|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Любов и алкохол!?!
|
|
Автор | desp (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.04 09:00 |
|
Как се съчетават и докъде ша я докараме тъй? Не питам за себе си - една моя съученичка, каза да ви питам тя няма достъп до интернет. Примерно той е много добро момче, но като пийне и почва да й вика да го духа и прочие. И аз се чудя дали той наистина иска тя да му духа, дали й казва да духа в световен мащаб или просто я псува. И въобще не знае дали е пиян или си е такъв по рождение. С напредване на възрастта мъжете започват да пият още повече, започват да не носят, започват да не го вдигат...абе куп проблеми. Тя любовта по принцип си е предварително загубена кауза, но полята обилно с бира колко ли би издържала?
| |
Тема
|
Re: Любов и алкохол!?!
[re: desp]
|
|
Автор | Myth (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.04 09:25 |
|
Ами доникъде, няма да я докараме и не само в любовта, алкохола е в състояние да разбие цял един живот. Кажи и да го зарязва и толкова.
Като следя темите ти обаче, не пропускаш да провокираш мъжкото съсловие, дано са просто неумели опити за провокация, защото иначе явно си имаш сериозен проблем :-). Ако все пак това не са просто провокация, се чудя как не си станала лезбийка досега .
| |
Тема
|
[re: Myth]
|
|
Публикувано | 04.08.04 10:32 |
|
Не са провокации и съученичката съм аз. Жените не ме възбуждат.
| |
Тема
|
сутрешно кратко ...
|
|
Автор |
Дpъндьo (™) |
Публикувано | 04.08.04 10:57 |
|
... а пък ако съм тукъ и на вълна писане мОже да ти напиша едно следобедно дълго
... катъ тъ чета ти си го казала той е много добро момче ... тОест той е наивник дето жените го омотаватъ ... пОсле казваш като пийне и почва да й вика да го духа ... не той като пийне пОлучава образа дето иска да бъде ... тОй е бил изебан от бившатъ си лябфня и у моментъ е уплашен защото сценариятъ с настоящатъ е същиятъ ... той си е пак "добриятъ" и наивен мъж,кОйто наивно вярва ... но вътре в себе си той иСка да се прОменя ... иСка и той да прави мизерии такива каквито на него съ му ги праили ... но пОнеже той си е слабохарактерен и не мОже да проявява твърдост,когато е трезвен ... изпитва гОляма необходимост да се напива ... така да освобождава вътрешнатъ нагласа в себе си ... и нали катъ е пиян вече няма какво да му спре желаниятъ и тОй ги пОказва наяве ... пОсле катъ изтрезнее си става пак нОрмален и гальовен
... виж аз катъ се напия,което го правя мнОго рядко ... пък се крОтвам и пОчвам за лябфня да мисля ... и пОнякога им звъня сред нощите по телефонъ на бившите си да им разправям кОлко ги обичам ... преди някОлко седмици ревях под прОзорецъ на Парашкева ... "Парашкево мааа"    
| |
Тема
|
Re: сутрешно кратко ...
[re: Дpъндьo]
|
|
Публикувано | 04.08.04 11:28 |
|
Абе и си прав, ама и не много, това с бившата е логично и много вероиятно, но има хора които не избиват, неуспехите с бившата по този начин и ако ще и 1000 бивши да са ги преебали пак няма да тръгнат, да проявяват подбно отношение като се напият. Според мен по-вероятно е просто това да си е в него. Под "просто" разбирай, че причината за това да се държи така може да е съвсем друга и да е от мнооого повече време. Разбираш, какво имам пред вид така, че няма да се впускам в обяснения. :)
Сегаааа за пиянството , цитирам те:
" виж аз катъ се напия,което го правя мнОго рядко ... пък се крОтвам и пОчвам за лябфня да мисля ... и пОнякога им звъня сред нощите по телефонъ на бившите си да им разправям кОлко ги обичам ... преди някОлко седмици ревях под прОзорецъ на Парашкева ... "Парашкево мааа" "
хъх все едно аз съм го написал, само дето се напивам не чак толкова много рядко, при мен пък пиянството или като при теб или ставам много голям веселяк (по-честия случай) и винаги купон около мен
голямо натискане става
| |
Тема
|
за да се напиеш ...
