Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:28 10.11.24 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Как да постъпя? .................. Боли!нови  
Авторoщe eднa (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 16:41

Историята ми е малко банална, но имам нужда дая споделя с вас, защото няма от кого да поискам съвет.
Имам връзка с човек, който се оказа че ................ вече е обвързан, има си приятелка. Болката ми е ужасна, защото го обичам и нямам сили да се откажа от него. Тази връзка ме промени много, направи ме по-зряла, по-добра дори, накара ме да мисля по-малко за себе си и за собствените си нужди.
Посъветвайте ме как трябва да се постъпи в тази ситуация. Как да разбера, какви са чувствата му към мен (след като вече си има приятелка)? Той самия също е объркан от тази ситуация и не мога да го притискам и да му поставям условия, с това може да го прогоня. Но болката ми вече е непоносима! Отчаяна съм! Какво да направя?

Тема Re: Как да постъпя? .................. Боли!нови [re: oщe eднa]  
Автор the_dude_78™ (коварен тип)
Публикувано27.10.03 16:49

ясно е че или си първата или си тръгваш
не се примирявай да си втора
сега боли, но ще видиш, че е по-правилно да си тръгнеш,
ако той не зареже гаджето си

SELECT * FROM USERS WHERE CLUE>0
0 rows returned

АвторAlexa (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 16:53

Tazi prijatelka kakto ja ima, taka moje i da ja njama, a ako toi naistina ja obichashe, njamasheda se zabyrkva s teb!
Kak da postypish li - prosto go ostavi toi da vzeme njakakvo reshenie.

Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 16:59

Искаш да си номер 1 и точка! Объркано бил, притеснен бил. Горкия човечец значи Не само ще му поставиш условие, но ще му поставиш и възможно най-краткия срок да го изпълни. Този човек бяга от отговорност!

Ако зашикалкави, ако вземе да се обяснява, че не искал да наранява тоя или оня, ако иска да поизчакате - знай, че винаги ще бъдеш номер 2. То и така не е много сигурно.

Радвай се, че си се променила към добро. Това ще ти остане дори ако го разкараш. Може би той просто е бил стъпало по пътя ти. А за останалото - хвърли едно око на темата, която пуснах днес за искането и стискането.

Не се колебай и не допускай да те кара да чакаш и да протака. Ако ще го загубиш, ще го загубиш каквото и да предприемеш. Протакането е смъртоносната форма на отказа.

Автор Max. (секънт)
Публикувано27.10.03 17:01

колко познато....ама с обратен знак..

Тема благодаря ви ...........нови [re: oщe eднa]  
Публикувано27.10.03 17:15

Много ви благодаря! Съветите ви ми дават увереност. Аз също чувствам, че така не може да продължава до безкрай. В крайна сметка от протакането ще загубя само аз. Решението изглежда лесно, нали! .......................но просто ми трябва смелост да направя крачката, да рискувам.....................и да съм готова да го загубя.
Те са имат връзка от години (макар и с доста прекъсвания), а с мен е няколко месеца и се страхувам, че той ще заложи на миналото си.

Тема Re: благодаря ви ...........нови [re: oщe eднa]  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано27.10.03 17:19

Тогава ти заложи на бъдещето си без него. Успех и знай, че бъдещето си е само твое и ничие друго.

Автор !HA-KOЙ-MУ-ПУKA (НаКойМуПука?!?!)
Публикувано27.10.03 17:23

скъпа,ти ще я изместиш един ден,бъди сигурна
за сега-даже бих казал,че си в по-изгодна позиция:))))))))

майка му стара,това възможно ли е ?!

Тема Re: Как да постъпя? .................. Боли!нови [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA]  
Публикувано27.10.03 17:30

това ме радва, но ................................. защо да съм в по-изгодна позиция?

Тема Re: Как да постъпя? .................. Боли! [re: !HA-KOЙ-MУ-ПУKA]  
Автор troy@ ()
Публикувано27.10.03 18:48

Кое и е по-изгодното на тази позиция?!
Има случаи дето въобще не е така. Година и малко повече ми се е случвало да съм в тази позиция:)))
Или приемаш нещата такива каквито са и се радваш на това, което е или просто си хващаш пътя. Но го има момента, в който не е лошо да се изясни такава ситуация веднъж-завинаги. Или ще е с едната или с другата. Ако след такъв разговор мъжът избере приятелката си, то няма какво да се мисли за чувства-нечувства. Жената вече си има право на избор. Или приема да е другата, или се опитва да си върви по своя си път и да се справя някакси с чувствата си.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.