|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
отнОсно бившите ...
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 22.09.04 01:26 |
|
... амъ не вашите бивши ами на гаджетатъ ви ... днескъ скъсах с гаджето си пОнеже скивах бившиятъ и ... хванамЪ луд бяс ... защОто,катО гО видях какъв е израсипнякъ и съ пОчувствах някакъв набутан ... защОто тя е била с тоя израсипнякъ ... дето мязва на павиян ... някакво рахитестО лайно ... и катъ мъ хвана бясъ ... как мОже да се занимавам с някаква детО съ чукала с някакъв пОмияр
... игаСи кОлко ми е тъпо и гневнО
| |
|
... неземно красивите във всяка такава ситуация да се чувстваме "набутани".
А ти не се гневи - нормално е жените ти да имат бивши. Така е и по-добре, защото представяш ли си - ти да си първия, единствения "набутан"... ужас!
Свиквай да се радваш на такива ситуации, защото току виж някой ден скиваш някой по-оперен паун, бивш на възлюбената ти и вземе та ти падне самочувствието. А такива неща не бива да ти се случват.
| |
Тема
|
Re: отнОсно бившите ...
[re: Kънчo 1]
|
|
Автор | Пoли (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.04 02:22 |
|
Ех и ти... Момичето попаднало на един готин / ТИ/в живота си , а ти да я разкараш. Може ли такова нещо. Помисли само колко е била щастлива, че е с теб.
Като ви е сравнявала двамата на пиедестал те е издигала.
Поне ще си спомня за теб и ще въздиша...
| |
Тема
|
не е нОрмално ...
[re: bright]
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 22.09.04 10:39 |
|
... а пък и кви съ тия глупОсти с неземните красОти ... иСкаш да кажеш гОлеми очи стоящи на гОляма глава ... със зелена гущероподобна кОжа ... тва съ красОтите с неземен прОизход
... иначе тва си ми е открай време проблемъ ... никОга не съ мъ интервали бившите им ... катъ гледам другите всичко знаятъ за бившите на гаджетатъ си
| |
Тема
|
глупОсти на търкалетъ ...
[re: Пoли]
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 22.09.04 10:52 |
|
... първо аз не съм гОтин,а онзи е един изсухлен слаботелесен с некви гейски форми малОумник ... и мене мъ раздразни,че отнякъде тОя израсипняк се пОяви пиян и пОчна да е прегръща ... а тя вместо да го разкара го прегърна ... аз откачих амъ не се намесих ... пОнеже бях с авери и всички иСкаха от мене нещО да направя в бруталниятъ смисъл ... за дъ гледатъ сеир ... амъ аз си имам едно правило "никОга зарад путкЪ не се бия" ... тъй чи катъ се махна изсухления и крещях къФФ е тОя ... и на всичкото отгОре не само,че и бил бивш ... ами и тя му предлОжила да го закараме пОнеже бил мнОго пиян ... тО с тва не само,че пръснах от смях всички дето бяха с мене ... амъ и тя си гО пОлучи ... така е унижих,че акО днескъ ми се обади ще е нарекъ официално за слабоумнЪ
| |
Тема
|
Re: отнОсно бившите ...
|
|
Автор |
Бeдpoфил (паткофобов) |
Публикувано | 22.09.04 11:41 |
|
аз пък се интересувам с какви се е размотавала преди това, как и защо са се разделили. но не от някаква псевдо-ревност и други подобни глупости, а за да ми стане по-ясна картинката, какво мога да очаквам от нея
| |
|
... мнОго правилно пОстъпваш ... аз пък имам такъв недОстатък и не ги разпитвам кОго съ имали и как съ се разделяли ... май требва да почна да разпитвам
| |
|
верно, че хората се променят, но не чак толкова
| |
|
... курватъ си остава курва
| |
Тема
|
Re: нищО не се прОменя ...
|
|
Автор |
Бeдpoфил (паткофобов) |
Публикувано | 22.09.04 12:46 |
|
в това отношение не се променя
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|