|
|
Автор |
Дpъндьo (™) |
Публикувано | 04.08.04 13:44 |
|
... то трябва да е имало причина за да стигне до там ... причинатъ мОже да е както лОша ... така и добра ... хОратъ се напиватъ по различни пОводи ... едните за тОва,че съ успяли в нещо или пък се радватъ зарад някакъв си пОвод ... такива хОра катъ се напиятъ не изпадатъ у агресия и не се мръщятъ па камо ли да псуватъ ... другите съ отишли да се напиятъ,защото нещо не им върви у животъ или съ раздразнени зарад нещо ... такива хОра,като се напиятъ съ агресивни и тОгава вече при тях няма задръжки да направятъ или да кажатъ тОва дето наистина го искатъ и желаятъ ... пОнеже,кОгато съ трезвени колкото и да съ разярени или обидени те спазватъ някакви правила и задръжки,а катъ се напиятъ няма вече какво да ги спира
... тъ да минем към тематъ ... аз спОменах,че няма много да пиша пОнеже нямам време ... но в нея пишеше и за тОва,че не му става ... сега не ми съ пише в подробности за шпековите му проблеми,но на тебе ти е съвсем ясно какво се пОлучава,когато някой е под постояннен стрес дали ще му стане и като се нафирка какво става и как се успОкоява и къде търси винатъ    
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 04.08.04 13:47 |
|
Но вий не мислете, че мразя мъжете,
напротив, напротив, дори да умирам
мъжете със грубите лапи челични
аз пак ще обичам, аз пак ще обичам...
| |
Тема
|
|
|
Автор | 1.44 (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.08.04 13:54 |
|
Бирата е 93% вода. Смесена с водка, алкохолът се абсорбира със страшна сила. На жените е необходимо, средно литър и половина бира, за да станат неадекватни. 3 малки водки се понасят по-добре, защото алкохолът по-бавно се препраща в кръвният поток. Странното е, че мозъкът е определящ фактор при абсорбцията. Ако ти е кофти, може да те хване и от незначителни количества. Черният дроб при жените е почти толкова по обем, като при мъжете. Интересно е, че при този токсин, реагира с пъти по-бавно. Най-убийственото от отпадъчните вещества при разпада е формалдехид - известен като формалин. Това е клетъчна отрова. Другото е, че се продуцира бета-блокер на повечето центрове в мозъка. Той веднага започва да включва други рецептори, за да възстанови дисбаланса. Когато започне "изтрезняването", се оказва, че всички възприятия са обострени. А някои функционират на 1/5-та. Всъщност това още не е съвсем изследвано. Със сигурност е ясно, че се блокират нервни рецептори и мозъкът веднага активира други, които да компенсират до някаква степен. Всичко се разстройва. Отделителна, дихателна, сърдечна дейност. Вегетативна нервна система. Ефектът е като психотропните вещества. Атаката е към самата нервна система. Като при всички токсини. Губят се рефлекси, формалдехида е в кръвния ток и като всяка отрова, убива всичко на клетъчно ниво. Включително мозъчните клетки, които са единствените, които не се делят. Ефектът на умереното пиене, е че стимулира организма да е фиктивно атакуван. Като при ваксините.
Ако се напоркам достатъчно, не мога да го вдигна посмъртно. Яките пиячи, изобщо с времето стават импотентни. Алкохолът стимулира горенето на захарите инцидентно, за това алкохолиците са или слаби, или дебели. На първите организмът "клеква", а на вторите - просто се презапасява неконтролируемо.
Основното хранене при строителите на пирамиди е било бира и хляб. В много села, хората не са пили вода от както са ги отбили. Всичко е вино. И живеят по 90 години.
При все това, прекаляването е отвратително и за субекта, и за околните. Няма никога да забравя, как съм удрял приятели и на другият ден не си спомням нищо. Един приятел, страшно пиян ме трясна с бутилка бира (пълна) в главата и имам няколко шева. И ревеше в Пирогов, без да повярва, че го е направил той. 98 килограмово говедо.
Като при всички зависимости, човек трябва да направи нещо. Колко пъти съм писал глупости тук, защото съм предозирал бирата и водката. Цяло щастие е, че не ми се сърдите много. Такъв е отврат жена да препие, малко или много всички сте се сблъсквали. Ако сме били заедно, изтрезнявам за части от секундата, то си е чист ужас. Представям си какво е, да ме пасат поркан, 85 килограма, абсолютно изперкал задник. Трябва да има граница за всичко. Самата физиология не издържа. Гот е да се напоркаш. Противно е да прекаляваш.
