Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:47 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Da ne poznava6 horata okolo sebe si!  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано20.04.04 08:58

Da ne poznava6 horata ,koito sa nai-blizko do teb .........edva li ima po-goliam 6ok.....!!!Da razbere6,4e do kato si bremenna maja ti zvani na nai-dobrata ti priatelka ,a tia ot svoia strana mu pi6e sms-i po sred no6t /bezumica/.......pak i si trae....ne kazva!!!"Dobre"e da si obgraden ot licemeri,a o6te po-priatno e ,kogato razbere6 ,4e sa takiva...........Nai-strannoto e,4e tova ne me u4udva......../za6to li?/.E v kraina smetka ne sa izlizali ili ,kakvoto i da bilo,no az pak si mislia,4e maja mi ne e bil dostata4no nastoiatelen,ako e pozvanial o6te malko moje bi e 6tial/i ne moje bi,ami napravo e 6tial/ da mu se otvori para6uta!!!Mnogo zabavno......etiud ot jivia jivot,i vse pak sam 6tastliva,4e sam na iasno s tova koi e do men i do kolko moga da raz4iatam.....tova vse pak e vajna informacia osobeno v moeto sastoianie!!!
Pone znam,4e ot sega na tatak moga da raz4itam samo na sebe si!
Ako niakoi moje da dade ideia ajeba,za6to priatelkata mi se e napravila na diado Boje i e precenila da ne mi kazva,molia da me informira:)))

Тема Re: Da ne poznava6 horata okolo sebe si!нови [re: !BlRSEN!]  
Авторжeнa (Нерегистриран)
Публикувано20.04.04 09:40

За да не си помислиш, каквото си мислиш сега? Защото ти готвят някаква изненада и не искат да я разбереш? Защото еее мислила, че докато мъжът ти й пише, ти си до него и знаеш? Защото иска да пробва колко му е силен ангелът и да ти докладва?

Виж какво, нещата не винаги са каквито изглеждат, а в твоето състояние е особено важно да нямаш стрес и черни мисли. По дяволите, бебето не е виновно, че възрастните обичат да се валят в торището...

Тема Re: успокой се малко!нови [re: !BlRSEN!]  
Автор troy@ (влюбчива женица)
Публикувано20.04.04 10:06

жена ти е дала една идея, замисли се над нея. Възможно е ти сама да мултиплицираш някаква несъществуваща история. Възможно е наистина да кроят нещо зад гърба ти, но то да е хубаво (освен ако не знаеш вече друго, т.е. прочела си нещо в смс-ите)

А пък ето как аз бих постъпила, ако бях на мястото на приятелката ти и мъжът ти се заиграваше с мен (както ти предполагаш): Също не бих ти казала, особено в твоето положение. Само това ти трябва да знаеш, че мъжът ти нещо се е чалнал и да вземеш да пометнеш. И твоят мъж и като и много други по време на бремеността на жените им ги удря хормона. Тогава просто търсят и друга женска компания - не е нужно да изневеряват на жените си.
По принцип, ако гадже или съпруг на моя приятелка прояви интерес към мен, то не смятам че това е нужно да става достояние на моята приятелка, освен ако ситуацията не излезе извън контрол. Всякакви набези от техните мъже (т.е. на приятелките) все едно не са се случвали, т.е. нито съм го чула, нито съм го видяла какво иска, дори и аз да харесвам същия мъж.
Такова нещо не се е случвало просто и ето защо приятелките ми няма какво да знаят. Вярно, че е неискрено, но такива апетити преминават и няма смисъл една връзка да се разваля заради временни отклонения :))))

От друга страна погледнато, ако твоята приятелка наистина има нещо с мъжа ти... то честно казано и двамата са "кретени", та дори и да са се влюбили безумно и да се обичат като петокласници.
Но пък в тази ситуация може би е нормално до някъде приятелката ти да не ти каже. В такава ситуация какво очакваш?! Да дойде и да ти признае "Виж сега, той мъжа ти откакто си бременна, та значи имаме тука едни отношения хъ-ка-та-мъ-ка-та. И понеже съм ти приятелка държа да знаеш за това." Това ли очакваш.

