|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Колко "сериозни" връзки може да имаме?
|
|
Автор |
TиM oT диM™ (временно слон) |
Публикувано | 12.01.04 14:01 |
|
Според мен много, но само веднъж може да обичаш истински. Само една истинска любов. Всичко останало е заблуда.
А, според вас?
Моля те, помогни ми да си намеря принцеса.
Дай да я убедим да си легне с мен.
| |
|
... спОред меНе всичкОто е еДна гОляма заблуда в центъръ на кОято стОи егОзимъ ни 
| |
|
Можеш да обичаш няколко пъти истински, но всеки път е различно! Разбира се между "истинските обичания" минава време...
А какво става през това "време" - променяме си ... (схващате какво имам предвид, иначе е дълго)...
Проблема е, че като стигнеш определен таван от преживявания, успехи, промали и емоции си казваш- "вече нищо не може да ме изненада" ... обаче можеееее, винаги и всичко може да ти се случи ........ 
| |
Тема
|
Re: Колко "сериозни" връзки може да имаме?
[re: TиM oT диM™]
|
|
Автор | Tedi (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.04 14:15 |
|
Prav si - edno e luibov, a drugo epriatelstvo privurzanost kum niakogo. I e naj-dobre po edna seriozna vruzka, osobeno ako e spodelena. Ne si pozhelavaj printsesi - tvurde sa kaprizni za bulgarski muzhkar.
| |
Тема
|
Re: всичко може!
[re: Wishbone]
|
|
Автор | cvete (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.04 14:16 |
|
mmm-mnogo obnadejdava6to!dano si prav za iznenadite i dano sa priatni...
| |
|
В началото винаги са приятни ... после "В какво се забърках!" .... после "как да се измъкна" ...
този сценарий не е задължителен, но е много вероятен дори за случаите "Да! той/ тя е!!! Обичам го/ я лудо! "
... и за това животът е толкова сладък ПОНЯКОГА 
| |
|
когато "центъра" се отмести- идва любовта, като си се върне на място- отива си ... ! 
| |
|
А би ли споделила с нас как може да има една сериозна несподелена връзка?
| |
|
аз не мисля така, все съм се питал дали ще могада обичам така отново и успявам , дори ми се струва и повече
No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.
| |
|
След това да си обичал за пръв път?
Моля те, помогни ми да си намеря принцеса.
Дай да я убедим да си легне с мен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|