Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:38 17.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Пак се наденах........нови  
АвторPицapят (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 10:56

Та голяма любов .От пръв поглед.Страхотна мадама на вид.Аз не съм аджамия(36) но когато доиде любовта не пита.Неината ситуация беше много лоша.Извикал я някакъв Американец със виза за годеница,а после я полял със студената вода и до сватба не се стигнало.Тя бяга в Нею Иорк от него(Маиами) и попада на мен.Останах с впе4атлението 4е страшна любов пламна и от двамата,понеже не забелязах,,4ервените лампи".Прибрах я в моя апартамент.Живеехме заедно,поемах вси4ки разноски,макар 4е тя работеше нещо там.Излизахме 4есто,ходехме на разни малки екскурзиики за по 2-3 дена в уикенда.Вси4ко си беше наред и както трябва да си бъде.В един момент разбра 4е за да остане в Щатите трябва да си замине и после да се женим за да я исдърпам тук. Аз бях навит,но тя се панира и неискаше да замине.А ако останеше щеше да оплеска закона с визовия режим.
И тогава елате да видите любов ли,4увства ли-ебаси и животното се превърна.
Сигналите по4наха да се появяват:Стана по таинствена,по неопределена в мненията си по вси4ки въпроси.Наки4и се с искуствена усмивка,но от вътре нея сдържаше.Взе да излиза през дена сама и се връщаше ве4ерта.Запо4на да се звъни в къщи без да се отговаря по телефона и т.н.Тогава 100% знаех 4е ще доиде и другата фаза-грозната.Седнах една ве4ер и се опитах да развием разговора по проблема,а тя с е опитваше да ме успокоява с разни глупости.Но ба4о ви е стар шмекер и лесно се невръзва на истъркани пиеси.
Застанах на щрек и запо4нах да откривам неща като например:
Телефонната сметка показваше ,4е се обаждала в някакъв бар за сноби.Отидох там поръ4ах си едно и бармана ми се исповяда как си имал ,,гадже -Българка и била много красива и страхотна в леглото и даже мислел да се хващат сериозно"
При едно такова обадане без отговор засякох телефона с *69 излезе друг,но този път познат и колега.
Освен това забелязах странно държане и с още един (3) ти колега.Тогава я сложих срещу мен и и казах ,4е се 4ука настрани и ми се прави на светиза.
Леле каква драма се разигра,плака рева кълна се,потресе се от моята мнителност-наистина убедително и разкаиващо от моя страна.Но имаше само една подробност в акта:О4ите 4есто се въртяха на дясно-горе,пръстите на ръцете и мърдаха много,дланите и се испотиха,краката кръстосаха,усните и трепереха особенно долната а бъзите и бяха 4ервени като домат.
Както и да е извиних се тя естествено веднага ми прости и разбра и си легнахме като за първа ве4ер.Но на мен тия не ми минават.Разиграх им постановка.
Една ве4ер и казах 4е ще остана в работата си цяла нощ,защото съм назад с бумагите,а на 3-тия му подхвърлих същото на ба4кането.Тои остана до 1 4аса сутринта с мен на неговото бюро а после направи едно тел. обаждане и излезе.Засякох времето и отворих стаята на централата и какво да видя на компютъра -телефона на които се е обаждал е моят домашният.Оставих ги хубаво така да се вкоп4ат и разлигават .Хванах едно такси и право в къщи.
О маика му ебах и тъпия живот и любов и вси4ко.Влезох в апартамента и веднага видях неговото яке в кухнята и обувките му в ахтрето.Тя се засили и ме придърпа в хола и взе да ме целува,но от остата и дъхаше на семе.Забих се в спалнята и ето го нашето мом4е ,голи4ко като го е маика раждала.Треснах им по едни шамари и тупалки и се изнесох с неговите дрехи,които хвърлих в една боклуджииска кофа и се върнах в офиса.Жена му звъняла на вси4ки колеги по бюрата и то няколко пути. По едно време извъня телефона и пак вена мъ беше.Пита ме къде е мъжлето,а аз го скатах ,4е е в някаква болница с един колега които полу4ил припадъци.На другата сутрин и изхвърлих багажа от прозореца и я исгоних наи -мизерно.
И досега се питам защо то4но с него -женен с 2ве деца.И патката ми е по голяма от неговата,и пари имам пове4е,и съм по готин и ларж от него и физиката ми е добре,и пов4е ценности имам ,пък и съм кавалер, а и бъдещето ми е по-светло от неговото. Защо?

