Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:15 15.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЖЕНИТЕ СА ПРЕКРАСНИ!нови  
Автор1.44 (Нерегистриран)
Публикувано06.09.03 00:59

О, да
Те наистина са най прекрасното и същевременно ужасно нещо, което Господ е създал. Ужасно, защото се привързваш към тях, като... е, не ми се говори за утроби и прочее, което дава интересен психологически тласък на това да отричаш природата, служейки си със смехотворни, но верни понякога твърдения. Най малкото нещо е да гледаш как разцъфат сутрин, пребледнели и мазни от съня. След един душ, те просто са като цветя. Докато мъжът седи, гордо обвит от пъпките на гърба си и просто не знае къде се намира. Ако се присети какво е баня, понякога се получава нещо сходно.
Толкова е странно. Вечерта, обвити в аромати, на сутринта - мъжете подскачат пред тоалетната, чакащи само и само да излезе дамата на сърцето им, преди да... образно казано "оплескат пейзажа". ОБИЧАМ ЖЕНИТЕ. Не, съвсем ама съвсем ги обичам. Те не ти дават да ритнеш краставото куче пред блока, усмихват се и на най-противните дечица; на съседката, която те съди за силната музика (Creedens) и определено отказват да измият чиниите, в които са папкали салатка, примерно. Когато са при теб, ваната им ВИНАГИ прелива и търчиш за сухи парцали (ергените имат ли шибани сухи парцали?). Nope. Е, това не е известно. Какво по дяволите е преливаща вана?! Решават да измият любимата ти чаша и тя с трясък напомня за себе си. Чашата. Няма нищо вечно, нали? Ооо, тук не спира. Излизат с невероятна нощничка, от която дъхът ти спира. Да, но нощничката първо спира във вентилатора и това да я измъкнеш от там си е цяло чудо. Но ти си съблечен. Боксерки на бирички я докарва почти до лудост. От смях, разбира се. Шансът да вдигнеш, каквото и там да е, се ограничава до чаша бира. Тя пие шампанско. Ти пушиш нервно, на 12-та бира, а тя е на 4-та чаша шампанско. Изведнъж се трупясва, като евтина реклама на Scrap Factory и вече имаш два избора.: Да я махнеш от себе си или да береш още по-големи ядове.

To be continued....
/joke, PLS be patient/ ;))))) :PPPP {}{}{} ****

Тема Re: ЖЕНИТЕ СА ПРЕКРАСНИ!нови [re: 1.44]  
Автор Lora_C (encaged)
Публикувано06.09.03 04:47

добре

не съвсем лично, не особено искрено, но винаги честно

Тема Welcome back!нови [re: 1.44]  
Авторushco (Нерегистриран)
Публикувано06.09.03 11:55

Застанал пред вратата на новата сексапилна съседка, обмислям плана за кафе по обяд..., защото тя ще се навие - аз съм сладур... Почти позвънявам и вече си я представям на приглушена светлина в шикозното заведение до блока - много съм чаровен няма да откаже! Натискам звънеца и съм я завел в къщи на по чашка - а тя ще остане за през ноща!!! Зад вратата прошумолява коприна и ключалката щраква - багажът й пристига в моята къща: тя разхвърля дрехи навсякъде, сваля капака на тоалетната, крещи на приятелите ми, подсмърча за пари......
Изненаданата й главичка цъфва зад дебелата входна врата и медено пита:
- Да?
- Бе я си ... майката!

Тема Re: ЖЕНИТЕ СА ПРЕКРАСНИ!нови [re: 1.44]  
Автор Ambrozia ()
Публикувано06.09.03 12:28

Добре си се завърнал!

И мъжете са прекрасни!

Някой да твърди обратното?

Тема 1.44нови [re: 1.44]  
Автор !!Asen_X (Случаен минувач)
Публикувано07.09.03 01:11

Хм.... тези дни си говорих с един приятел, че единственото, което може да ме накара да се върна в клубовете са две неща: ..или да ми се случи отново хубава любов, или да видя твой постинг. Сещаш се че предпочитам първото но това не направи усмивката ми по-малка когато ти видях "физиономията" тук :)))))

Относно темата .......абе забелязал ли си, че сутрин жените не щат да ги целунеш преди да са си измили зъбите .....а при нас, мъжките, тоя филм го няма във видеотеката .......или пък като отидат до тоалетната и пускат водата като седнат за да не се чува как уринират (колко културно прозвуча) ...? Що за глупост ......А чудил ли си се кога ходят по голяма нужда (не можах по културно)?!? .....крият го все едно е военна тайна. Ама май така е по-добре ....щото надали искаш да си представих как готиното ти гадже се поти върху тоалетната чиния а ти после и целуваш бедрата .....същите дето са висели на тая тоалетна чиния ......хм ....отплеснах се май .......

Знаеш .....приятели и съседи

Живея така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.

Живея така, че като умреш и дявола да ти запали свещ.

Тема asencho kdue sa izgubi ti bria [re: !!Asen_X]  
Автор don_Pablo (Sexmagnit)
Публикувано07.09.03 01:16

aaaaaaaaaaa edno vreme uiskiteo mi nsoeshe,pomnsih li?ama togava mngoo hrao ebhte tuka,sega samo oligofreni i oligofrenki ziduhani iam v toa klub,stana kato geto za izduhani jeni tuka

barai mecha

Тема ahah a takaнови [re: ushco]  
Публикувано07.09.03 01:20

az iamm edna susedka mamichakt ai putka iaka daiba,nachi pod 90gradusa deto e balkona an susednia blok jivee edna s supruga si,ma tia e 23-25 godishna mngoo sochna sliva,edin put chsiteshe balkona sus stirka i az si p0rkam usikito na balkoan i akto sa nadupit aia i i skivah chernite prashki shtiah da se pusna po kabelnata do tehnia balkon kato Silvestur staloun v tango i keshmngoo aika,samo sedia i vikam an abshta mi-tater taia kakva e ia vij,poznavash li a,i hienata vednaga-tia iam suprug jiveat zaedno

barai mecha

Тема Re: asencho kdue sa izgubi ti briaнови [re: don_Pablo]  
АвторBaзoв (Нерегистриран)
Публикувано07.09.03 01:22

Приятел, както винаги си една крачка преди мен тук ! Прав си разбира се, макар и да го казваш по не най-правилния начин ! Майяш нещо, да не се подкрепяш с нещо като течни витамини в дестилиран вид ! Няма лошо всички го правим !

Тема ave shou da stava be, ti da ne ta eнови [re: Baзoв]  
Публикувано07.09.03 01:32

porobila nekoi sliv che si sa zapisal vazov,az shtoto samo pod igoto znam ot avzovrazkonspirirah li te a?>pia kola,fanta,sprait,min.voda,vodka,bira,vino,uiski,koniak,rom,natur.sokove,voda,ksielo mlaiko,priasno mliako,chai,tova pia samo.ako go smaitash za techni vitamini.,

barai mecha

Тема Re: Кефиш ме !нови [re: don_Pablo]  
АвторBaзoв (Нерегистриран)
Публикувано07.09.03 01:40

Няма сливи бе ! само една мастичка тук ме гледа - Пещерска ! Двамата сме си !
А Вазов ми хареса заради една Геновева тук, нали се сещаш многострадална и прочие !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.