Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:42 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Как да го спра???нови  
Автор sadness (непознат )
Публикувано15.09.03 16:33

Не знам какво да правя, едно момче е безумно влюбено в мен и то несподелено. Той знае, че аз си имам гадже, знае, че обичам приятеля си страшно и въпреки това не се отказва. В момента той е в чужбина, има страхотен живот там и вече само си пишем в интернет, но той не ме оставя - само повтаря "моля те, говори си с мене, моля те никога не ме оставяй". Иска да зареже уредения си живот и да дойде тук - само ще те гледам, няма да ти досаждам, достатъчно е да бъда близо до теб.
Какво да правя, какво да му кажа, опитах се да му обясня, но той не разбира, казва - Бъди щастлива с гаджето си, аз знам, че няма да те имам, но искам да съм до теб, говори с мен. Преди две седмици се опитах отново да му кажа, че трябва да ме забрави, че е добре да прекъснем връзката, той много се ядоса, на другия ден разбрах, че е катастрофирам, излязал с колата и се забил в едно дърво. Сега изпотрошен продължава да идва в нета всяка вечер и само да повтаря - говори с мен, не ме оставяй. Не съм казала на гаджето си, не знам какво да правя. През лятото това момче изпадна в депресия, че заминавам на море и цяла седмица няма да влизам в нета и да си говорим. Непрекъснато повтаря - ще умра, ще умра ако вече не говоря с теб.
Какво да правя, как да го спра, как да разбере, че това е ад и за двамата. Не мога да го обичам. Искам да ме забрави, опитвам се да му покажа колко съм лоша, гадна, да го отблъсна, а той все повече и повече хлътва
как да се справя с това

Тема БЪДИ С НЕГО!нови [re: sadness]  
Автор TиM oT диM™ (Toff gay)
Публикувано15.09.03 16:35

КВО ИСКАШ, ДА ГО УБИЕШ ЛИ, А? бЪДИ ДВЕ, ТРИ СЕДМИЦИ С НЕГО, ПОКАЖИ МУ ЧЕ НЕ СТЕ ЕДИН ЗА ДРУГ, ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ, ЧЕ НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ И СЕ РАЗДЕЛЕТЕ!

опа пиша с големи букви

Шутове, тупаници, ренгенови снимки, медицински свидетелства!Проблем?

Тема Re: БЪДИ С НЕГО!нови [re: TиM oT диM™]  
Публикувано15.09.03 16:40

Обожавам гаджето си, той е всичко за мен. Ще се женим!!!
Как да бъда с този другия, как?????? Той знае всичко, знае за моите чувства, дори ме разпитва за гаджето ми, дава ми съвет как да подобря връзката си, но не спира да повтаря – обичам те повече от живота си, никога не ме оставяй

Тема ТОя е някаф маняк!нови [re: sadness]  
Публикувано15.09.03 16:44

Сигурен съм че си му обяснявала много пъти, но обясни ли му, че по този начин ти тежи на съвеста, че така нещата не могат да продължават, че ще се жениш и че не може да се виждате, че, че, че, дори с идея да го обидиш?

Тема Re: БЪДИ С НЕГО!нови [re: TиM oT диM™]  
Автор Cвeтocлaвa (сълза)
Публикувано15.09.03 16:44

Да бъде с него и да го нарани още повече?..Това ли предлагаш?...Ужасно сложна и кофти ситуация наистина, но това, което предлагаш според мен не е решение на нещата....
Може би един до болка откровен разговор ( въпреки, че явно ще е поредният ), ще свърши добра работа, макар че няма от веднъж да реши проблема...ще има до болка познати думи, повтаряни неколкократно, ужасно много болка, дори отегчение....може би дори самото внимание, което му обръща, дори да му обясни....му дава някакви надежди, може би не бива изобщо да говори с него, след като ясно е изразила позицията си...ако е разумен и трезвомислещ, и най-важното ако толкова я обича, той ще я остави "да отлети"....така боли много повече, но така като че ли е най-добре. Дарената свобода е най-добрият начин да засвидетелстваш любовтта си, а не опитите за самонараняване, хленченето, молбите..настояването...той я задушава!

До кога.....

Тема Re: ТОя е някаф маняк!нови [re: TиM oT диM™]  
Публикувано15.09.03 16:48

да, да, да говоря, всеки ден говоря, знам, че го нарянявам, но не спирам да повтарям всичко това
отговорът е - моли се, скоро да умра, че да не страдам аз и да не страдаш и ти

Тема Аз съм изпробвал този вариант и работи!нови [re: Cвeтocлaвa]  
Публикувано15.09.03 16:49

Тя за него е богиня!Защото няма кой да развали представите му за това, чрез още по добро! Или се намира още по добро или това добро си показва лошата страна, след което иска или не искам разума работи..........

НЕ й го предлагам, защото това е нож с две остриета, но е кофти за двамата, но поне да му обясни, дори й да го обиди, дори да го нарани, защото тя ще бъде наранената после, представяш ли си след това, след като са женени, оня да изпрека още, какво става тогава!!!???

Тема Да не си му спасила живота!нови [re: sadness]  
Публикувано15.09.03 16:50

Баси, изчезни, нито обаждания, нито виждания, може да си помисли, че си го предала и да спре!

Тема Re: БЪДИ С НЕГО!нови [re: Cвeтocлaвa]  
Публикувано15.09.03 16:51

той ми дава свобода.... да се оженя, да правя каквото искам, но настоява никога да не го оставям и да отдалям по няколко минути и за него и включително вчера каза - ще дойда там, ще започна бизнес, ще мога да те гледам отдалече, да ти се наслаждавам, няма да ти преча, само отдалече

Тема Re: Да не си му спасила живота! [re: TиM oT диM™]  
Публикувано15.09.03 16:52

а ако направи нещо на себе си и тогава аз ще съм виновна
имам чувството, че е на ръба
а нищо не съм направила, нищо, за да предизвикам това, дори напротив, държа се гадно

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.