|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
помооощ...
|
|
Автор | пpocтo няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.03 23:19 |
|
гони ме самотата.нормален съм.хетеросексуален.179см.79кг.35г. по отношение на другите размери ще ги коментирам само в писма. не мислете че ми е малък или нещо друго от соя сорт но наистина не искам да коментирам това публично.оставете ми имейл и аз ще ви пратя моя.
| |
Тема
|
Re: помооощ...
[re: пpocтo няkoй]
|
|
Автор | sama (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.03 23:37 |
|
ot kade si?
| |
|
в нета ще намериш сродни души. дори може да изкараш някоя виртуална любов, даже няколко, усещането е съвсем реално, но бързо ти минава.
все пак сме хора от плът и физическият контакт е по-важен. излизай. виждай се с приятели, питай ги дали нямат свободни приятелки, ходи на купони, по клубове. оглеждай се в реалните хора около себе си.
но не пиши на Адрес 4000   
perception is reality
| |
|
бе тва за размера беше много тъпо... на коя ли жена й пука за размери? не познавам такава. По-важно е тва, дето е закачено за оная ти работа, но щом дори и ти не го цениш, какво остава за другите?
Намерих, каквото търсех.
| |
|
Ami ako nabljagash nai-veche na onazi si rabota, kojato mislish, che e dostatychna, za da se narechesh myj e normalno da si samoten.
Edin myj ne go pravi myj samo tova deto mu e v gastite /ste me izvinjavate za izraza/, a nai-veche povedenieto mu!
| |
|
Предполагам не става дума за мартеничките, които са закачени към оная работа, а за човека?  
Понякога опитвам да крещя
със бурята, препускаща из здрача,
поглъщаща бездънните недра...
| |
Тема
|
[re: Blue_Lady]
|
|
Автор | Nqkoq si (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.03 12:41 |
|
Saglasna sam s teb.Vinagi me e iznenadvalo,kogato zapochnat da si davat merkite...kakto i da obqvqvat merkite,koito tarsqt .
Onaq ti rabota ne e ot znachenie darling....dori i da e malka ,ako saotvetniq subekt iska da e s teb ima drugi nachini da si dostavite udovolstvie .
Uspeh
| |
|
само котките имат мартенички, бе!
Намерих, каквото търсех.
| |
|
по един медал и за двете ви !!
евала
не пропускаите да казвате на мъжете колко са тъпи и ограничени
има 2 възможности или да поумнят малко или да ги прогоните далеч 
You shall not pass ...
| |
Тема
|
[re: sama]
|
|
Автор | пpocтo няkoй (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.03 22:26 |
|
от софия.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|