Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:30 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Любов: Океан от чувства в кална локва.нови  
Автор1.44 (Нерегистриран)
Публикувано05.09.03 23:08

Господ направил света за седем дни. Да погледнем колко сакрално е числото.

1. Когато Сали срещна Хари.
2. Дребен пример с игра на хормони.
3. Как егото става част от интригата.
4. Инерция и дали физичните закони действат и тук.
5. Закон за запазване на равновесието.
6. Как се сменя посоката на движение.
7. Апатията не е мръсна дума.

1. Звездите светят ярко, вероятно от няколкото джина. (за краткост ще наричаме и мъжете и жените с Wow!) Чувствата са притъпени, но сетивата са изострени. Съзираш пъпките по лицето на някoй си Wow!. Това веднага докарва нездраво храносмилане и очите търсят в простора незрим. И ЕТО. Изведнъж го зърваш, леко преиграващ, леко вдървен, но ТОВА Е ТОЙ. Wow!. ТОЗИ Wow!. (понеже пиша и за двата пола, има съкращения- б.а.). За да не изпишем форума, продължаваме на бързи обороти, с. 2.
2. Wow! е неотразим. Енергичен, нежен, сексапилен. Хормоните се включват и щастието е пълно. Човек, който те приема, разбира и споделя интересите ти. ДО СЛЕДВАЩОТО НИВО. Страхотен секс. Невероятно изживяване. Романтика. Плахи планове за бъдещето. Бебенце. Страх. Колко болят хубавите неща понякога. Колко са тъпи родителите понякога. Как свалят гарда в повечето случаи. Тръпка пред мистерията на живота. Какво е новото усещане, дори и никой да не е съгласен, че си в пълна кондиция. Бъффф.
3. ТО реве. Вие не може да спите. ВСИЧКО се преобръща. ТО расте. Но не така, както цветенце, а като нещо крещящо и ревящо за живот.
И се започва. Кой е сега. Кой е тук. Кой ще се опита да му смени дрисъка. “Аз съм на работа”. “Аз пък съм по цял ден тук”. Трудно е да се поемат отговорности. И се започва неравна борба. Дали ще визираме немити чинии, дали да не се пие бира с приятели. Изборът е богат.
4. Даа. В един момент писва на всички. Не, не хлапето. Писва да нямаш личен живот и да живееш по този начин. Мъжлето пие бирички с верни другари. Жената е на 30 метра. Сплетничи с приятелки. Получава се прекрасна симбиоза. Понякога скандали....
5. Всичко дразнещо се трансформира в утъпкано. Всичко се превръща в нещо като кучешки впряг. Единият води шейната, а другият – продоволствието.
Контактите с други кучета са нежелани, но не и недопустими. Но пък оживяването е на пръв план. Wow! се шматкат във фронтовата линия и берат урожая на междускандалието. Вече е битка. Кой за кой. Почти винаги се стига до евтина кръчма със сладолед, зле прикрити сълзи, ужасни кебапчета и няколко чаши алкохол (по избор).
6. Идва времето на истината. Не на всеки му харесва да дъвче еленова кожа, докато някой от семейството хване риба в замръзналата река. Как чудна е човешката природа. Риба за рак. Ракът е просто омоним за риба, поне в съжденията на нашите герои. Тук има храбри съседи и неуморни прибягвания.
7. Тази малка истина е непостижима за повечето Wow!. За всеобщо добро, понякога им блесва, като януарско слънце в очите. Но не би. Понякога става интересно шанже, с неясен резултат. Уви. С още по-неясни резултати. Пубертета и меланхолията по това да тичаш от един до друг, за парички е просто трогателна. Та така. Малкото сплотено семейство вече гледа кой да му пере чорапите, кой да му гледа дечицата и кой да му направи нещо на загасена лампа. Без опасност за здравето. Вече има куче, децата гледат хамстер, а дивият секс е нещо, като да не караш колело от доста време.

Епилог.