Ама и аз станах Есет-TV. Да си докарам ли брадичката на ст.н.с. и да си лупна едни очилца :PPP Обичам си бира, таман ми свърши ;) Да щадеше и формата на коремчето, нямаше да е зле.
Като сме в клуб Любов, нека си се обичаме. Не познавам жена, която да търпи пияница. Дълго. Desp, не е ли смешно това с "една моя съученичка, каза да ви питам тя няма достъп до интернет". "загубена кауза, но полята обилно с бира". Хиххи. Като че ли за мен говориш :PPP "абе куп проблеми"
Бъдете здрави
А.
| |
Тема
|
повредата не е/е във вашия телевизор
[re: Дpъндьo]
|
|
Публикувано | 04.08.04 14:09 |
|
Е пак не си съвсем прав, или аз имам доста познати дето са изключение от правилото или (то и аз съм от тях), все пак мисля, че е повече до човека и начина по който гледа на живота и всичко останало. Например и аз си имам хм да речем не малко проблеми (ако ти харесва повече може и комплекси) но никога като се напия не ме избива на агресия. Напротив ставам както вече казах голям веселяк, а понякога и като теб ги правя. Та агресията е в резултат на неосъзнати или по-скоро комплекси от които искаме да избягаме, комплекси които не искаме да приемем и считаме, че не е в нас вината, щото хората били ..............бла, бла. Аз съм за мен си съм се приел такъв какъвто съм си, и не проблем нямама, нямам вътрешен конфликт от рода на "аз...на мен ми е....щото другите са..." и не водя война срещу целия свят. Ей там мисля, че е проблема, когато обвиняваме другите за собствените си проблеми. Когато спрем да обвиняваме другите, и приемем проблемите си, мисля, че те няма да избиват в агресия. Така, че причината не се корени точно във собствените проблеми а по-скоро в начина по който гледаме на тях, на себе си и.....Ай, че взех да цикля, пък и много се отклонихме от темата. Е не много де :-)
| |
Тема
|
при негО обаче ...
|
|
Автор |
Дpъндьo (™) |
Публикувано | 04.08.04 14:44 |
|
... проблемъ е че не мОже да го вдига винаги ... ъ тОва ще рече,че е безсилен пред нея ... и ако тя реши да му изневерява ще си има оправдание ... защОто тя винаги ще мОже да го злепостави,че му е мек ... а тОй няма да мОже да се защити и ще трябва да приема мизериите и такива каквито съ без да претендира ... мислиш ли,че не живее в страх? ... хайде сега да видим мъжкото самочувствие на какво се дължи? ... аз дОсега не съм бил в мъжка кОмпания и основна тема ако не и единственъ да е кОй коя наебал ... как е плющял и колко дълго ... тОва е мъжкото самочувствие да имаш надървен шпекъ и да ебеш ... всеки мъж на тОва разчита ... и в един мОментъ когато тОва му бъде разклатено или отнето ... мъжът става несигурен в себе си ... изпада в ситуация на стрес и го подемватъ параноите ... запОчва да си въобразява,че жена му или приятелкатъ му си има таен любовник,но тОй толкова не се притеснява че тя се чука с еди си кой ... ами тОва,че инструментъ му с кОйто навремето е свалял(защото в основата на всяка връзка е сексъ) ... е вече пОвреден и той не се чувства сигурен ... тОй много добре знае,че ако тя го напусни тОй няма с какво да претендира за друга жена ... страх го е да не се окаже сам ... в такъв мОментъ нервите му съ изОпнати до краен предел ... катъ е трезвен се чуди как да се мазни и моли,котка и незнам си какво ли не само за да е задържи ... амъ катъ се напие и страхъ му залезе ... той е обижда пОнеже там някъде в главатъ си знае,че дните му съ преброени и той очаква краятъ им ... изхвърля си нервите,защото няма по гадно нещо от тОва да чакаш да дойде лошиятъ край ... ъ за него така или иначе ще дойде ... пОнеже мъж без работещ шпекъ не се бройка за мъж сред женското съсловие   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|