|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Greshna li sam!
|
|
Автор |
Pantera (spontanna) |
Публикувано | 02.02.04 11:52 |
|
Ot 9 godini sam s maja si. Kolkoto i da ne mi se iska, smeia da si priznaia slabostta(vaprosa e obache, che ne znaia u kogo e vinata) Siakash veche ne sam sposobna da vpechatlia choveka do sebe si...chustvam se prazna, kogato ne useshtam lubovta mu. Za nego siakash sam edna vesht. Dalgo e za razpraviane, no se stigna do tam, che mi predlaga da si nameria drugi maje, koito da zadovoliavat lipsite mi...Kakvo da storia? Izkushenia ima, zashtoto kakto izglejda vse oshte sam dosta haresvana jena...Kak da spra da si mislia, che vsichko e prikluchilo?!?

| |
Тема
|
Re: Greshna li sam!
[re: Pantera]
|
|
Автор | Mъжлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.04 12:48 |
|
Ами , май наистина е приключило..а не знам, някой казват, че всичко може да възкръсне..късмет!! А и това, кой е виновен - защо винаги трябва да има виновен..
| |
Тема
|
[re: Mъжлe]
|
|
Автор | obichasht (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.04 12:53 |
|
Daite si malko pochivka mesec dva kolkoto e neobhodimo, shte usetite kolko ste zbarkali tova da si s nqkoi 9godini i da prikluchi sichko za men e jiv zqn...
| |
|
Opredeleno.Za sajalenie obache i tova vreme ne lekuva...Chustvata mi siakash sa se izparili-kolkoto i da iskam da promenia sebe si-ne uspiavam. Pochti vsiako negovo deistvie podchertava obezlichavaneto mi-jalko e...
| |
Тема
|
Re:грешните грешки
|
|
Автор | ka koй ли път (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.04 14:47 |
|
Плакат. С две лица. Едното - "Добре дошли". Вече си го чела...Другото - по-хубаво "Тука е така!" Не се озяпвай много. Грешни няма. Само грешки. Всеки има право. Ама на свои. Тръгвай! Греши! Иначе ще се събудиш стара. Обръщай се назад. Щом ти харесва. Но само за усмивка. Усмирителна риза - за търпението ти. Кураж за стъпките ти. Надежда - за пътя! Просто е дошъл денят....
| |
Тема
|
|
|
Автор | Дao (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.04 15:22 |
|
А ти?
Ти обичаш ли го? Още...
| |
|
да ти даде всичко. Опитай, и ще видиш!
Не вярвай в чудесата, разчитай на тях!
| |
|
може
може да ти даде много повече от една вселена:)
| |
|
пантерке привет :)
ако спреш да мислиш то наистина ще приключи
и с отворени очи да е
ще скриеме трупа
мдам. сега сериозно
помисли колко възможности още имаш да не си ти
| |
Тема
|
[re: Дao]
|
|
Автор |
Pantera (spontanna) |
Публикувано | 02.02.04 15:55 |
|
Chesto se pitam kakvo e tova, koeto izpitvam vsashtnost i ne moga da si dam tochen otgovor:(
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|