|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Полигамност в любовта
|
|
Автор |
LORD OF PSYCHOS (всевиждащ) |
Публикувано | 07.04.03 08:01 |
|
Здравейте! Отдавна на съм се вясвал, но един въпрос ме накара да се събудя , да отворя капака на ковчега и да се върна към старата си страст - форумите...
И ето, че сега заставам пред вас, с просълзени очи, и ви питам: "Аз ли съм по дяволите единствения, който обича две жени и иска да бъде и с двете?"
Нещо ми подсказва, че не съм сам в този сив и мрачен свят...По-важното е какво мислите за подобен род неща...Като се има в предвид, че чувствата ми и към двете са искрени и дълбоки, а не става дума само за секс и моментни радости...Не е ли гадно устроен светът? Създаден е някакъв псевдо морал, който ни набутва в една черупка и ни кара да смятаме всичко извън нея за мръсно, неправилно и т.н.
Много бих се радвал да видя, че има и други хора ,които мислят като мен...
I can't control my shakes!
How the hell did i get here?
| |
Тема
|
Re: Полигамност в любовта
[re: LORD OF PSYCHOS]
|
|
Автор | Tedi (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.03 10:27 |
|
Tova, che obichash dve zheni oznachava, che poluchavash /v duhoven smisul/ po neshto i ot dvete, no i dvete iazvno ne sa tova tsialo, koeto da te obsebi. Zatova vse pak se oglezhdaj i mozhe i da namerish zhena, v koiato d aobichash vsichko i druga da ne ti e neobhodima.
Poligamnostta izvno se porazhda ot choveshkoto nesusvurshenstvo i stremezhut ni kum suvurshenstvo. E, ima go, tursi go.
| |
|
Я зарежи псевдоморала и ми кажи как те двете ще реагират на желанието ти да ги съчетаеш:)
И на мен нещо ми подсказва, че не само черупката те възпира:)
С удоволствие... мога да те излъжа
| |
Тема
|
[re: LORD OF PSYCHOS]
|
|
Автор | Santa (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.04.03 10:34 |
|
| |
|
koi znai ko,obichash dvete,dosta poznato,prosto ednata ima edni akchestva koito super te kefiat,drugata drugi kachetsva iam,i iskash ako moje da gi suedinish dvete v edna-idealnata shet staen anpravo-nali vij kak znam zakvo govorish,v moia sluchai rabotata sa preeba,shtoto taka,ama mi sa struva chepri teb neshtata sa seldnite:
ti gi iskash i dvete ma sa chudish koia da svalaish,nali znaesh li dali niakoia ot tiah te haresva?
Nikoga ne kazvai tova koeto mislish
| |
|
Няма нищо лошо в полигамността, но няма и нищо лошо в моногамността Драги и всеки опит за морализиране "защо" е всъщност опит да се оправдаем рационализиращо.Все пак си мисля, че полигамността има много общо с промискуитета, който е нужно да изживеем, но ако останем в него прекалено дълго заначи имаме проблеми с обвързването.Всъщност ти вероятно си даваш сметка за това.Искам да те попитам-можеш ли да се отдаваш или имаш нужда постоянно от втори резервен вариант за бягство?Ще ми е интересно да ми кажеш докато си с едната мислиш ли за другата и как се чувстваш?!
П.С. Гледай "Ванила скай"
Скорпион захапал опашката си!
| |
Тема
|
[re: Tedi]
|
|
Автор |
Cлънчицe (сияйно) |
Публикувано | 07.04.03 14:40 |
|
няма съвършенство. Има компромиси. Има връзка, която да те накара да се почувстваш цял и себе си... и да ти даде сили да продължиш нататък...
хубаво нещо е полигамията, но наистина е нереално. много разговори сме водили по темата и с приятели - реално как би могло да се реализира... трудно. и само с определени хора. и естествено... ох някой друг път, а? отворения брак пример ли е за полигамия? ти имаш успоредна връзка, съпругата ти също, съпругът на приятелката ти също.... и така има един човек, с когото споделяш семейните радости, и още един който да радва сърцето ти... не че първия не го радва, ама нали ги обичаш и двамата....
..... Живота е хууубав ..... слънчеви усмивки!.....
| |
|
Прав си, гадно е устроен света. Ти се чудиш между две, коя да избереш.
А аз няма дори какво да избирам... няма.
Това ако не е гадно, здраве му кажи.
| |
|
ако ще те зарадва нечие признание , че това е възможно или ,че му се е случвало, значи радвам се да те зарадвам...това е...обичай си ги
| |
|
така е, лошо е да се ограничава любимият, а и себе си да ограничаваш, ако чувстваш нужда да си и с някой друг, все пак любовта не е 2 кг и ако я дадеш на двама, да стане по 1 кг за всеки, вместо всичките 2...
но си помисли, ако можеш да имаш връзка и с двете, ще можеш ли никога да не пренебрегваш едната заради другата? защото това е мноого лошо, а ми се струва неизбежно. все пак става дума за любов, а не само секс, едва ли ще можеш да запазиш перфектен баланс м/у двете жени...
angels bleed from addictive touch of my caress
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|