Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:25 10.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема 99%нови  
Авторaнaл o kвиcт (Нерегистриран)
Публикувано29.02.04 23:34

От жените са интригантки и малоумни куклички.

Въпроса е следния защо след като срещнах този 1% реших че ще е най добре да си останем само приятели ?

Тема Re: 99%нови [re: aнaл o kвиcт]  
Автор twiggie (непознат)
Публикувано29.02.04 23:51

щот е грозна сигурно

Автор tania_vn ()
Публикувано01.03.04 07:11

Щото те е хванало шубето да не те върти на кутрето си. Или защото не е "кукличка".

just my two cents

Автор Pantera (spontanna)
Публикувано01.03.04 09:27

Ne se strahuvai-deistvai,za da ne sajaliavash sled tova. Badi sebe si...ne skrivai chustvata si. A zashto vsashtnost si reshil taka? Otgovori si sam na tozi vapros...ne tarsi otgovora i saveta u drugite. Ti sam nai-dobre znaesh zashto se spirash.
I ne e samo 1%-poveche sme:)
Uspeh

Тема Защотонови [re: aнaл o kвиcт]  
Авторby the way (Нерегистриран)
Публикувано01.03.04 10:25

99% от мъжете а тапаци,а останалия 1 % не знаят какво искат.

Тема Re: Защотонови [re: by the way]  
Автор lea (neovladjana)
Публикувано01.03.04 11:15

Права си!

Аз мисля,че знам защо...
Докато бях студентка изпитвах привличане към свой колега...МНОГО НАДУТ беше милият.Знаех,че нищо друго не можех да имам с него,освен секс и то само за нощ...
Та той много плюеше по "парцаланите",които,ако нямаш пари да ги водиш в "Шератон",не те поглеждат...
Така...Аз,според своите колеги,също бях недостъпна(за тях всяка жена,която им е отказала секс е недостъпна...,а пък ако е била с някого и не му стане гадже сл.това,сещате се каква става...)
Така...Веднъж,докато той се оплакваше от въпросните парцалани,аз изказах мнение,че "не е важно къде си,а е важно с кого си!"Това много му хареса,но сл.месец ме потупа по рамото и каза на всеуслушание,че това ми харесвал,че за мен нямало значение заведението какво е...Това бе казано с такъв тон,че излезе,че АЗ НЕ ДЪРЖА,ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРАМ ОТ ХУБАВИ ЗАВЕДЕНИЯ....(освен,че може би излезе и че сме излизали вече с него и той е доволен колко "тънко"съм му излязла...т.е.излязох и евтина и неразбираща БЕЗ ИЗОБЩО ДА СЪМ ИЗЛИЗАЛА С НЕГО...)
Може би постъпи така,защото направи лек опит за свалка,а аз му намекнах,че имам сериозна връзка и ...един вид"да не се хаби".
Той беше с привлекателна външност и беше свикнал да прави жените на маймуни(била съм свидетел и смея да твърдя,че повечето колеги го считаха за женомразец),а аз пък съм най-малко човека,който би позволил такова нещо...
Имаше и още 1н случай с друга колежка,която му бе "отказала"и той съобщи на всеослушание,че била ДЕВСТВЕНА,иначе видиш ли не би му отказала за нищо на света...
От нивото на сегашният ми опит бих разделила мъжете на 3 типа:

1ят е нормалният мъж,който ЗНАЕ,че не може да свали вс.жена,защото НЯМА ЧОВЕК,КОЙТО ДА МОЖЕ ДА СЕ ХАРЕСА НА ВСИЧКИ.

2ят е човек,който мн.трудно преживява неуспех-за него жената,който му е отказала е или девствена,или лесбийка,или е предпочела някой друг,защото"той вероятно е с по-дебел портфейл"...

3ят тип е мъж,който,ако няма абсолютна сигурност,че може да бъде с въпросната жена,ИЗОБЩО НЕ БИ СЕ ДОБЛИЖИЛ ДО НЕЯ.Той обикновено чака ТЯ да направи всичко-да го сваля,да го ухажва и т.н.

Тема Re: Защотонови [re: by the way]  
АвторCвeтнaт (Нерегистриран)
Публикувано01.03.04 11:28

Добре, село. И Анал и Ти сте прави. Всички са кретени, изключая нас тримата.
Направо сте феноменални. Майстори на късото плюнчене. Хората са егоисти и точно това ги прави да са самотни. Като спечелиш една крачка, все едно ще заживееш по-добре. Не съм виждал по-бесен човек от този, който си даде сметка, че го използват. През две пресечки живее един тип, който го познавам от 7 годишен. Онзи ден се оженил, а аз го научавам от клошарите в квартала. Ял ми е от храната, пил ми е от чашата и ми е спал на възглавницата. Както и аз на него. Имам 3 телефона, как поне не звънна да каже "копеуе, ас съ женъ за таа, дето ми я намери в Интернет". Как после да не пишете какви са боклуци и мъжете, и жените. С малката разлика, че не всички са такива.

Тема Re: 99% [re: aнaл o kвиcт]  
Автор фpaнk зяпa (непознат)
Публикувано01.03.04 11:29

защото си част от 99-те процента

Тема Re: Защотонови [re: lea]  
Автор1.44 (Нерегистриран)
Публикувано01.03.04 11:44

Абе кака. Чудя се как изобщо си завършила. Имаш точно 100% пунктуационни грешки. За семантиката няма и да споменавам.
А невероятният ти анализ е достоен за 6-ти клас.
Мъжете са ТОЧНО два типа: Сериозни и "леки". Под-типовете са милиарди. "Колко странно. Звучи все едно говорим за жени!" Само сенилните правят разлика въз основа на физиологията. Процесите в мозъка наистина се различават, но това, което се изразява в действие е еднозначно.
Спирам до тук, защото ти трябват книжки, преди да си цапнеш глупавите наблюдения, дриблирайки с нищожните си познания за живота изобщо.

Тема Re: Защотонови [re: 1.44]  
Автор lea (neovladjana)
Публикувано01.03.04 15:31

Мислех си,че повечето тук са около не повече от шести клас-нищо лошо няма в това,нали?
Затова съм се изразила така,че ВСЕКИ да ме разбере,независимо от интелект.си ниво...
ДА!МОГАТ И ДО ТЕЗИ 2 ТИПА ДА СЕ СВЕДАТ,НО ЩЕ Е ПРЕКАЛЕНО ОБЩО,А ЦЕЛТА МИ БЕ ДА БЪДА С 1 ИДЕЯ ПО-ПОДРОБНА,(въпреки че на мен,"сериозен"и"несериозен"ми звучат малко комично)
Жизненият ми опит по отнош.на мъжете се е" доказал в практиката"-успяла съм да "различа"мъжа от 1ви тип и сега съм с него.За жизненият ми опит,като цяло,не знам изобщо как успя да си извадиш мнение...Да не споменавам и това,че човек може да има"материал"за богат жизнен опит и пак да не съумее да се възползва от този факт!!!
Книжки сигурно ми трябват-не съм със самочувствието,че вече ЗНАМ ВСИЧКО,т.е.ще се радвам да ме насочиш към подходящата литература!!...

П.П.Къде са ми пунктуационните грешки?!Лошият правопис принципно ме дразни,но не си позволявам да правя забележка,за да не изглеждам,като човек,който е добър само в правописа и се стреми да го покаже при пръв удобен случай...
Защо аз избягвам претенциозните думи,които ти използваш-семантика, дриблирайки-с риск да изглеждам шестокласничка??
Защото има риск,използвайки ги на място,където употребата им не е наложителна,да изглеждам,като интелектуален сноб...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.