционизма е болест, воайорството също
- желанието да се самонакажеш говори, че не си толкова идеална, колкото искаш да бъдеш, но, мила, никой не е!
- ако ще 10 палта да ми купят, докато ги нося винаги ще си спомням за гадното чили, така че няма смисъл... Не позволявай да те унижават по никакъв начин, особено близки хора! И какво щеше да стане ако беше отказала да изядеш чилито, а? В ума ти тогава не просветна ли такава вероятност? Винаги и на всичко можеш да кажеш "Не" - но това зависи единствено от теб!
- между това да те съжаляват и това да те обичат няма знак за равенство. Мъж, който може да гледа как жена му по негова команда яде нещо ужасно и плаче...бягай от такъв!
- и накрая, не е задължително да правиш добри дела за да си добър човек, достатъчно е да се стараеш да правиш по-малко лоши такива.
Дано съм ти била полезна.
I'm The Left Eye
You're The Right
We Come One
| |
Тема
|
[re: TRlNlTY]
|
|
Публикувано | 28.10.04 09:18 |
|
не всичко е истина тук всъщност това за чилито само го украсих за по-интересно
истината е, че си разделихме соса на две и засичахме кой по-бързо ще го изяде
загубих
то онова дебелокожо
но иначе си ужасно мила и го оценявам
иначе не бих яла под командата на мъж дори скариди и омари
| |
Тема
|
|
|
Автор |
METHOD (логистик) |
Публикувано | 28.10.04 09:27 |
|
Ти наистина си явление, мама му стара, най-накрая нещо свежо
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
Тема
|
наистина ужасно е
|
|
Автор |
TRlNlTY (Just a Girl) |
Публикувано | 28.10.04 09:53 |
|
да се лъже.
а аз съм истинска...защо ли?
I'm The Left Eye
You're The Right
We Come One
| |
Тема
|
Re: наистина ужасно е
|
|
Публикувано | 28.10.04 10:35 |
|
ne e 4ak tolkoz ujasno kvi po-ujasni ne6ta ima
ako nikoi ne e postradal ot tova kuv e problema
pi6a si gluposti tuk i ne vijdam ni6to ujasno
puk ti si prekrasna
seriozno!
d
| |
Тема
|
[re: METHOD]
|
|
Автор | qvlenieto (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.04 10:39 |
|
спри, че ще се надуя ей за такива като теб човек прописва
| |
Тема
|
|
|
Автор | TRlNlTY (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.10.04 11:38 |
|
нямам време да се логна...
а времето, казват е ценно
пък ние с теб изгубихме доста
ей така, в писане на глупости тук...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 29.10.04 10:47 |
|
за теб загубено, за мен не толкова
/ако бях мъж бих ти предложил брак на часа/
ако знаеш колко други какво губят, времето хехе, за него пък въобще да не говорим
а там едни обезглавяват азиатци...
а там едни ядат в контейнера...
а там едни умират в един затвор ...
аз и времето ми - последната ми грижа, скъпа
аз съм Shpigel - все едно ме няма, има само отражения и памет
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|