|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|
... търСи четвърти вариантъ   
| |
|
|
|
Да, може е добра идея...
| |
|
|
|
... игнОрнах 3 зарад 4-та ... с кОято в последствие се разделихме   
| |
|
Тема
|
Re: Трима, а любов не се получава....
[re: NEWTART]
|
|
| Автор |
WomanitKa (Real Women) |
| Публикувано | 07.10.03 00:42 |
|
|
Sega ot li4en opit ti kazvam ...
1-ia :) No znam 4e nqma da poslushash nikoi... strasta otminava no nervite koito moje da ti syzdade shte gi lekuvash dylgo :)))
Spokoistvieto e vajno... no znaesh li 1-ia pak shte 4aka men me 4akaha 4-i godini da se osyznaq .. :)) 2-ia go mahame kato variant :) da minem na 3-ia probvai :) i shte vidish 4e sled vreme ako ne si pasnat harakterite a samo telata shte si spomnqsh s tyga za 1-ia i shte tyrsish spokoistvieto koeto si useshtala s nego.
No jenite sme mazohistki taka 4e davai smelo :) posle shte popla4esh tuk i nie pak shte ti davame umni syveti koito nqma da poslushash ... no mi stava leko zna4i ne samo pri men go e imalo problema :)
Polojenieto ne e rozovo, no trqbva da stane takova !!!
| |
|
Тема
|
[re: WomanitKa]
|
|
| Автор | copadevino (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.03 10:41 |
|
|
Ох, напълно те разбирам, щото и на мен се е случвало, само дето има и вариант от два стола на земята...Извинявай, че ти го казвам, де...
И аз мисля, че втория автоматично отпада. Съсредоточи се върху първите двама и виж какво ще излезе. Ами ако втория се окаже гола вода в леглото, примерно де. А първият страхотен любовник, или обратното...
| |
|
|
|
Ами да съгласна съм с теб ... не знам защо не се учим от добри съвети...но благодаря за тях, приятно ми стана да ги чуя ...
| |
|
Тема
|
[re: NEWTART]
|
|
| Автор | Marи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.03 20:30 |
|
|
Е как да се получи, като се правиш на "нищо ми няма".
Първият ясно, че за любовник не става.... или там за нещо по-сериозно. Щом ти харесва оставате на фаза "приятели" и му се радваш приятелски без да се чувстваш задължена. Втория изобщо отпада от класацията. Виж, вече третия е нещо!!!! Щом ги има тези парещи истории.... той е нашия човек! :о) Но не оставяй да се разминавате като кораби в морето. Пробвай с някой женски трик дее.... знаеш как стават нещата! Усмивка, случаен поглед.......чудесии....:о)))))) Айде.... стискаме палци и чакаме за клюкички!
| |
|
Тема
|
Лелее, тук стана интересно!
[re: Marи]
|
|
| Автор |
Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ) |
| Публикувано | 07.10.03 20:48 |
|
|
За съвета си права, номер 3 е нашия човек, ако не можеш сама, да дойда да ви сватосам?
А я кажете сега за женските ви трикове, а?
| |
|
Тема
|
Re: Лелее, тук стана интересно!
[re: Vlado-BENZ]
|
|
| Автор | Marи (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.03 21:19 |
|
|
хахаха.... има време ще ги разучиш най-подробно :о)
А ако не успееш.... Викай всички дяволи на помощ!
| |
|
Тема
|
Ами аз ги знам де, то е ясно...
[re: Marи]
|
|
| Автор |
Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ) |
| Публикувано | 07.10.03 21:21 |
|
|
...за всеки който някога е виждал жена...ама лошото е че колкото и да ги знам, все попадам в капаните!!!
Ама като се замислиш, за това живеем, мъжете и жените....от край време си играят на куче и котка...въпроса е кой е кучето! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|