Само ще ти дам един жив пример, а ти си прецени: На един приятел жена му беше бременна. Не можеха да правят секс, защото тя беше в напреднал месец и с много голям корем (не че това пречи, но...). Обаче пича не може, душа, тяло - не траят. И си намери заместител - една друга женица дето да си правят взаимно услуги докато жена му е бременна. Нито той е лъгал другата жена, нито тя е очаквала нещо от него. Иначе съпруг и половина. Жена му като роди, историята с другата жена приключи.

Може да съм кучка, ама вярна!

Тема Re: успокой се малко!нови [re: troy@]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано20.04.04 10:10

Ne e taka,nie biahme skarani s maja mi,kogato sa si pisali i izob6to ne ste pravi!!!Az sam bremenna po diavolite ne umriala,ot kade na kade 6te mi se pravi na Gospod i niama da mi kazva takiva ne6ta........ne e tia tazi,koiato triabva da re6ava.........!!!I edinstvenoto obiasnenie,4e ne mi kazva e za6toto ne iska i krie ne6to ,no tova kakto se se6ta6 ni nai-malko ne me ustroiva.......poznai za6to?

Публикувано20.04.04 10:28

Доколкото разбирам, вече си си навила на пръста, че има нещо гнило и влизаш тук не за да искаш чуждо мнение, а за да убеждаваш другите, че няма начин да не е нещо нечисто.
Глупаво е и само ти вреди.
не забравяй също, че мъжете честоревнуват жените от "непознатото зло", което на тях им убягва и което в момента е по-важно за жената, отколкото мъжа. Усещането им е непознато и това ги влудява. От това може да последва нещо като "отмъщението на хлебарката". Т.е. и те да си имат нещо скрито, за да не са капо. Като не е необходимо това дае истинско кръшане, а само "вариации на тема".

А приятелката ти е преценила, че са детински работи и не е сметнала за необходимо да те товари с глупави и неоснователни съмнения.

Макар че ти си направо генератор на такива

Тема Re: успокой се малко!нови [re: жeнa]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано20.04.04 10:31

4estno kazano, ne me interesuva osobeno,za6toto maja mi doide i mi kaza,a tia be6e taia koiato darji inkiar......mije bi e smiatale,4e toi niama da mi kaje,4e se e napil i i e zvanial.......neznam,ama ne sam az tazi s lo6ite idei i ne az pi6a sms-i na majete na priatelkite mi taka,4e......pak ti kazvam!Ne me kasae nikak,za6toto maja mi si e v nas.....nasran do kozirkata ,no pone 4esten za razlika ot neia!!!

Публикувано20.04.04 10:47

а на всичкото отгоре е бил пиян! Не, ти окончателно си измисляш щуротии. По-вероятно е тя да е мислела не че той няма да ти каже, а че няма да помни. И аз не бих казала на приятелка за пиянските изцепки на мъжа й. За кво? Като че ли не знам на пияна глава какви ги дрънкам и аз и как на сутринта не смея да гледам хората в очите.

Момиче, спри с тези нерви. От опит ти го казвам. Бях бременна в период, когато имах много и всякакви неприятности, нерви и плачове. Загубих го. Никой не може със сигурност да каже, че е от стреса, но си имам едно на ум.

Тъй че - умната и не си измисляй несъществуващи проблеми. Предполагам, че си имаш достатъчно истински. И горе главата.

Тема Re:айде малко по-сериозно!нови [re: !BlRSEN!]  
АвторA3 cъм (Нерегистриран)
Публикувано20.04.04 12:44

Мацка..........чети внимателно какво ти пишат хората и се замисли!!!!
Но в крайна сметка...живота си е твой....решенията си ги взимаш сама....
Е нямаш "приятелка" но си имаш "виновник"

"Всеки слуша, това което казваш. Приятелите чуват, това което казваш. Най-добрият приятел чува това, което не казваш."

Тема Re: Da ne poznava6 horata okolo sebe si!нови [re: !BlRSEN!]  
АвторУмeн (Нерегистриран)
Публикувано20.04.04 14:15

А вие от кой сте бременна все пак - мъжът ви знае ли?

Тема Re: Da ne poznava6 horata okolo sebe si!нови [re: Умeн]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано20.04.04 18:23

Ne vijdam vrazkata vav vaprosa ti i temata,ama ako ti e 4ak tolkova vajno.......moje pak da se probva6 da zadade6 tap vapros....obe6tavam da ti otgovoria!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.