Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:55 03.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Greshna li sam!нови  
Автор Pantera (spontanna)
Публикувано02.02.04 11:52

Ot 9 godini sam s maja si. Kolkoto i da ne mi se iska, smeia da si priznaia slabostta(vaprosa e obache, che ne znaia u kogo e vinata) Siakash veche ne sam sposobna da vpechatlia choveka do sebe si...chustvam se prazna, kogato ne useshtam lubovta mu. Za nego siakash sam edna vesht. Dalgo e za razpraviane, no se stigna do tam, che mi predlaga da si nameria drugi maje, koito da zadovoliavat lipsite mi...Kakvo da storia? Izkushenia ima, zashtoto kakto izglejda vse oshte sam dosta haresvana jena...Kak da spra da si mislia, che vsichko e prikluchilo?!?

Тема Re: Greshna li sam!нови [re: Pantera]  
АвторMъжлe (Нерегистриран)
Публикувано02.02.04 12:48

Ами , май наистина е приключило..а не знам, някой казват, че всичко може да възкръсне..късмет!! А и това, кой е виновен - защо винаги трябва да има виновен..

Тема Re: Greshna li sam!нови [re: Mъжлe]  
Авторobichasht (Нерегистриран)
Публикувано02.02.04 12:53

Daite si malko pochivka mesec dva kolkoto e neobhodimo, shte usetite kolko ste zbarkali tova da si s nqkoi 9godini i da prikluchi sichko za men e jiv zqn...

Тема Re: Greshna li sam!нови [re: obichasht]  
Публикувано02.02.04 13:12

Opredeleno.Za sajalenie obache i tova vreme ne lekuva...Chustvata mi siakash sa se izparili-kolkoto i da iskam da promenia sebe si-ne uspiavam. Pochti vsiako negovo deistvie podchertava obezlichavaneto mi-jalko e...

Тема Re:грешните грешкинови [re: Pantera]  
Авторka koй ли път (Нерегистриран)
Публикувано02.02.04 14:47

Плакат. С две лица. Едното - "Добре дошли". Вече си го чела...Другото - по-хубаво "Тука е така!" Не се озяпвай много. Грешни няма. Само грешки. Всеки има право. Ама на свои. Тръгвай! Греши! Иначе ще се събудиш стара. Обръщай се назад. Щом ти харесва. Но само за усмивка. Усмирителна риза - за търпението ти. Кураж за стъпките ти. Надежда - за пътя! Просто е дошъл денят....

Тема Re: Greshna li sam!нови [re: Pantera]  
АвторДao (Нерегистриран)
Публикувано02.02.04 15:22

А ти?
Ти обичаш ли го? Още...

Тема Един човек не моженови [re: Pantera]  
Автор Odioso ()
Публикувано02.02.04 15:30

да ти даде всичко. Опитай, и ще видиш!

Не вярвай в чудесата, разчитай на тях!

Тема Re:нови [re: Odioso]  
Автор Ambro ()
Публикувано02.02.04 15:41

може
може да ти даде много повече от една вселена:)

Тема Re:нови [re: Pantera]  
Автор Ambro ()
Публикувано02.02.04 15:51

пантерке привет :)
ако спреш да мислиш то наистина ще приключи
и с отворени очи да е
ще скриеме трупа

мдам. сега сериозно
помисли колко възможности още имаш да не си ти

Тема Re: Greshna li sam!нови [re: Дao]  
Публикувано02.02.04 15:55

Chesto se pitam kakvo e tova, koeto izpitvam vsashtnost i ne moga da si dam tochen otgovor:(

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.