Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:48 14.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема отнОсно бившите ...нови  
Автор Kънчo 1 (прОстакъ)
Публикувано22.09.04 01:26

... амъ не вашите бивши ами на гаджетатъ ви ... днескъ скъсах с гаджето си пОнеже скивах бившиятъ и ... хванамЪ луд бяс ... защОто,катО гО видях какъв е израсипнякъ и съ пОчувствах някакъв набутан ... защОто тя е била с тоя израсипнякъ ... дето мязва на павиян ... някакво рахитестО лайно ... и катъ мъ хвана бясъ ... как мОже да се занимавам с някаква детО съ чукала с някакъв пОмияр
... игаСи кОлко ми е тъпо и гневнО

Тема Нормално е...нови [re: Kънчo 1]  
Автор bright (Тя)
Публикувано22.09.04 02:15

... неземно красивите във всяка такава ситуация да се чувстваме "набутани".
А ти не се гневи - нормално е жените ти да имат бивши. Така е и по-добре, защото представяш ли си - ти да си първия, единствения "набутан"... ужас!
Свиквай да се радваш на такива ситуации, защото току виж някой ден скиваш някой по-оперен паун, бивш на възлюбената ти и вземе та ти падне самочувствието. А такива неща не бива да ти се случват.

Тема Re: отнОсно бившите ...нови [re: Kънчo 1]  
АвторПoли (Нерегистриран)
Публикувано22.09.04 02:22

Ех и ти... Момичето попаднало на един готин / ТИ/в живота си , а ти да я разкараш. Може ли такова нещо. Помисли само колко е била щастлива, че е с теб.
Като ви е сравнявала двамата на пиедестал те е издигала.
Поне ще си спомня за теб и ще въздиша...

Тема не е нОрмално ...нови [re: bright]  
Автор Kънчo 1 (прОстакъ)
Публикувано22.09.04 10:39

... а пък и кви съ тия глупОсти с неземните красОти ... иСкаш да кажеш гОлеми очи стоящи на гОляма глава ... със зелена гущероподобна кОжа ... тва съ красОтите с неземен прОизход
... иначе тва си ми е открай време проблемъ ... никОга не съ мъ интервали бившите им ... катъ гледам другите всичко знаятъ за бившите на гаджетатъ си

Тема глупОсти на търкалетъ ...нови [re: Пoли]  
Автор Kънчo 1 (прОстакъ)
Публикувано22.09.04 10:52

... първо аз не съм гОтин,а онзи е един изсухлен слаботелесен с некви гейски форми малОумник ... и мене мъ раздразни,че отнякъде тОя израсипняк се пОяви пиян и пОчна да е прегръща ... а тя вместо да го разкара го прегърна ... аз откачих амъ не се намесих ... пОнеже бях с авери и всички иСкаха от мене нещО да направя в бруталниятъ смисъл ... за дъ гледатъ сеир ... амъ аз си имам едно правило "никОга зарад путкЪ не се бия" ... тъй чи катъ се махна изсухления и крещях къФФ е тОя ... и на всичкото отгОре не само,че и бил бивш ... ами и тя му предлОжила да го закараме пОнеже бил мнОго пиян ... тО с тва не само,че пръснах от смях всички дето бяха с мене ... амъ и тя си гО пОлучи ... така е унижих,че акО днескъ ми се обади ще е нарекъ официално за слабоумнЪ

Тема Re: отнОсно бившите ...нови [re: Kънчo 1]  
Автор Бeдpoфил (паткофобов)
Публикувано22.09.04 11:41

аз пък се интересувам с какви се е размотавала преди това, как и защо са се разделили. но не от някаква псевдо-ревност и други подобни глупости, а за да ми стане по-ясна картинката, какво мога да очаквам от нея

Тема так тОчнъ ...нови [re: Бeдpoфил]  
Автор Kънчo 1 (прОстакъ)
Публикувано22.09.04 11:48

... мнОго правилно пОстъпваш ... аз пък имам такъв недОстатък и не ги разпитвам кОго съ имали и как съ се разделяли ... май требва да почна да разпитвам

Тема Re: так тОчнъ ...нови [re: Kънчo 1]  
Публикувано22.09.04 12:16

верно, че хората се променят, но не чак толкова

Тема нищО не се прОменя ...нови [re: Бeдpoфил]  
Автор Kънчo 1 (прОстакъ)
Публикувано22.09.04 12:39

... курватъ си остава курва

Тема Re: нищО не се прОменя ...нови [re: Kънчo 1]  
Публикувано22.09.04 12:46

в това отношение не се променя

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.