Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:27 14.07.25 
Контакти
   >> Любов
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кога сте 100% сигурни, че нищо няма да се получи?нови  
АвторKarla (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 09:05

Кога сте 100% сигурни, че нищо няма да се получи?

Баналната история – харесвахме се, излизахме често, готин секс, шеги и закачки, много добре прекарано време заедно. И пак баналната история – той спря да се обажда без видима причина. Аз от своя страна направих първа опит да “задвижа” отново нещата – не от любов, просто ми беше откровено приятно и спокойно с него във всяко едно отношение. Той каза нещо от сорта на “ О, мила – разбира се, просто бях малко ангажиран тия дни” и нещата пак потръгнаха до момента в който отново баналната история – той спря да се обажда, както и аз обаче. Този път не смятам и да го направя. Смятате ли, че мога да очаквам нещо от този човек. И за да бъде по ясно – не виждам нещо, което да пречи както на мена така и на него. Е разбира се – и около мен и около него има хора от срещуположния пол, таящи надеждата да се получи нещо. Без да звуча прекалено самовлюбено бех казала, че те са почти по равно – брой мъже около мен и брой жени около него. Вероятно все някой от двама ни води, но това май няма никакво значение. Е? Излишно е да правя първата крачка отново, нали? Все пак съм жена. Respect малко. Не е края на света, не е болка за умиране ако никога повече не бъдем заедно, а и в никакъв случай не търся “сериозно обвързване”, обаче ми беше готино. Това ми липсва.

Тема Re: Кога сте 100% сигурни, че нищо няма да се получи?нови [re: Karla]  
АвторTedi (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 09:32

S muzhete takova neshto kato "zavinagi" i "nikoga" niama. Te si gledat sobstveniia interes i tu sa s teb, tu gi niama. Zavisi ot tvoite chuvstva dali shte se suobrazish s tezi negovi prilivi i otlivi ili shte tursish uiutno pristanishte. Vse edno - nikoga niama nikoga i vinagi mozhesh da ochakvash da si promeni mennieto i da se vurna tochno, kogato naj-malko ochakvash - prosto go nakaraj taka da te obicha, che da se vrushta kum teb otnovo i otnovo. Tova e filosofiiata na luibovta.

АвторEcтpeлa (Нерегистриран)
Публикувано19.06.03 09:34

Когато нещата трябва да се напъват е ясно, че няма да се получи кой знае какво. Нали ти е било готино, прекарала си си добре, какво повече да очакваш? Явно е, че той също си е прекарвал добре, но може и без теб. Не се занимавай повече.

Автор TиM oT диM™ (•••=•)
Публикувано19.06.03 09:40

Винаги се чудя защо се залага на губеща позиция, а после се оплаквате! Какво прави с него та да не разбереш какво ще се случи накрая, не в очите, не, гледа се в една посока!

Всъщност наблегни на тази песен:
Feat. Dope Reach Squad & Dj Stancho - Nyama (takava Pesen)

Отсега да знаете, по програма нямате право да се влюбвате в мен.

Тема Какво?нови [re: TиM oT диM™]  
Публикувано19.06.03 09:59

Прочетох няколко пъти и не разбрах какво имаш в предвид.
Би ли бил така добър да ми разясниш, с риск да изглеждам глупаво, те моля.

Тема Re: Кога сте 100% сигурни, че нищо няма да се получи?нови [re: Ecтpeлa]  
Публикувано19.06.03 10:06

"Когато нещата трябва да се напъват" - там е работата мила – нищо не е напъвано до сега, просто вървеше и после спря. Никой не е напъвал.

Тема Ето това е едно истинско питане!нови [re: Karla]  
Публикувано19.06.03 10:18

Нещо като не разбираш, да пипиташ, с риск да прехвърля темата на Теди, в твоята!

Няма проблеми, ще ти обясня, от моята гледна точка, на момченце!

Когато един мъж получи това което иска от една жена, той престава да й обръща внимание, което се забелязва в твоята ситуация. В следващият момент ти за да не изгубиш вложеното до момента, започваш да влагаш да не изгубиш това което си вложила вече! Той се забвалява(извинявай че така си мисля, но според теорията ти е точно така). В следващият момент той ти харесва, за да си имала хубави моменти, той е гонил цел, ти също, било ви е гот, но ти си забравила какво представлява той! Не си помсилила, нали, че след това всичко може да свърши, има един вид мъже, който имат свой собствен стил, и девиза им е : Не съм за една жена! Което на свой ред води до игра, негова, а ти, която си видяла много хубави черти в него искаш да го задържиш, но така не се прави. Такъв мъж, трябва да го побъркаш, да го впечатлиш, трябва да се страеш, трябва да си настоятелна(не казвма, грабвай телефона и му звъни), вече може би е късно! Трябва да го накараш да страда(не много, но достъчно) след което той да разбере, че ти си за него, да забрави другите, защото съвсем спокойно мога да кажа, че той може да си има и друга. Затова ти написах, не да се гледате в очите(това е заблуда), трябва да мсилите за това което може да правите заедно, вашият начин, на двамата, а това е в една посока!

Автор kaldex (минаващ)
Публикувано19.06.03 10:35

миииии ако искаш нещо отиваш и си го взимаш... ако ти е все тая - все тая кво ще направиш

Тема Re: Ето това е едно истинско питане!нови [re: TиM oT диM™]  
Публикувано19.06.03 10:36

Знаеш ли какво стана като го прочетох това - дорева ми се. Даже малко се разревах.

Тема Re: Ето това е едно истинско питане!нови [re: Karla]  
Публикувано19.06.03 10:47

Извинявай, не е било нарочно, но това е моята гледна точка!
Знаеш ли че съм бил, и май ще си продължа това ми, ако щеш го наречи хоби! Звучи грубо, дори повече от грубо, но всичко си има обсянсение. Когато обичах, когато исках да бъда обичан, когато давах с най-отворено сърце, когато търсих топлината, всичко се развали, рухна, само миг и всичко рухна, което е още по грубо! Понякога не знаете какво искте, жалко е(не те слагам там, не те познавам), но аз попадам на два вида жени, едните искат сериозно, но не знаят как, а другите просто секс, разграничавам се до там, че да правя избора аз, а да не го оставям на вас. Вие сте били в начална фаза, което е вид разтоварване което може точно да се нарече : Радвай се, че се е случило, не съжалявай, че е свършило! Има болка, несъмено, много радко се срещат такива мъже, а наистина когато обичат, нямат равни, но борбата е жестока, казвам го от опит. Не позволявам лесно да се влюбя, да изпитвам силни чувства, но пак ще се върна на моят проблем, когато реших че е настъпил момента, всичко се прецака, затова за няколко дни, за седмица, две, максимум за месец, хем по малко неприятности, хем така няма главоболие за двамата.

Усмихни се, не е нужно да се ядосваш, ще им и други, може да осъзнае и да се върне, може да не се върне никога, ти живей, не се предавай, вярвай и всичко ще е наред

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.