Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:08 20.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема "как се става мъжемелачка"нови  
Авторoutraged (Нерегистриран)
Публикувано10.10.03 18:21

Искам да стана мъжемелачка! Искам да не ми пука за никого, не искам повече да се измъчвам с чувства! Само ми пречат - срещаш някого, харесва ти, после повече и изведнъж... влюбена - защо? Само за да се окаже, че "нещата не са такива, каквито са". И да ти обясняват колко добре се чувстват с "другата" (която уж я нямаше, а изведнъж се появи отнякъде и се оказва, че не е отсега...). И после какво? Аз съм тази, която изплаква кофи сълзи и се чуди къде е сбъркала и защо не е прозряла истината...Нямам сили вече..
Та, кажете ми как да става безчувствена?

Тема Re: "как се става мъжемелачка"нови [re: outraged]  
Автор Velocity (try everything)
Публикувано10.10.03 19:19

Абе няма да минеш без болка, измамата е трудно нещо...
но съчуствам ти - и горе главата....

Тема Re: "как се става мъжемелачка"нови [re: Velocity]  
Автор Gal_Gal (непознат )
Публикувано10.10.03 19:38

Misli za sebe si,bila si dobra,prosti i zabravi barzo...Ne vsi4ki sme takiva(gadnqri de)

Тема a как се става женемелачка ?нови [re: Gal_Gal]  
Автор Bryan Adams ()
Публикувано10.10.03 19:53

Щото и аз искам да разбера ... Макар, че тая работа не е за мене Да се е*а в тъпото ко*еле... Все аз съм нараненият. Защо толкова се влюбвам, че чак до мазогизъм стигам Та ако някой има рецепта за тая работа да свирка, макар да съм 99% сигурен, че при мене няма да подейства, защото съм си нежна натура, пък и много чувствителна ...

Bryan Adams - Have you ever loved a woman

Тема Никога не го прави!!! [re: outraged]  
Автор troy@ ()
Публикувано10.10.03 20:45

Никога не искай да се превръщаш в мъжемелачка!

Щом си способна да чувстваш, то значи можеш и да подтискаш чувствата си, но няма да забравиш, че можеш да обичаш.
Някой ден в поредицата от безчувствие ще се събудиш и ще се отвратиш от себе си, защото ще разбереш че само си се опитвала да не се влюбваш, а всъщност си бягала и си прикривала себе си.
После отново ще се влюбиш и ще те боли много повече от сега.
Никой мъж вече няма да ти вярва, че си способна да обичаш!
А това е много по-страшно от настоящите ти несбъдвания!

Щом можеш да обичаш - Обичай!
Щом можеш да се влюбваш - Влюбвай се!
Някои хора не са способни на това.

Виж как се събужда една "мъжемелачка":

Една среща! Безумие!
А после мечти!
Същата грешка!
И когато сънлива
отворих очи
се отвърнах
от себе си.
После бавно разтворих
спомена блед
и надзърнах в тази кутия.
Там ме гледаха
празно
моите очи.
Бях направила същата грешка!

Тема Re: "как се става мъжемелачка"нови [re: Velocity]  
Публикувано10.10.03 21:04

Благодаря за съчувствието...но не ми каза как се става "мъжемелачка"

Тема Re: "как се става мъжемелачка"нови [re: Gal_Gal]  
Публикувано10.10.03 21:07

знам, че не сте всички...но и от един боли много

Тема Re: Никога не го прави!!!нови [re: troy@]  
Публикувано10.10.03 21:15

Защо? Нека да е само за малко... само да видя как стоят нещата от другата страна, пък после...може и да се питам какво това "чувства" и "обич"...И може би ще ми е по-добре...

От друга страна явно си има хора за всичко, щом досега не съм разбрала как, едва ли ще мога да го направя и в бъдеще...но мога поне да си "помечтая"

Тема Re: Никога не го прави!!!нови [re: outraged]  
Автор troy@ ()
Публикувано10.10.03 21:28

Така се почва Нека да е само за малко. Нека и те да видят какво ми е на мен. Ставаш като хората, чието поведение спрямо теб не ти харесва.
Просто ги наблюдавай и прави това, което правят те.
И бъди сигурна, че можеш да го направиш. Само трябва да пренебрегнеш цялостната си морална система и да правиш точно това, което не искаш. Трудно е началото, но се свиква.
Хубаво е и от другата страна... чувстваш се силна... държиш нещата в свои ръце... тръгваш си, когато си поискаш... връщаш се, когато си поискаш... живееш си живота с две думи, но...
Рано или късно се питаш "Това моят живот ли е?!"

Всъщност опитай. Може би така ще разбереш, че си родена да бъдеш друга. А може пък да откриеш своето ново Аз.

Успех

Тема Re: "как се става мъжемелачка" [re: outraged]  
Автор Caramel (sweet poison)
Публикувано10.10.03 22:22

Как се става ли?!
С травмиращи изживявяния и/или разочарование от хроничната липса на любов още в семейството. Понякога и малко по-късно.
Другото съществено условие е интелигентност и чар в излишък.
Всъщност, това си е чиста форма на любовен вампиризъм и е опит за компенсация на нещо, което не се компенсира... Това обаче не го прави по-малко интригуващо.

Как се изказах само!
...Като дипломиран психолог с поне десетилетен стаж.

Fuel for the soul

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.