Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:32 03.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема За доверието в интернетнови  
Авторrлyпaчka (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 15:01

Чатите си с чаровен ник от другия пол, изглежда като че ли прехвърчат виртуални искри... След седмица си разменяте мейлите, казвате си имената След още една седмица всичко вече е супер хот, мяза почти на виртуален секс но изведнъж.... оказва се че той ви е забравил името Както и да е - понеже е много готин, преглъщате този факт макар и като едра и суха хапка и продължавате Гворили сте вече за среща, и двамата искате да се видите, но по определени причини има възможност чак след две седмици. Той ви е споменал къде работи, вие издирвате телефона на фирмата по интернет и един ден когато е сам и дежурен, решавате да го изненадате с разговор Той се радва, вие също, но... накрая ви пита за домашния ви телефон Вие не сте го виждали, не знаете почти нищо за него, освен че е безкрайно чаровен Ще си дадете ли домашния телефон? Аз не го дадох, обясних сто пъти че не е нищо лично а просто предпазливост и още на първата среща ще си дам всички телефони но... много ми се обидиха Толкова ли съм гадна?

Тема Re: За доверието в интернетнови [re: rлyпaчka]  
Автор 3ъл_Дyx (вестоносец)
Публикувано07.10.03 15:09

Добре си направила.Мейлите са поносима беля,снимките също...ама телефона ми е неприкосновена територия.Се тая кой стои отсреща...

Автор troy@ ()
Публикувано07.10.03 15:13

Въобще не си гадна! Предпазлива си и това е обяснимо. Дори и на първа среща трябва да си предпазлива на кого си даваш телефона.
Не всеки е добронамерен. Понякога идеалните чаровници са просто хора без работа, които се забавляват на чужд гръб.
Когато се видите на живо си прецени.
Но пък от друга страна по-добре е да му дадеш домашния си телефон от колкото служебния (ако работиш).
Ако те притеснява нещо, то избери "по-малкото зло"

Автор WomanitKa (Real Women)
Публикувано07.10.03 15:15

Hehe ne mila moia prosto si predpazliva kakto i trqbva da e.
Laureati vsqkakvi... govoria si s edin predi mnogo godini... studentka v Burgas okaza se 4e toi e v syshtiq universitet.. opisva se kazva 4e e s 4era kosa i zeleni o4i :) ideala mi za vynshnost na myj... no ... zabravi da kaje 4e ednoto oko gleda na liavo a drugoto na dqsno... primerno ne 4e e goliam defect no razo4erovanieto beshe goliamo... Drug slu4ai svarena v moment na depresia aide taka da go kaja doverqvam mykata si na edin drug individ koito se okaza posledniq jiv romantik na planetata. Ako iskash vqrvai pishehme zaedno na note pad nai goliamata si me4ta prashtame gi ednovremenno i 4etejki go vse edno si 4etqh moeto ama napisano s drugi dumi. Vsi4ko e mnogo Hot az sym vlubena :))) do ushi shte byde malko sravnenie ako kaja. Samo 4e pi4a izvyn Bulgaria i zabravi da touto4ni 4e tuk go 4aka priqtelkata mu ot 4-i godini i go 4aka za godej:)))))
Mnogo romanti4no prejivqvane kak da ne posreshnesh sledvashtiq I-net uhajor s raztvoreni obqtiq a ?
Ne mislia 4e si gadna... prosto qvno ne sa te razbrali ili taka im e bilo po - lesno.

Polojenieto ne e rozovo, no trqbva da stane takova !!!

Тема Re:нови [re: rлyпaчka]  
Автор NediМодератор (Другото му АЗ!)
Публикувано07.10.03 15:27

даже повече...,
но винаги можеш и да си още по-гадна, спокойно!

NA

Тема ..........нови [re: rлyпaчka]  
АвторБeн Джoнcън (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 15:38

първо - не знам как определяте че един ник е чаровен ..... но както и да е :))) а това че той настоява за дом. тел. ...... щом няма 1лв. за да ти се обади на мобилния - направо го зарязвай ....... :))))) щото като се видите на среща в 20ч. ще те пита "миличко, къде ще пием кафе?" .... вместо да те заведе на ресторант и след това на нощен клуб :))))

...........тя можеше да ми се обади и да ми каже, че няма да ми се обади, но не ми се обади ........ :))))

Тема Бе много сте се...нови [re: rлyпaчka]  
Автор Rage Of Mage (arch)
Публикувано07.10.03 16:20

се виртуализирали ве! като едното нищо ще се влюбите и разлюбите...виртуално, че и виртуално-чаровен, обиден смешНиК ще има. За кво му е дом.тел. - да не си урежда среща с майка ти или пък да ти поиска ръката от баща ти
Аре, вижте се първо, па после ще умувате кой е гаден, кой обиден и кой не чак толкова...
това, интернета не е за всеки

АвторMarи (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 19:56

Много се дразня от мъжете, които се обиждат за толкова малко и после се цупят като ощипани госпожици за щяло и нещяло... голяма работа, че не си му дала телефона си... Световен проблем вече!!! Нищо му няма на момчето, а ти си постъпила както си сметнала за добре. Той трябва да го уважи, както ти би уважила някое негово желание, нали? Дори и да не става дума за някакъв вид връзка, а просто приятелство....Думичката е - уважение към чуждото мнение!

Автор Lora_C (encaged)
Публикувано07.10.03 21:01

познат стил, но хубав де

ако не си даваш телефона, няма как да ти звънят

когато направиш, каквото си мислиш, че искаш, разбираш какво наистина искаш

Тема Благодаря на всичкинови [re: rлyпaчka]  
Авторrлyпaчka (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 21:02

Почувствах се по-малко виновна И аз мисля така, ама хора разни

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.