|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Dano pone vie uspeete da mi pomognete,zastoto o4evidno az ne uspqvam!
Predi 4 meseca se zapoznah s nai-prekrasnoto sustestvo za tazi zemq-pone taka izglejda vse oste v moite o4i!Do tozi moment vinagi sum bila premerena i mnogo vnimatelna v liubovta,no eto 4e s tozi 4ovek moga da deistvam impulsivno i v sustoto vreme da se 4uvstvam sigurna!Za moe stastie 4uvstvata mi sa spodeleni...i dvamata se okazahme napulno ednakvi-nestata,koito haresvame,muzika,mislim ednakvo po razli4ni vuprosi,hrana....izobsto napulno ednakvi (izkliu4vam vun6nostta estestveno)...
Ta,predi 4 meseca,kogato re6ihme da zadulbo4avame otno6eniqta si,toi edva li ne se opita da me "otblusne",s motivite,4e zaslujavam mnogo pove4e ot tova,koeto moje da mi dade na tozi etap i ne iska da go propuskam...ima6e predvid,4e v momenta mnogo raboti,v malkoto si svobodno vreme ima drugi zada4i,koito trqbva da svur6i i taka natatuk,be6e iskren s men i mi kaza oste v samoto na4alo,4e nqma da moje da mi obrusta nujnoto vnimanie,ot gledna to4ka na sresti...Vupreki tova,neveroqtno zaslepena ot 4ara mu go poiskah s vsi4kite mu ka4estva i nedostatuci...
I vzehme,4e se vzehme...
Ne e propusnal den,v koito da mi se obadi,da mi napi6e sms...izobsto da mi pokaje,4e misli za men.....no gadnoto vreme vse ne stiga za sresta (ne si mislete,4e izobsto ne se vijdame...moje bi to4niqt izraz e nedoatu4no ot koq i da e gledna to4ka)...
Nai mi e gadno ot tova e, 4e 4esto se slu4va da se ugovarqme za den i 4as...i izvestno vreme predi ugovorenata sresta mi se obajda da otmeni srestata poradi nqkakva pri4ina vuzniknala sledvaritelno i uj se razbirame za utre6niq den...no utre pak taka...ina4e nikoga ne me e vruzval da go 4akam,vinagi e bil mil i vnimatelen...tezi nesta ne moga da gi otreka;
Az sum si dosta mnitelna po priroda,vse se sumnqvam...no vupreki tova,dokolkoto moga da buda sigurna v edin 4ovek znam,4e ne mi izneverqva,pone ne mi e davam povodi da go mislq tova !A i nqma koga da go napravi,vupreki 4e znaq,4e poiskali vinagi moje da go napravi!
Mislq si,4e problemut e v men,zastoto az sum mu pokazala,4e moga da pravq kompromisi i da ne se surdq,kogato otloji sresta....no ve4e 4a6ata preliva !Dali ne se durji taka,zastoto znae,4e vse sum mu na razpolojenie?
Ot edna strana znam,4e e nai-prekrasniqt za men,obi4am go,vupreki 4e ne vqrvam v tezi dve dumi4ki,baziraiki se na 4 meseca-no taka go 4uvstvam i use6tam...ne moga da kaja,4e ne mi obrusta vnimanie,zastoto nqma da e spravedlivo-grijoven e,pokazva,4e mu puka za men...........
Mnogo se otplesnah,no vse nqkude trqbva6e da si izleq du6ata!
Moliq vi daite mi suvet!
Kak da postupq?Tolkova gadno se 4uvstvam...a vse pak sama si go izbrah...
Kude spored vas e problemut?
Predvaritelno vi blagodarq za suvetite i mneniqta po vuprosa!
| |
|
Ами че ти си за завиждане... Но понякога не можем да оценим това, което имаме.
You must defeat Sheng Long to stand a chance.
| |
|
Zna4i misli6,4e e normalno da otmeni ve4e uredena sresta s men,zastoto nqkoi kolega go e pomolil za nesto drugo?
Ocenqvam,4e se griji za men,4e ne mu e vse taq...no naistina li misli6,4e tova koeto iskam i ot koeto se oplakvam e bezpo4veno?Principno ne se imam za jena,koqto vse e nedovolna i vse iska oste i oste...no,ako ti misli6 drugo...???
Blagodarq ti za otgovora...nadqvam se da si dorazvie6 teoriqta!
| |
|
a kakvo znachi " vzehme ta se vzehme"? Ojenihte li se ili kakvo? Zashtoto ne mi stana jasno?
| |
|
Ne sme jeneni...pone vse oste,zastoto toi ima takiva namereniq (pone taka govori)...no na men li4no vse oste mi e rano!Imah predvid,4e sme zaedno...gadjeta sme si:)...i tova e na tozi etap-mnogo redki sresti,za smetka na koito neprestanen pokaz na lipsata mi!
| |
|
Колко редки?
| |
|
Това означава, че си доста назад в приоритетите на този човек. Или казано по-просто, той не държи на теб. Разделяй се с него възможно най-бързо, защото колкото по-късно толкова повече боли. Единствения критерий за това дали някой те обича е неговото отношение към теб, а не празните приказки и смс-и.
Редактирано от Boris_ на 24.10.04 14:08.
| |
|
Ne si zapisvam,no obiknoveno sa vednuj,dva puti na edna sedmica,ili puk vednuj na 2 sedmici...pri4inata da pi6a tuk e,4e ve4e po4ti mesec ne sme se vijdali...opredeleno go razbiram,no poslednite 3-4 dni mi se struva,4e moje6e i da se vidim,no...
Ne moga da otreka,4e vsekidnevno mi se obajda po telefona,pi6e sms-i...interesuva se ot men,neprekusnato mi povtarq,4e mu lipsvam i mu e mu4no za men!
Kak da postupq?-profesiqta mu napulno go opravdava...nqma da q spomenavam,no tq naistina iziskva sebeotdavane i rabota...no vse pak po4ti mesec ne sum mu vijdala o4ite...
| |
|
Е не мога да разбера, тоя връх на простотията и неуважението, абе може ли да мъчиш хората с тая шльокавица (латиница), бутон са сложли ако нямаш кирилица на компютъра си. Да бяха 2-3 реда както и да е, преглъща се. Ама поста ти е бая дълъг, очите ми изтекоха докато го прочета. Какво щеше да ти коства да щракнеш и да си пишеш на кирилица като нормален човек. Ама не какво ти пука, че на някой очите ми ще изтекат, докато ти прочете писанията.
| |
|
Постъпвай, както намериш за добре, само не питай за такива неща в този форум
Пролетарии всех стран соединяйтесь!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|