Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Аномалия.нови  
Автор Xитъp 5ъp (глу5с)
Публикувано16.12.03 12:13

Надлежно и стриктно законите спазвам
на Архимед, Нютон... на Бойл-Мариот...
(Не смятам, че нужно е да се доказвам,
живеейки анти-законен живот.)
Но чудо невиждано някакво става,
ако се окажа в поле от любов:
над мен аномалия се проявява -
не действат ни Нютон, ни Ом, ни Попов.
И е с относителността си валиден,
единствено Айнщайн (и плези език).
Ех, обич! Какъв феномен непредвиден
от никой закон и от никой физик!

Всичко написано от мен -

.
Приятни минути!

Hit-ър П@ър

Тема Re: Аномалия.нови [re: Xитъp 5ъp]  
Автор Lora_C (encaged)
Публикувано16.12.03 22:29

теб не те интересува кой какво пише, затова аз ще се опитам тук нещо на прима виста ама да видим дали ще стане

та

Автора в своето идейно-интонационно звучене се е опитал да пресъздаде физико-математическите закономерности на вълново-корпускулярния ход на човешката идентчност. С жанрово-идеалистичния си опит спомага читателя да се замисли помнили аджеба законите на Архимед, Нютон и Мелденсон:-).
Автора показва социо-опознавателна и науко-хармонизирана естетика в същностно-човешките, природоопределени конюнктурни характеристики.
Поета в реалистично-демонстративен стил доказва абсурдно-опортионистичното схващане за интермедиантната същност половата полеустременост. Идеологизираното схващане за поляритета при опростенческото възприемане на естетико-натуралистичните визуални явления е дискусивно-емблематично опровергано. В категоризиращото дилетанско послание на стихотворението откриваме вътрешното противопостваяне на обусловно-природните закони и сърдечно-съдовата същност на авторовите заключения в епохална борба с нежеланието да се теоритизира смислово-интонационната същност на посланието. За да разбере все пак широката аудитория за какво иде реч, ще резюмирам:"На къквот си си постелиш на туй..".нали.... както казва нашия знаменит теоретик дон_ Пабло

closer than appear

Тема Re: Аномалия.нови [re: Lora_C]  
АвторJust a man (Нерегистриран)
Публикувано17.12.03 02:14

Лорче...
За тоя пост бих те застрелял.
По принцип мразя литературно интерпретативното съчинение още от времето когато напук не го писах, но твойто ми хареса. И понеже иначе все пишеш неща които ми харесват, ще те пощадя тази вечер.

I'm sorry, If I made you cry... If I said a lie. I am just a man...

Тема Re: Аномалия.нови [re: Just a man]  
Автор Lora_C (encaged)
Публикувано17.12.03 03:13

и аз го мразя този "стил" на рецензии обаче не знам защо от няколко стихотворения на Петър имам желание да му напиша нещо такова

бтв, сефте ми е друг път, такива неща не съм писала, ама все си има първи път

даже аз не мога да си хвана основната мисъл на това което съм написала

closer than appear

Тема Re: Какъв е смисълът...нови [re: Lora_C]  
Автор eM™ (professional)
Публикувано17.12.03 09:51

...щом няма значение.

Браво, Lora, още няколко такива и ще конкурираш успешно File99. Все още ти липсва обем. Ех, тогава, представяш ли си? Едни дълги научни спорове между теоретик и естетка... ще бъде интересно, мдаа..

...а това е процес!

Тема : )нови [re: Lora_C]  
Автор Xитъp 5ъp (глу5с)
Публикувано17.12.03 12:15

Всичко написано от мен -

.
Приятни минути!

Hit-ър П@ър

Тема Аз теоретик?нови [re: eM™]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано19.12.03 17:24

Абе маце, ти очевидно изобщо нямаш логическа връзка с обективната действителност. Очевидно забравяш, че теоретичното познание почива на богат житейски опит.

Тема Re: о, мило...нови [re: File99]  
Автор eM™ (professional)
Публикувано19.12.03 17:37

Как се радвам, ох!

Имам предложение - да не навлизаме в дебрите на философията с тебе. Защо ли? Ами гледай:

"нямаш логическа връзка с обективната действителност"
Фил, моята връзка с обективната действителност е в процеса на опознаването на същата чрез възприятията. Ти отричаш, че имам сетива ли?

"(червеничко) теоретичното познание почива на богат житейски опит"
Е това пък сега от кой ръкав го извади. Мамиш, мило, не така... Думата "житейски" не се връзва в изречението. Теоретичното познание почива на доказателства (и от опити, да) на разни идеи (хрумнали някому нявга).

Хайде пак.

...а това е процес!

Тема Бравос!нови [re: Xитъp 5ъp]  
Автор NediМодератор (Другото му АЗ!)
Публикувано19.12.03 17:50

Брей какъв талант - хвала,
моите най-искрени почитания приеми,
и гледай все така остроумен ти да си!!!

NA

Тема Напротивнови [re: eM™]  
Автор File99 (Оперативна 1ца)
Публикувано20.12.03 19:05

Имаш сетива, но те се ограничават до нищо повече от един конвенционален материализъм. Като жена още повече българка ти си напълно лишена от каквито и да било зачатъци на духовност. Колкото до връзването на понятията - напротив - напасва се, не мамя а чисто и просто не съществува нормално общество и с вас трябва да се експериментира като с животинките в стъклениците.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.