Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:07 20.11.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема заебавай триматъ ....нови [re: NEWTART]  
Автор KapakOчeв (у клубъ)
Публикувано06.10.03 23:19

... търСи четвърти вариантъ

Тема Re: заебавай триматъ ....нови [re: KapakOчeв]  
Автор Velocity (try everything)
Публикувано06.10.03 23:36

Да, може е добра идея...

Тема аз така ...нови [re: Velocity]  
Автор KapakOчeв (у клубъ)
Публикувано06.10.03 23:51

... игнОрнах 3 зарад 4-та ... с кОято в последствие се разделихме

Тема Re: Трима, а любов не се получава....нови [re: NEWTART]  
Автор WomanitKa (Real Women)
Публикувано07.10.03 00:42

Sega ot li4en opit ti kazvam ...
1-ia :) No znam 4e nqma da poslushash nikoi... strasta otminava no nervite koito moje da ti syzdade shte gi lekuvash dylgo :)))
Spokoistvieto e vajno... no znaesh li 1-ia pak shte 4aka men me 4akaha 4-i godini da se osyznaq .. :)) 2-ia go mahame kato variant :) da minem na 3-ia probvai :) i shte vidish 4e sled vreme ako ne si pasnat harakterite a samo telata shte si spomnqsh s tyga za 1-ia i shte tyrsish spokoistvieto koeto si useshtala s nego.
No jenite sme mazohistki taka 4e davai smelo :) posle shte popla4esh tuk i nie pak shte ti davame umni syveti koito nqma da poslushash ... no mi stava leko zna4i ne samo pri men go e imalo problema :)

Polojenieto ne e rozovo, no trqbva da stane takova !!!

Тема Re: Трима, а любов не се получава....нови [re: WomanitKa]  
Авторcopadevino (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 10:41

Ох, напълно те разбирам, щото и на мен се е случвало, само дето има и вариант от два стола на земята...Извинявай, че ти го казвам, де...
И аз мисля, че втория автоматично отпада. Съсредоточи се върху първите двама и виж какво ще излезе. Ами ако втория се окаже гола вода в леглото, примерно де. А първият страхотен любовник, или обратното...

Тема хмъ... за съветитенови [re: WomanitKa]  
Автор NEWTART ()
Публикувано07.10.03 12:18

Ами да съгласна съм с теб ... не знам защо не се учим от добри съвети...но благодаря за тях, приятно ми стана да ги чуя ...

Тема Re: Трима, а любов не се получава.... [re: NEWTART]  
АвторMarи (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 20:30

Е как да се получи, като се правиш на "нищо ми няма".
Първият ясно, че за любовник не става.... или там за нещо по-сериозно. Щом ти харесва оставате на фаза "приятели" и му се радваш приятелски без да се чувстваш задължена. Втория изобщо отпада от класацията. Виж, вече третия е нещо!!!! Щом ги има тези парещи истории.... той е нашия човек! :о) Но не оставяй да се разминавате като кораби в морето. Пробвай с някой женски трик дее.... знаеш как стават нещата! Усмивка, случаен поглед.......чудесии....:о)))))) Айде.... стискаме палци и чакаме за клюкички!

Тема Лелее, тук стана интересно!нови [re: Marи]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано07.10.03 20:48

За съвета си права, номер 3 е нашия човек, ако не можеш сама, да дойда да ви сватосам?
А я кажете сега за женските ви трикове, а?

Тема Re: Лелее, тук стана интересно!нови [re: Vlado-BENZ]  
АвторMarи (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 21:19

хахаха.... има време ще ги разучиш най-подробно :о)
А ако не успееш.... Викай всички дяволи на помощ!

Тема Ами аз ги знам де, то е ясно...нови [re: Marи]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано07.10.03 21:21

...за всеки който някога е виждал жена...ама лошото е че колкото и да ги знам, все попадам в капаните!!!
Ама като се замислиш, за това живеем, мъжете и жените....от край време си играят на куче и котка...въпроса е кой е кучето!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.