|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Приятелство между мъж и жена
|
|
Автор | Bella (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.03 15:40 |
|
Възможно ли е - истинско, без любов, без секс? Или рано, или късно се появява привличане?
А приятелство след раздяла? Когато любовта си е отишла...
| |
Тема
|
Re: Приятелство между мъж и жена
[re: Bella]
|
|
Автор | Caмaтa Tя (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.03 15:48 |
|
И двете са възможни щом са ми се случили, нали?
Важно е ВЗАИМНОТО желание.
Желая ти успех!

| |
Тема
|
|
|
Автор | aнитa (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.03 16:01 |
|
Ницше е казал, че приятелството между мъж жена е възможно , само при наличие на антипатия отстрана на жената към мъжа (префразирам)..., т.е....ако жената не приемамъжа катомъж в 'оня' смисъл, приятелството може да е наистина абсолютно :)...е, рабира се, и мъжът трябва да е наясно , че тя няма афинитет към него.
иначе -да.възможно е. Но рядко. все пак мъжете , повечето, де :), трудно могат да отделят жената като физиология от личността...;)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
the_dude_78™ (коварен тип) |
Публикувано | 14.11.03 16:44 |
|
случва се веднъж на сто случая. Не се захващай, ще останеш разочарована
SELECT * FROM USERS WHERE CLUE>0
0 rows returned
| |
Тема
|
[re: aнитa]
|
|
Автор | barby-girl (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.11.03 16:45 |
|
Първо любов и секс - раздяла, а след това разбираш, че този човек ти е нужен като личност. И ето ти отново се събирате, но този път като приятели, като истински приятели които имат нужда един от друг. Прекрасно е.
| |
Тема
|
миСия пОчти невъзмОжна .......
|
|
Автор |
5O cтинkи™ (у клубъ) |
Публикувано | 14.11.03 19:51 |
|
... за да си отгОвориш на тОзи въпрОс трябва първО да си отгОвориш на въпросъ щО е приятелствО? ... и кОгато си отгОвориш на тОзи въпрос ще разбереш,че в същнОстъ на приятелствОто е залОжено дОверието ... а лъжата е тази сила,кОято разваля еДно приятелство ... дОтукъ разбра кОе движи приятелствОто и кОе гО разваля ... да минем към същнОстъ на въпросъ ти ...
... разделите стават между двама и пОчти винаги еДиниятъ е наранениятъ ... мнОго рядко няма пОстрадали ... трябва да се сетиш ти как се раздели ... в пОвечето случаи разедлите ставатъ пОради изневяра на еДиниятъ от партньорите ... а в самата си същнОстъ в изневярата има залОжена лъжа ... а лъжата е тази,каОято разбива приятелствОто ... акО си ти тази,кОято е изневерила и иСкаш с тОзи детО си се разделила да си останете самО приятели ... или обратнОто иСкаш да си останете приятели с този детО те е наранил ... трябва да си наяснО,че в тОва да си оСтанете приятели има скрит кОнткекст ... тоест ... ще бъдете приятели дОкатъ еДиниятъ се надява след някое време да си те върни отнОво ... акО си ти тази детО иСка приятелствОто тО на пОдсъзнателно нивО не си се предала и шъ иСкаш да си го върниш някъде в бъдещетО,кОгато ти се отдаде възмОжност ... същОто важи и за негО
... в крайна сметка ... приятелствОто след раздяла е еДна миСия пОчти невъзнОжна ... тО мОже де е целенасОчено с цел събиране след известнО време отнОво ... нО тОва крие огрОмни рискОве ... пОнеже единиятъ ще живее за мигъ в кОйто отнОво ще си върни другия и в еДин мОментъ акО неуспее да си го върни да се разочарОва още пОвече .... от друга страНа мОже да има приятелство(някаквО) ... акО и дваматъ съ наяснО,че се разделятъ с любоФФтъ си пОмежду си ... и след някаквО време,когато чувстватъ им пОизстинатъ да възобновят старОто си приятелство ... пОнеже ТЕ преди да се захванатъ с чувствата съ си били приятели
... в общи линии е тОва    
| |
Тема
|
|
|
Автор |
pissi-pissi (мъркаща) |
Публикувано | 14.11.03 23:13 |
|
Възможно е .....те и мъжете са хора и имат нужда от това....
във всяко приятелство има любов....колкото до секса ми звучи малко перверзно...
Ако "любовта си е отишла" е нормално да поддържаш отношения с "бившия",проблем е когато е си е тръгнала без да затвори вратата.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
veverica (горска) |
Публикувано | 15.11.03 20:50 |
|
Ами май може... но обикновено има някакви скрити напрежения - поне от едната страна...
А след края на връзката - мноооого рядко, както показва немалкият ми опит Аз имам само един такъв приятел - "фатално" бивше гадже... и тъй като ми е единствен, много се гордея с него 
| |
|
Веднъж се понатискахме в гимназията /преди 10 години/ а преди 5 я сънувах в еротичен сън иначе сме много добри приятели :)
| |
|
са отделни неща Аз поне така си мисля... Тоест - натискането преди 10 години не е непременно край на приятелството Което или го има, или го няма... и това си е съвсем ясно
А колкото до еротичните сънища - че аз съм сънувала такива с кого ли не... това пък за какво трябва да е аргумент  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|