“Който може го може. Другите само мажат.”
Малко съм обиден на това изявление. Замислям се малко... и ... “че мажем, дека че одим”.

- “Нечем да мажем.”
- “Па седи си улав.”
- “Я, па я”

P.S. Това го преписах
(както повечето ни журналисти практикуват)

"Та плодете се и множете се, за да напълните Земята"
Дзупайте, водата е ладка...
Бау

Тема и...?нови [re: 1.44]  
Авторпи (Нерегистриран)
Публикувано05.09.03 23:22

Тема Re: и...?нови [re: пи]  
Публикувано05.09.03 23:27

Нищо ли.
ЕТО ТОВА МЕ УЖАСЯВА

може пък ужасите понякога да са наяве
"просто мисъл"

Това е просто "хартия" на която може да си рисувам или пиша
За съжаление... истинска

Тема Re: Любов: Океан от чувства в кална локва.нови [re: 1.44]  
Автор Lora_C (encaged)
Публикувано05.09.03 23:28

не е така!

мислих преди да го напиша

Тема Re: Любов: Океан от чувства в кална локва.нови [re: Lora_C]  
Автор1л44 (Нерегистриран)
Публикувано05.09.03 23:30

Разбира се!
Фолклор ;)

Автор зyмyнr (сссссс)
Публикувано06.09.03 00:55

и къде е любовта в цялата тази работа? :)
а какво общо има със сакралните числа?

изобщо какво се очаква от нас - литературна критика или обсъждане на дискусия някакво?

Тема Re: Любов: Океан от чувства в кална локва.нови [re: зyмyнr]  
Публикувано06.09.03 01:31

Как се досети?
Къде е любовта?
Как се смива, тъпако. Не Къде е.
Сакралните числа са просто.....

Нещо, което винаги е било, нещо зловещо, свързано с жертвоприношения на животни, които би трябвало да поемат човешките грехове. Разбира се, аз говоря за друго. Малкото ти мозъче може да смели само: "Ха. Хъ. Сига ши ви ибъ. Ха. Хъ. etc." Говоря за Голямата бе смотан. Която ти евентуално ще прекараш през две цигари. Но пак ще стигнеш до тук. Моли се да съм просто някакъв бабишкер. Дори не можеш да напишеш правилно, каквото там пишеш.
Не се сърди. Любовта е понякога грозна. За това и пиша, смотан рапър. Идеята на скапаната ви музика е да отрази реалният живот. И какво е то? "Дай 10 кинта, мамо... обичам те". И после: "ченгетата са копелета, дайте ни мангалите". Смотаняк. Най ме плаши: "изобщо какво се очаква от нас - литературна критика или обсъждане на дискусия някакво?"
НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕ ОЧАКВА НИЩО ОТ "ВАС". Точно след 10 години ще виеш, че няма нищо за ядене.
Десерт?

Автор зyмyнr (сссссс)
Публикувано06.09.03 01:50

щото този който го е писал много се е пънал и в крайна сметка от толкова напъване като пръдня е станало :))

т.е. всички ли от класа на карбовски ли сте такива мухльовци и комплексари? :)

иди пред огледалото и крещи ЦЕЛИЯ СВЯТ МИ Е ВИНОВЕН, МРАЗЯ ВИИИ!?

може да помогне. а ако не помогне иди при докторчето да ти предпише антидепресанти или по добре се гръмни да измиеш света от поредния некадърен домашен драскач на преиграни депресарски глупости.

татуирай си на челото "ям малки рапърчета", а на гърдите "убичъм да мразъ"

любовта никога не е грозна. като си правил деца ще им сменяш насраните пелени. мухльо

Тема Re: Любов: Океан от чувства в кална локва.нови [re: зyмyнr]  
Автор Ambrozia ()
Публикувано06.09.03 12:31

Има ли изгледи скоро да се завърне топлият, игрив Вятър?:)

Автортъпинka (Нерегистриран)
Публикувано06.09.03 20:17

нищо не разбраф

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.