|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
темъ: шОпска салатъ .......
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 12.01.04 01:51 |
|
... кОгато най-малкО имам нужда от любоФФФ ... тЯ прОсто си идва ... или тя вечнО мъ дебне и кОгато най съм непОдготвен за неЯ ми се сервира в еДна гОлема паницъ и мъ приканва да е изглОзгамъ с кОкалите ... все съм си мислил,че съм мОногамен ... е аз съм си такъв амъ щО така се пОлучава,че трябва да избирам? ... кОлкото и да мислЯ все се раздвОявам па да не си излагам тукъ гемийте вземам се разтрОявам и пОнякогъ и разчетвОрявам ... и в крайнъ сметкъ еднО гОлемо нищО ... самО детъ ги разигравам ... щОтъ стигне ли съ с някОя дО пО сериОзно нещО ... и аз бегам от отгОворност ... пОкривам се и някОлко денъ не и се обаждам ... а тЯ катъ мъ пОтърси гледам да избегвам да се обеснявам,че нещО е имало между нас ... кактО мъ обвиняватъ "държал съм ги на страНа"
... и сигъ в крайна сметкъ се чудя дали не съм станал някОя путкъ с ташаци? ... щОтъ се лигавя асъл катъ недоебана путкъ? ... хем мъ сърби шпекъ за путкъ ... хем мъ боли да и гО вкарам ... абе не съ знам дали ми се ебе или ми се пикае ... самО обаче еДно знам ... а имеННо ... кОгато съм безОтговорен-печеля всичкО,кОгато съм отговОрен-губя всичкО
... ъ и напоследък мнОу ми натяква еДна "кОга шъ пОрастнеш" ... е па аз гОрдо и отвръщам ... "кОгато путкатъ ти присъхне"
... и сигъ след тОя целиятъ шОпски бълвОч ... питам с две неизвестни от 2-ро пОколение слОжност
- 1. Путкъ ли ставам или съм за психиатриятъ?
- 2. Не щъ да пОраствам или се смалявам на гОдини?
- 3. Абе кло прайкате катъ се чувствате сякаш шъ съ пръснете от гОрдост и съ възхвалявате у мислите си ... амъ неиСкате да гО спОделяте с никОй щОтъ глупавО отвсекъде изглежда(тва катъ бонус въпрОсъ)
... ъ и да не забравя - забравих квО щех да кажЪ   
| |
Тема
|
Re: темъ: шОпска салатъ .......
[re: Kънчo 1]
|
|
Автор | Ивa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.04 02:04 |
|
Защо винаги избиваш всичко на мйтап?Нямаш ли желание понякога да си сериозен?
| |
Тема
|
е па .......
[re: Ивa]
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 12.01.04 02:12 |
|
... и аз тОва се чудЯ
... да амъ щО да съм сериОзен? ... скучнО е така?   
| |
Тема
|
Re: да.......
|
|
Автор | Ивa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.04 02:24 |
|
Няма причина..........наистина е скучно ,просто ми стана интересно и реших да питам
| |
Тема
|
|
|
Автор |
napast (oleleeee) |
Публикувано | 12.01.04 03:04 |
|
1. що се тровиш?
все е имало някоя, от която не си бягал или не си й се скатавал
2. к`во се стягаш за порастванията?! не мога да разбера защо го правят, но жените май имат мания да превъзпитават мъжете, които са с тях. най- якото е че ако успеят ти изтърсват: "я са виж на ко мязаш бе!"
3. правя си дискотека в къщи, за да се изкефя до дупка на това, за което съм си горд
от к`во си толкова горд?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DTMF (знам ли:)) |
Публикувано | 12.01.04 03:06 |
|
обичаш да се криеш викаш
| |
Тема
|
[re: DTMF]
|
|
Автор | :-)))))) (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.04 08:38 |
|
I'm not. :-))))))))))))
| |
|
Пак те е избило настроението тебе
Какво стана, нали уж имаше нова любов - толкова ли те държа тръпката?
Абе..тя любовта ако наистина е дошла при теб, изобщо няма да имаш сили да бягаш и да се криеш
Аз обаче не разбрах нещо..какво е това "всичко" дето го гобиш и печелиш?
| |
Тема
|
[re: napast]
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 12.01.04 13:38 |
|
1. щОтъ немам квО да праЯ
2. те иматъ такава мания амъ не всеки мъж мОатъ да гО превъзпитат ... или акО успеятъ тО шъ е самО времеННо
3. аз същО си прайкам у нас дискОтекъ амъ немОа си намеря дискО тОпка да си закъча на пОлюлея ... инче неказвам щО съм тОлкова гОрд ... за дъ неизглеждам катъ пълен глупак    
| |
Тема
|
НЕ .......
[re: DTMF]
|
|
Автор |
Kънчo 1 (прОстакъ) |
Публикувано | 12.01.04 13:39 |
|
... първО бягам ... па след тОва се криЯ   
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|