Тема Re: Пак се наденах........нови [re: Pицapят]  
Авторonly me (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 11:05

i sega kakwo ?
какво стана с нея ?
абе ,виж сега , не ми изглеждаш много съсипан , така че това го приеми за епизод от живота ти :)
аз си мисля , че тя се е паникьосала , искала е да остане там много силно ..и е искала да се подсигури ..а инстинкта за оцеляване е по - силен от любовта ( изключвам майчината ) така сме устроени ..
хайде , поне си имал любов , защото можеше и да не изживееш нищо нали така ??

Тема Re: Пак се наденах........нови [re: Pицapят]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано19.03.04 11:10

Na tova mu se kazva klasika!!!Ima li o6te takiva jeni i ajeba ti kade gleda,kato se hvana s neia?Moga da ia opravdaia i da kaja,4e e bila v bezishodica,4e e iskala da si podsiguri ostavaneto tam ama niama da go napravia........'6toto o4evidno si nabaral nai-goliamata vazmojna kurva/izviniavai za izraza ama po-podhodia6t ne namiram/i estestveno si si ponesal posledstviata.......Sorry,mnogo kofti za neia!
Moje bi ne si i bil dostata4no siguren i potarsila niakoi po-nestabilen,no po-hlatnal:))))Za neia tova e po-udoben variant!
Ob6to vzeto sam na mnenie,4e v jivota na vseki maj triabva da ima po edna takava jena,za da imate baza za sravnenie posle

Тема Re: Пак се наденах........нови [re: only me]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано19.03.04 11:14

Kakvo???Kakva liubov???4e te ,ako sa bili v druga situacia da ne misli6,4e tia e 6tiala da iska i imeto da mu nau4i......k'vi sa tia gluposti?Prez cialoto vreme si e igrala s nego....na tova ti liubov li mu kazva6?

Публикувано19.03.04 11:33

незнам какво стана с нея.пък и не ме интересувало.
Но си права -поне смешки ставаха.Беше много хубаво 4увство.
Но ме окастри малко от душевни извишения.

Тема Re: ........нови [re: Pицapят]  
АвторИвa (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 11:33

Чета........красиво начало.........смешно и нелогично в един момент,после нелепо а като цяло е грозно, банално и чак ти се догажда!
Мислих дали да напиша въобще нещо,но не се прескочих и ще го кажа.
Като жена ме накара да се замисля,че думи като :курва и парцал не са лишени от смисъл и имат подходящо предназначение!
Приятелката ти е от ТЕЗИ заради които ЖЕНИТЕ страдат от лоша репутация!
И колкото повече мисля................както и да е!
Лошото е че като ти мине такъв един ........ през живота оставя поражения,но има и хубаво прави те по-силен(тези хора са необходимото зло)

Пожелавам ти друг път да не ти се налага да изживяваш подобно "нещо"!

Тема Re: Пак се наденах........нови [re: !BlRSEN!]  
Публикувано19.03.04 11:40

Не се извиняваи-думата е то4на.за подсигоряването и обясних като малко дете 4е,единствения на4ин е да си иде и пак да деистваме от там 4рез посолството.Просто такъв е закона а и в Имиграционен офицер и го обясни,ако не вярваше на мен.Добре 4е нестана.Ина4е си права за името и дали ще иска да ме познава,ако беше в друга ситуация.

Тема Re: ........нови [re: Ивa]  
Публикувано19.03.04 11:43

Благодаря за пожеланията.Такива ,,курви и ,,парцали" немогат да ми променят мнението за жените.Не само 4е не е била единствената ми,но съм сигурен 4е пове4ето не са 4ак толкова зле.

АвторИвa (Нерегистриран)
Публикувано19.03.04 11:50

( искала е да остане там много силно ..и е искала да се подсигури ..а инстинкта за оцеляване е по - силен от любовта ( изключвам майчината ) така сме устроени .. )??????????
КОЙ е устроен така...............?
Има понятия като ценностна с-ма и възпитание!
Инстинкта за оцеляване е първичен..... един средно интелигентен човек може да го контролира и подтиска (ситуацията не е от тези които и застрашават здравето и живота!)

Тема Re: Ne........нови [re: Pицapят]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано19.03.04 11:52

Niama6e da iska da te poznava.....tozi tip hora obiknoveno sa prozra4ni,stranno kak ne si zabeliazal.....ama tia tiaia pusta libov:))))
Kakto i da e ....pojelavam ti pove4e kasmet v sledva6tata vrazka,ili pone ti si ia napravi da ti e kasmetliiska.....tarsi niakoia s izriadni dokumenti/hahahahahaha/tova v kraga na 6egata!
4ao i lek prestoi vav foruma ti pojelavam!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.