|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Аномалия.
|
|
Автор |
Xитъp 5ъp (глу5с) |
Публикувано | 16.12.03 12:13 |
|
Надлежно и стриктно законите спазвам
на Архимед, Нютон... на Бойл-Мариот...
(Не смятам, че нужно е да се доказвам,
живеейки анти-законен живот.)
Но чудо невиждано някакво става,
ако се окажа в поле от любов:
над мен аномалия се проявява -
не действат ни Нютон, ни Ом, ни Попов.
И е с относителността си валиден,
единствено Айнщайн (и плези език).
Ех, обич! Какъв феномен непредвиден
от никой закон и от никой физик!
Всичко написано от мен - .
Приятни минути!
Hit-ър П@ър
| |
|
теб не те интересува кой какво пише, затова аз ще се опитам тук нещо на прима виста ама да видим дали ще стане
та
Автора в своето идейно-интонационно звучене се е опитал да пресъздаде физико-математическите закономерности на вълново-корпускулярния ход на човешката идентчност. С жанрово-идеалистичния си опит спомага читателя да се замисли помнили аджеба законите на Архимед, Нютон и Мелденсон:-).
Автора показва социо-опознавателна и науко-хармонизирана естетика в същностно-човешките, природоопределени конюнктурни характеристики.
Поета в реалистично-демонстративен стил доказва абсурдно-опортионистичното схващане за интермедиантната същност половата полеустременост. Идеологизираното схващане за поляритета при опростенческото възприемане на естетико-натуралистичните визуални явления е дискусивно-емблематично опровергано. В категоризиращото дилетанско послание на стихотворението откриваме вътрешното противопостваяне на обусловно-природните закони и сърдечно-съдовата същност на авторовите заключения в епохална борба с нежеланието да се теоритизира смислово-интонационната същност на посланието. За да разбере все пак широката аудитория за какво иде реч, ще резюмирам:"На къквот си си постелиш на туй..".нали.... както казва нашия знаменит теоретик дон_ Пабло
closer than appear
| |
Тема
|
Re: Аномалия.
[re: Lora_C]
|
|
Автор | Just a man (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.12.03 02:14 |
|
Лорче...
За тоя пост бих те застрелял.
По принцип мразя литературно интерпретативното съчинение още от времето когато напук не го писах, но твойто ми хареса. И понеже иначе все пишеш неща които ми харесват, ще те пощадя тази вечер.
I'm sorry, If I made you cry... If I said a lie. I am just a man...
| |
|
и аз го мразя този "стил" на рецензии обаче не знам защо от няколко стихотворения на Петър имам желание да му напиша нещо такова
бтв, сефте ми е друг път, такива неща не съм писала, ама все си има първи път
даже аз не мога да си хвана основната мисъл на това което съм написала 
closer than appear
| |
Тема
|
Re: Какъв е смисълът...
[re: Lora_C]
|
|
Автор |
eM™ (professional) |
Публикувано | 17.12.03 09:51 |
|
...щом няма значение.
Браво, Lora, още няколко такива и ще конкурираш успешно File99. Все още ти липсва обем. Ех, тогава, представяш ли си? Едни дълги научни спорове между теоретик и естетка... ще бъде интересно, мдаа..

...а това е процес!
| |
|

Всичко написано от мен - .
Приятни минути!
Hit-ър П@ър
| |
Тема
|
Аз теоретик?
[re: eM™]
|
|
Автор |
File99 (Оперативна 1ца) |
Публикувано | 19.12.03 17:24 |
|
Абе маце, ти очевидно изобщо нямаш логическа връзка с обективната действителност. Очевидно забравяш, че теоретичното познание почива на богат житейски опит.
| |
Тема
|
Re: о, мило...
[re: File99]
|
|
Автор |
eM™ (professional) |
Публикувано | 19.12.03 17:37 |
|
Как се радвам, ох!
Имам предложение - да не навлизаме в дебрите на философията с тебе. Защо ли? Ами гледай:
"нямаш логическа връзка с обективната действителност"
Фил, моята връзка с обективната действителност е в процеса на опознаването на същата чрез възприятията. Ти отричаш, че имам сетива ли?
"(червеничко) теоретичното познание почива на богат житейски опит"
Е това пък сега от кой ръкав го извади. Мамиш, мило, не така... Думата "житейски" не се връзва в изречението. Теоретичното познание почива на доказателства (и от опити, да) на разни идеи (хрумнали някому нявга).
Хайде пак.
...а това е процес!
| |
|
Брей какъв талант - хвала,
моите най-искрени почитания приеми,
и гледай все така остроумен ти да си!!!

NA
| |
Тема
|
Напротив
[re: eM™]
|
|
Автор |
File99 (Оперативна 1ца) |
Публикувано | 20.12.03 19:05 |
|
Имаш сетива, но те се ограничават до нищо повече от един конвенционален материализъм. Като жена още повече българка ти си напълно лишена от каквито и да било зачатъци на духовност. Колкото до връзването на понятията - напротив - напасва се, не мамя а чисто и просто не съществува нормално общество и с вас трябва да се експериментира като с животинките в стъклениците.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|