Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:47 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Защо казвате "обичам те"???нови  
АвторKъм жeнитe (Нерегистриран)
Публикувано18.03.04 09:06

как я изпозлвате тая думичка??

Тема Re: Защо казвате "обичам те"???нови [re: Kъм жeнитe]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано18.03.04 09:10

Zavisi kolko e liubveobvilna jenata ot koiato darji6 da go 4ue6/hahahahaha/.Maitapia se ,az obi4am mnogo ne6ta ,ama naistina gi obi4am,no ne im go kazvam ,a im go pokazvam!!!Taka se pravi,kogato 4ovek obi4a.
Dano mnenieto mi ti e pomognalo,malko ot malko:)))

Тема Re: Защо казвате "обичам те"???нови [re: !BlRSEN!]  
АвторKъм жeнитe (Нерегистриран)
Публикувано18.03.04 09:15

Е разбира се говорим за човек, и то не за брат, майка, баща или сестра :))искаш да кажеш, че не би споделила, това с мъж..дори хипотетично да кажем нямаш възможност да го виждаш!

Тема Re: Защо казвате "обичам те"???нови [re: Kъм жeнитe]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано18.03.04 09:19

Naprotiv,hubavo e kogato 4uvstva6 ne6to da go izrazi6 po niakakav na4in,no pri tova polojenie ,za6to da ne go kaje6!!!No 4estno kazano,men tova "obi4am te"ot raztoianie ,niama da me stopli osobeno,t.e.niama da mu poviarvam.Ili v nai-dobria slu4ai 6te se napravia ,4e ne go 4uvam,za da ne go viarvam!Liubovta ot raztoianie e dosta trudna da ne kaja nevazmojna!
Razbira se ima i izkliu4enia,koito potvarjdavat praviloto!

Тема ами ...нови [re: !BlRSEN!]  
Автор minky (amorous)
Публикувано18.03.04 09:32

да, тук си страшно права.
любовта от разстояние е невъзможна.
безнадеждна е.
и най-умното, което можем да направим е да не се поддаваме на такава любов.
защото всичко, което хвърляме в нея, се губи някъде по пътя.
а това просто не си заслужава.
понякога е хубаво да намерим сили и да се откажем.
и то навреме.

Run, rabbit, run! Don't sit down, forget the sun ...

Редактирано от minky на 18.03.04 09:45.

Тема Re: ами ...нови [re: minky]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано18.03.04 09:41

Hubavo e 4ovek da obi4a,dori i da se okaje,4e ne si e zaslujavalo usiliata to4no za nego/neia!!!No pak istinskata liubov na dne6no vreme e v malki koli4estva,zapo4nahme da govorim,kato stoka za neia..........i v tazi vrazka,ako liubovta e istinska,to togava deistvitelno si struva usiliata........bilo to ot raztoianie,i bilo to ,4e sme naiasno,4e e absoliutno nevazmojna!Dano tozi pat da ne sam bila mnogoslovna,za6toto poniakoga i az trudno se razbiram,kato gi zaraztiagam:)))))))))))))

Тема Re: ами ...нови [re: minky]  
Автор Лaypa ()
Публикувано18.03.04 09:42

Алелелеееййй Стана ми интересноооо)))) Хайде да ми кажете кое си заслужава и кое не И според - заслужава - ли - обичате?? Хмммм

Тема Re: ами ...нови [re: Лaypa]  
Автор !BlRSEN! (mdaaaa)
Публикувано18.03.04 09:51

e nali iaz tova kazvam,nikoi ne go interesuva dali si zaslujava ili ne.Prosto v edin moment se use6ta6,4e dava6 vsi4ko ot sebe si za niakogo i togava osaznava6,4e obi4a6............kakto si i znaeh........ne si me razbrala:)))))))))

Тема Re: ами ... [re: Лaypa]  
Автор minky (amorous)
Публикувано18.03.04 09:52

хе хе хе - успя да ме разсмееш в четвъртък сутринта.
10х.

а сега, плийз, прочети пак.

знам, че този път ще разбереш.

и аз ти желая слънчев ден!

Run, rabbit, run! Don't sit down, forget the sun ...

Тема Re: Защо казвате "обичам те"??? [re: Kъм жeнитe]  
Автормeчтaтeлka (Нерегистриран)
Публикувано18.03.04 09:56

Срещала съм много хора, които се гордеят с това, че не произнасят тези думи, или са се "пречупили" да ги кажат на н-тата година от връзката си. Аз пък си мисля, че от много бавене и от прекалено мерене и претегляне се губи всичко хубаво в отношенията между хората. Понякога може да стане късно и да нямаш възможност да кажеш "Обичам те". Други пък не го казват, защото смятат, че другият знае. Тъжна работа...
Казвам "обичам те", когато го почувствам да се появява спонтанно в главата ми. Без повод, ей така... просто е почувствано.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.